Curs intensiv de o zi, Tehnica Masajului Indian al fetei, scalpului si zonei cervicale

05 martie 2016 orele : 9.00-21.00

Pret: 130 EUR

Reduceri:

115 EUR – pentru inscriere timpurie pana in data de 20 februarie 2016

110 EUR – Pentru cursantii Centrului Biofocus

 

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

La cerere: Diploma WORLD MASSAGE FEDERATION, la care scoala noastra este membru oficial. Contravaloarea : 50 EUR

Cateva cuvinte ...

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare si complementara presopuncturii.

Scopul principal al terapeutului este de a elimina ridurile de expresie de pe fata pacientului, conferindu-i acesteia un aspect luminos, relaxat si tanar.
Masajul are ca obiectiv activarea punctelor energetice, efectul venind dinspre interior catre exterior, la fel ca in toate terapiile si masajele holistice de origine orientala.

Desi stergerea ridurilor de expresie este principalul motiv pentru care pacientii aleg acest tip de masaj, datorita presiunilor specifice asupra punctelor localizate pe meridianele energetice ale fetei, scalpului, cefei si umerilor, afectiuni precum insomnia, stresul sau tuburarile sistemice pot fi ameliorate sau chiar pot disparea definitiv.

Trainer invitat: Lia Chirita
Terapeut maseur cu multiple premii la concursuri internationale de masaj
. Mai multe despre Lia …

Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor si/sau cosmeticienelor, deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

O atentie deosebita se va acorda studiului schimburilor energetice dintre client si maseur, in scopul echilibrarii energetice, mentale si emotionale a clientului si protectiei terapeutului.

 


Ce trebuie sa ai la tine:
-imbracaminte comoda care sa permita usor accesul la zonele de masat, doua prosoape mari, papuci, taxa de curs

Rezerva un loc chiar azi!

Curs Masaj Indian al fetei
Cursuri cu acelasi trainer : Masaj Pantai-luar ayurvedic, Masajul thai al talpilor, Masajul thailandez la sol, Masajul arab, Masaj anticelulitic cu ventuze si bete de bambus