Am creat SI un PROGRAM SPECIAL DE WEEKEND pentru voi:
- cei care doriti sa invatati arta masajului, dar care nu va puteti aloca timp pentru acest lucru in zilele lucratoare;
- cei care sunteti din provincie si nu ati gasit un curs de calitate in localitatea de domiciliu.
Acest curs constituie unul dintre cele 4 module necesare pentru a primi calificarea de TEHNICIAN MASEUR, dar poate fi urmat si separat.

PROGRAMUL CURSULUI DE WEEKEND:
30 noiembrie - 01 decembrie, 07 - 08 decembrie, 14 - 15 decembrie 2019
Sambata: 10:00 - 19:00, Duminica: 09:00 - 16:00
Data examenului: vineri, 20 decembrie 2019
Ce este specific drenajului limfatic?

Acest tip de terapie se deosebeste substantial de celelalte tipuri de masaj din punct de vedere al modalitatii de executie .

Ritmul miscarilor este lent, miscarile sunt repetitive, de amplitudine redusa iar presiunea aplicata este extrem de delicata. Respectarea succesiunii corecte a a pasilor drenajului limfatic, foarte logica dealtfel, este o necesitate absoluta pentru reusita unui masaj de drenaj limfatic.
Tehnica efectuata incorect poate duce la blocarea sistemului limfatic, cu repercursiuni foarte neplacute pentru client.

In timpul unei sedinte de drenaj limfatic efectuate corect, pacientul intra intr-o stare asemanatoare unei meditatii profunde: se asterne pacea si linistea mintii, gandirea devine clara iar emotiile negative scad in intensitate.

Corpul intra intr-o stare de vindecare generala si durabila, efectele fiind foarte puternice in primele 24 de ore, resimtindu-se si in urmatoarele zile.

Cursul poate fi achitat si IN RATE la sediul nostru, sau cu Card Avantaj sau Optimo Card de la Credit Europe Bank.
De ce sa inveti drenajul limfatic?
  • Drenajul limfatic este o tehnica tot mai solicitata pe piata, pe care destul de putini terapeuti stiu sa o aplice corect;
  • La Biofocus se studiaza o combinatie extrem de eficienta in tratarea celulitei: masajului anticelulitic combinat cu drenajul limfatic regional
  • Inveti cum sa asociezi denajului limfatic cu aromoterapia, pentru un efect combinat, mai profund;
  • Prin stapanirea acestei tehnici profund terapeutice, te detasezi net calitativ de maseurii care nu o practica.
Efectele terapeutice ale drenajului limfatic
  • Specialiştii spun că drenajul limfatic asigură o curăţire şi o regenerare profundă a organismului,de aceea, îl recomandă în completarea regimurilor de detoxifiere pentru un rezultat optim.
  • Prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism şi se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, nedorita celulită, ce afectează o buna parte dintre femei.
  • Datorita stimularii circulatiei limfei in corp si a eliminarii masiive de toxine din sistemul limfatic, are loc un efect de stimulare a sistemului imunitar.
  • Drenajul limfatic este cea mai eficienta cale naturala de eliminare a edemelor si a senzaţiei de picior greu care apar din cauza sedentarismului şi deshidratării.
  • Se constata rapid  ameliorarea calităţii somnului, a unor probleme circulatorii, o crestere a vitalitatii si imbunatatirea starii generale.
Diploma dobandita: Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului in care sunt inscrise competentele dobandite.

Rezerva un loc chiar azi!

Modulul III – Drenaj Limfatic

Numele (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mentioneaza cursul pentru care doresti sa iti rezervi un loc:

Prin trimiterea acestui formular sunt de accord ca datele mele sa fie utilizate conform termenilor si conditiilor Centrului BioFocus

Cursuri complementare: Cum sa iti prepari uleiurile de masaj - curs de aromaterapie pentru maseuri.