Cursurile sunt predate de specialisti atestati ca formatori de prim ajutor premedical, iar Crucea Rosie pune la dispozitie toate materialele necesare.
Cursul de prim ajutor de baza se finalizeaza cu un examen, in urma caruia se primeste un certificat de absolvire si o legitimatie, care confirma ca persoana este instruita sa acorde primul ajutor de baza.
Durata unui curs este de 12 ore.

Te invitam la sediul nostru pentru a invata principiile generale in acordarea primului ajutor de baza si primul ajutor in caz de hemoragii, resuscitarea cardio respiratorie si alte urgente de ordin medical (accidentul vascular cerebral, soc, lesin, convulsii febrile si epilepsie, leziuni, fracturi, luxatii, entorse, arsuri, deshidratarea si problemele gastrointestinale etc.)

Legea 139/1995 a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si Legea nr. 524/2004 pentru modificarea si completarea Legii SNCRR stipuleaza ca, pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare, cursurile de Prim Ajutor de baza sunt obligatorii.

Pretul acestui curs este :

  •  175 ron

Include certificatul de absolvire si legitimatia emise de Crucea Rosie.

Durata cursului este de 12 ore, incluzand parte teoretica si practica. Numar limitat de locuri . Adresat tuturor celor interesati.
Consideram ca orice persoana ar trebui sa cunoasca aceste tehnici.

Cand?

28 octombrie – orele 17:30-21:30

29 octombrie 2016 – orele 9:00-13:00, pauza de masa, 14:00-18:00

 

Va rugam anuntati decizia dvs. de a participa printr-un email la office@centrulcentrulbiofocus.ro sau completand formularul de mai jos.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj (optional)

Prin trimiterea acestui formular sunt de accord ca datele mele sa fie utilizate conform termenilor si conditiilor Centrului BioFocus

Unde?

Adresa: Str.Calea Calarasilor nr.161, et.4, cam.42, sect.3 Bucuresti

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0773 733 114 sau email: office@centrulcentrulbiofocus.ro