Somatic Plus de weekend1
Ne-am gandit la voi:
- cei care doriti sa invatati arta masajului, dar care nu va puteti aloca timp pentru acest lucru in zilele lucratoare;
- cei care sunteti din provincie si nu ati gasit un curs de calitate in localitatea de domiciliu.

Am creat un program special de weekend, in cadrul caruia beneficiati de toate avantajele pachetului nostru Somatic PLUS: mai multe cursuri in unul singur, fara costuri suplimentare!

Ne dorim sa finalizati modulul de masaj Somatic PLUS echipati cu competente certe, multiple, bine fixate!

De obicei, dupa absolvirea acestui modul, cursantii se considera insuficient pregatiti pentru a se lansa cu incredere in ``cautarea`` clientilor.

Echipa noastra a conceput acest curs complex, impreuna cu personalitati din domeniu, tocmai pentru a castiga toata increderea ca sunteti excelent echipati pentru a va construi o noua cariera sau pentru a va rotunji veniturile si mai ales, pentru a face bine in jurul vostru.

PROGRAMUL CURSULUI:
24 - 25 noiembrie, 8 - 9 decembrie si 15 - 16 decembrie 2018
Sambata: 10:00 - 19:00, Duminica: 9:00 - 16:00
Data examenului: vineri, 21 decembrie 2018
CE VETI INVATA?
Masajul SOMATIC de relaxare si tonifiere, masajul de intretinere - toate cerintele programei acreditate
PLUS :
* Curs de MASAJ ANTICELULITIC
* Curs de MASAJ CU BETE DE BAMBUS - manevre derivate din masajul somatic
* Micro curs: Aromaterapia in masaj - combinatia vindecatoare
* Curs de indrumare - Primii pasi in cariera de maseur
BENEFICIILE ABSOLVENTILOR NOSTRI CARE POT FI SI BENEFICIILE TALE

la finalizarea cursului Somatic PLUS esti deja echipat cu o paleta larga de competente si posibilitati:

 • in doar 7 saptamani inveti o noua meserie sau deprindere;
 • ai posibilitatea de a profesa cu succes masajul ca terapeut independent dupa un interval de instruire intensiva foarte redus;
 • ai sanse de angajare si de castig crescute;
 • poti oferi servicii mai bune pentru clientii pe care deja ii ai;
 • ai posibilitatea de a iti autosustine financiar pregatirea ulterioara in diverse tehnici de masaj;
 • folosim metode de predare si invatare eficiente pentru ca timpul petrecut impreuna sa fie utilizat din plin pentru tine;
 • in doar 7 saptamani vei constata producerea unui salt urias de cunoastere, autocunoastere, constientizare a propriei fiinte si a minunatei complexitati a organismului uman.
Pentru Cursul de masaj cu bete de bambus si Cursul de masaj anticelulitic se ofera DIPLOMA CENTRULUI BIOFOCUS, in care sunt inscrise toate competentele suplimentare dobandite.

Inscrie-te chiar azi!

Modulul I – Masaj Somatic
La cursurile noastre participa in calitate de invitati specialisti in domeniu sau in domenii conexe, care contribuie cu experienta lor la largirea orizontului de cunoastere.
Curs masaj somatic - Materii parcurse:
 • Teoria masajului somatic;
 • Elemente de anatomia si fiziologia omului;
 • Aplicarea masajului somatic : regional, general;
 • Ergonomia in practica masajului;
 • Autopregatirea in vederea efectuarii masajelor;
 • Asocierea masajului manual cu alte tipuri de terapii;
 • Comunicare si interactiune cu clientul;
 • Igiena si securitatea muncii;

In cadrul cursurilor oferite de Centrul Biofocus se pune un accent major pe partea practica. Pentru ca stim cat de necesara este experienta diversificata, va oferim posibilitatea de:

 • a face practica asistata la sediul nostru,
 • de a participa ca si voluntari la evenimente sportive la care Centrul BioFocus este partener,
 • de a face practica la partenerii nostri.
Cursul poate fi achitat si IN RATE la sediul nostru, sau cu Card Avantaj sau Optimo Card de la Credit Europe Bank.

Rezerva un loc chiar azi!

Modulul I – Masaj Somatic
Pentru cursantii nostri asiguram programe de practica la sediul nostru si la evenimente sportive la care participam cu echipe de voluntari.

Curs de masaj somatic PLUS – alege pregatirea profesionala de la Centrul Biofocus!

Fiecare sedinta de curs dureaza 4 ore, circa o treime din timp fiind dedicata teoriei.Vom studia elemente de baza ale anatomiei umane , pentru a putea intelege particularitatile masajului pe diverse zone ale corpului. Doua treimi din timp este dedicat exercitiului practic, fara de care partea teoretica nuare nicio valoare. Tehnicile sunt demonstrate de catre instructor iar, ulterior, cursantii exerseaza in perechi, fiecare dintre ei facand si primind masaj. Ei au astfel sansa de a invata nivelulcorect de presiune si manevra aplicata, dar si de a simti efectele in propriul corp. Recomandam cu caldura studiul individual dupa fiecare lectie, acesta ajuta la fixarea informatiilor recent capatate si ofera feedback-ul atat de necesar in orice proces de invatare. In plus, fiecare dintre noi are in preajma persoane dragi, oricand incantate sa primeasca un masaj de calitate. La toate acestea se adauga cunostintele suplimentare de masaj anticelulitic, atat de cerut, masajul cu bete de bambus, cele legate de utilizarea aromaterapiei in masaj si informatiile extrem de utile necesare unui start intr-o noua cariera, cea de maseur. In felul acesta, in urma absolvirii acestui curs de masaj somatic, veti detine toate informatiile teoretice si abilitatile practice necesare pentru a putea oferi servicii de calitate in acest domeniu. Cursurile noastre de tehnician maseur sunt acreditate de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Finalizand toate modulele din cadrul scolii noastre (masaj somatic, reflexogen, terapeutic si drenaj limfatic), veti obtine o diploma recunoscuta la nivel national, dar si international, daca veti fi interesati sa parcurgeti procedura de apostilare a acesteia. Centrul Biofocus va poate ajuta si in ceea ce priveste gasirea unui job.

Rezerva un loc chiar azi!

Modulul I – Masaj Somatic
Cursuri complementare: Curs de masaj reflexogen, curs de drenaj limfatic, curs de masaj terapeutic, cursuri diverse de specializare.