Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare si complementara presopuncturii.

Scopul principal al terapeutului este de a elimina ridurile de expresie de pe fata pacientului, conferindu-i acesteia un aspect luminos, relaxat si tanar.
Masajul are ca obiectiv activarea punctelor energetice, efectul venind dinspre interior catre exterior, la fel ca in toate terapiile si masajele holistice de origine orientala.

Desi stergerea ridurilor de expresie este principalul motiv pentru care pacientii aleg acest tip de masaj, datorita presiunilor specifice asupra punctelor localizate pe meridianele energetice ale fetei, scalpului, cefei si umerilor, afectiuni precum insomnia, stresul sau tuburarile sistemice pot fi ameliorate sau chiar pot disparea definitiv.

De ce sa faci acest curs?

O zi in care acumulezi un volum apreciabil de cunostinte, in care faci intens practica, pentru a fixa bine tehnica;

Masajul indian al fetei, scalpului si zonei cervicale se deosebeste fundamental de masajul facial practicat in saloanele de cosmetica.

Lucrul pe puncte importante de pe meridianele energetice aduce clientului o resetare profunda, nu doar la nivelul aspectului pielii si muschilor, ci si la nivel profund, emotional si energetic.

Completeaza si imbogateste tehnicile de masaj facial si corporal pe care poate ca le practici deja;

Poti contribui esential la starea de bine a clientului tau;

Te poti adresa unei clientele rafinate, care are nevoie si apreciaza relaxarea profunda si imbunatatirea aspectului fetei;

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

Curs Masaj Indian al fetei
Trainer invitat: Lia Chirita

Terapeut maseur cu multiple premii la concursuri internationale de masaj
. Mai multe despre Lia …

Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor si/sau cosmeticienelor, deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

O atentie deosebita se va acorda studiului schimburilor energetice dintre client si maseur, in scopul echilibrarii energetice, mentale si emotionale a clientului si protectiei terapeutului.

Ce trebuie sa ai la tine:
  • imbracaminte comoda care sa permita usor accesul la zona cervicala
  • doua prosoape mari
  • papuci
  • taxa de curs.
Detalii organizatorice:

16 noiembrie 2019,  orele  10:00 – 20:00

Pret standard: 650 lei.

Pret special cu reducere: 550 lei.

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului.

Poti plati si in rate, cu Card Avantaj!

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

La cerere: Diploma WORLD MASSAGE FEDERATION, al carei membru oficial este scoala noastra. Contravaloarea : 50 EUR

Rezerva un loc chiar azi!

Curs Masaj Indian al fetei
Cursuri cu acelasi trainer : Masaj Pantai-luar ayurvedic, Masajul thai al talpilor, Masajul thailandez la sol, Masajul arab, Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala.