Conferinta si sesiuni individuale Aliniament Divin

Alinierea Divină este o formă noua de vindecare spirituală, o forma revoluționara de vindecare, care nu a mai fost manifestată în această formă în lume. Este o formă de realiniere a bazinului si coloanei vertebrale care greu poate fi obținută prin eforturi fizice, tehnici sau intervenții de orice alt fel.

Realinierea spirituală a coloanei vertebrale poate rezolva cauzele conflictelor psiho-spirituale manifestate vizibil în corp sub forma anomaliilor fizice (curburi și tensiuni), în doar câteva minute, FĂRĂ NICI UN CONTACT FIZIC.

Bazinul se îndreaptă, lungimea picioarelor se armonizează, umerii și omoplații se adaptează la energia „Noii Ordini”, astfel încât întreaga coloană vertebrală se poate îndrepta. În funcție de gradul de avansare, chiar și scoliozele cele mai grave, cronice, se pot reduce treptat.

Această vindecare spirituală, vizibilă și demonstrabilă, SE EFECTUEAZĂ ÎNTR-O SINGURĂ ÎNTÂLNIRE.

Instaurarea acestei Ordini Divine nu este o tehnică, nici o metodă executată de om; ea derivă din puterea Spiritului superior inteligent; ajută și în cazul suferinței emoționale, a crizelor existențiale și a problemelor relaționale. A realinia corpul înseamnă a topi ansamblul de cauze ale tuturor blocajelor energetice la nivelul Spiritului, al sufletului și deci al corpului. Este nevoie ca Spiritul uman să ajungă din nou la Ordinea Divină; aceasta este condiția indispensabilă pentru a stabiliza o ordine perfectă în corp și pentru ca Forța Vitală să poată curge în mod armonios, permițându-ne să trăim o stare completă de bine.

Puteti viziona cum se realizeaza procedura si aici:

www.aliniamentdivin.com

Marturii:
http://www.aliniamentdivin.com/testimoniale/

Detalii

Sambata, 5 Decembrie intre orele 10:00 – 18:00 la Centrul BioFocus in Bucuresti, Strada Calea Calarasi nr.161.

Conferinta de prezentare a terapiei dureaza in jur de o ora, participarea este gratuita.

O sesiune de Aliniament Divin este 130 Euro pentru adulti, 65 Euro pentru copiii intre 10 – 16 ani si 130 lei pentru copiii mai mici de 10 ani.

Va rog sa anuntati in scris participarea la conferinta, pentru ca spatiul ne ofera posibilitatea primirii numar determinat de persoane
INSCRIE-TE ACUM

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mentioneaza cursul pentru care doresti sa iti rezervi un loc:

Prin trimiterea acestui formular sunt de accord ca datele mele sa fie utilizate conform termenilor si conditiilor Centrului BioFocus

Unde?

Adresa: Str.Calea Calarasilor nr.161, et.4, cam.42, sect.3 Bucuresti

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la  email: office@centrulcentrulbiofocus.ro