Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor, cosmeticienelor, kinetoterapeutilor, terapeutilor in terapii manuale,  deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii.

Pantai Luar vine din traditia Orientului Indepartat, din scoala practica thailandeza si indoneziana de terapii. Un astfel de masaj te poarta, experiential, intr-o calatorie magica in Orientul indepartat.

Combina efectele unui masaj energic pe intreg corpul, cu saculeti din plante, cu acțiunea relaxantă si vindecatoare a uleiurilor esentiale.

Pe corp se aplica saculeti fierbinti umpluti cu ierburi aromatice, terapeutice. Saculetii sunt tinuti intr-o combinatie speciala de uleiuri incalzite. Terapeutul exercita cu ajutorul lor miscari rapide si presiuni care au darul de a determina regenerarea celulara, eliberarea energiilor negative si a tensiunilor, revitalizand organismul.

In timpul masajului pe diverse părți ale corpului, din plantele aromatice din saculeti se eliberează  substanțe active si uleiuri esentiale care sunt absorbite de pielea pregatita de masajul cu ulei cald.

De ce sa faci acest curs?

Pantai Luar este o tehnica de masaj mai putin cunoscuta, a carei prezenta in portofoliu te diferentiaza net de alti maseuri.

Pantai Luar este versatil:

  • se poate aplica partial (pe spate si gat) dar si pe intregul corp;
  • este foarte apreciat in anotimpul cald datorita efectului minunat asupra aspectului pielii, a rolului sau de detoxifiere, stimulare a metabolismului, peeling si drenaj al limfei.
  • este minunat in anotimpul rece, caci face minuni in cazul afectiunilor tipice acestui sezon: reumatism,  artroza, dureri articulare, maini si picioare reci. Acest masaj incalzeste corpul, produrand o senzatie de destindere totala.  Concentrat exclusiv pe o anumita parte a corpului, masajul Pantai Luar amelioreaza durerea in zona respectiva.
  • in orice sezon, relaxeaza si detensioneaza musculatura, purifica si echilibreaza intregul sistem energetic al corpului. El este recomandat persoanelor care sufera de anxietate, sunt supuse stresului sau oboselii.
  • Pantai Luar intervine si amelioreza numeroase probleme  de sanatate cum ar fi: afectiuni ale vezicii urinare, crampe musculare, inflamatii abdominale, dureri de rinichi, problemele ficatului.

Atmosfera mistica, orientala, creata de mirosul luxuriant și căldura, vindecarea produsa de atingerea saculetilor, dau un sentiment de recreere și relaxare incredibile, o adevarata simfonie a simțurilor pentru client.

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, satisfactia clientilor tai creste, iar tu devii un terapeut mai apreciat!

Rezerva un loc chiar azi!

Curs Masaj Traditional Rusesc
Trainer invitat: Lia Chirita

Terapeut maseur cu multiple premii la concursuri internationale de masaj
. Mai multe despre Lia …

Detalii organizatorice:

sambata, 18 septembrie 2021

orele  10:00 – 19:00 (pauza 14:00 – 15:00);

PRET : 500 RON (include doi saculeti pentru masaj Pantai Luar). Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului.

Puteti opta pentru plata in rate cu Card Avantaj sau cu Optimo Card. Pentru a le obtine, relatii la secretariatul nostru.

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor, cosmeticienelor sau terapeutilor de terapii manuale, deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii.

Este un curs practic. Se va lucra intens in perechi, astfel incat, la sfarsitul cursului, sa stapaniti bine tehnicile.

Cursantii vor beneficia de suport de curs si doi saculeti pentru masaj Pantai Luar.

Ce trebuie sa ai la tine:
  • imbracaminte comoda;
  • doua prosoape mari;
  • papuci de interior;
  • taxa de curs;

Rezerva un loc chiar azi!

Curs Masaj Traditional Rusesc
Cursuri cu acelasi trainer : Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala, Masaj Pantai-luar ayurvedic, Masajul thai al talpilor, Masajul thailandez la sol, Masajul arab, etc.