Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor, kinetoterapeutilor, terapeutilor in terapii manuale,  deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii.

La nivel mondial, Masajul Traditional Rusesc se afla in top 5 cele mai VECHI, VALOROASE si EFICIENTE tehnici de masaj. Din portofoliul unui terapeut profesionist nu trebuie sa lipseasca aceasta specializare.

In Rusia au existat întotdeauna familii intregi de maseuri, unde cunoștințele străvechi despre masaj au fost transmise de la tată la fiu, de la mama la fiica.

Tradițiile de tratament cu masaj, apa, plante medicinale, miere și aburi nu au fost niciodată întrerupte în Rusia. În comparație cu alte țări, Rusia a fost întotdeauna “spălată”, oamenii se spălau în apă curgătoare și în saună, tindeau să fie curați, simțind că curățenia exterioară este nu numai al corpului, ci și a sufletului.

Masajul rusesc are ca scop creșterea tonusului muscular, al vaselor de sange, reducerea conținutului de lichid interstițial.

Masajul poate fi general, pe intregul corp, sau local, in functie de necesitate. Indiferent de suprafață, fiecare parte a corpului este examinată și masată cu atenție. Durata procedurii: de la 15 minute pana la o oră și jumătate.

Uneori, masajul poate fi dureros, mai ales la început, dar după 2-3 ședințe nu se vor simți senzații neplăcute cauzate de tehnicile puternice de masaj.

Intensitatea și succesiunea tehnicilor utilizate sunt selectate individual pentru fiecare pacient și variază în timpul procesului de masaj, în funcție de starea sa și de reacția corpului la tratament.

Scop, beneficii, indicatii

Masajul rusesc este un masaj REPARATOR!

Inveti sa rezolvi probleme concrete:

 • artroza, gonartroză, scolioză, hernie de disc etc.

Actiunea masajului rusesc este multilaterala:

 • activează circulația sangvină;
 • elimina lichidele in exces si toxinele din organism;
 • stimulează procesele metabolice în țesuturi;
 • activeaza glandele endocrine si sistemul imunitar, crescând imunitatea;
 • usureaza arderea depozitelor de grăsime, normalizând funcția celulelor ;
 • previne depunerea de colesterol „rau“, prevenind dezvoltarea plăcilor aterosclerotice pe pereții vaselor de sânge.
 • elimina stresul, depresia, tratează insomnia, durerile de cap,
 • reduce tensiunea musculara, imbunatateste elasticitatea aparatului locomotor și  ligamentelor (prin urmare, este indicat persoanelor care practica sport),
 • restabilește vigoarea si vitalitatea,
 • stimulează producția hormonilor de plăcere  – endorfine, îmbunătățeste dispoziția.
De ce sa faci acest curs?

Masajul rusesc este un masaj HOLISTIC. Inveti sa percepi clientul ca pe un individ unic, cu probleme specifice, pe care le vei trata personalizat, nu conform unei proceduri general valabile.

Inveti masajul ORGANELOR INTERNE din zona abdomenului.

Inveti cum să folosesti tehnica masajului rusesc pentru PREVENIREA afecțiunilor articulatiilor, oaselor, organelor interne, etc.

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, clientii tai vor fi mai multumiti iar VALOAREA TA ca terapeut, creste.

Rezerva un loc chiar azi!

Curs Masaj Traditional Rusesc
Trainer invitat: Lia Chirita

Terapeut maseur cu multiple premii la concursuri internationale de masaj
. Mai multe despre Lia …

Detalii organizatorice:

17 – 18 iulie 2021

sambata – orele  10:00 – 19:00 (pauza 14:00 – 15:00);

duminica – orele 10:00 – 18:00 (pauza 14:00 – 15:00).

Pret: 700 RON. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului.

Puteti opta pentru plata in rate cu Card Avantaj!

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus.

Ce trebuie sa ai la tine:
 • imbracaminte comoda;
 • doua prosoape mari;
 • papuci de interior.

Elena Gratiela, 21 iulie 2021: “Buna ziua si bine v-am regăsit..😊.Vreau sa va aduc la cunostinta d-na Lia,ca am aplicat o parte din cele învățate clientei mele cu problemele la picioare. Am vorbit cu ea despre nervul obturator si a fost extrem de uimită de faptul că nici un medic din cei 13 consultati si nici un specialist în kineto sau maseur cu care a lucrat nu i-a vorbit de acest aspect. A plecat după o primă ședință cu beneficii mai mari decât cele anterioare.Va multumesc MAXIM 🙏atât eu cât și clienta mea, căreia i s-a schimbat inclusiv perspectiva asupra unei recuperări cât mai mari. Sunteti MINUNATA si astept cu mult, mult drag sa va reintalnesc!😘🤗💜Va multumesc pentru toate informațiile împărtășite si multumesc oamenilor frumosi din grupa!”

Rezerva un loc chiar azi!

Curs Masaj Traditional Rusesc
Cursuri cu acelasi trainer : Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala, Masajul egiptean, Masajul Pantai-luar corporal si facial, Masajul thai cu ulei, Masajul arab ,Masajul cu miere, etc.