WuJi Gong – armonia interioara prin meditatia in miscare – Forma Iluminarii

“Meditatia in miscare reprezinta, din punctul meu de vedere, cea mai eficienta modalitate de aliniere si armonizare interioara.”

– Marius Stan

Mintea se linisteste si doar observa miscarile gratioase ale corpului, emotiile se echilibreaza si devin predominant pozitive, energia circula hranind toate structurile. Dansul executat in mod constient este o forma de meditatie in miscare.

Chinezii au inteles si ei acest lucru cu mii de ani in urma si au dezvoltat Tai Chi-ul – meditatia in miscare pentru armonizarea corp-minte-suflet-spirit.

Cursul va fi sustinut de Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia, instructor senior in scoala WuJi Gong Romania.

WuJi Gong – Practicata in secret timp de 800 de ani de catre maestri taoisti, este una din cele mai puternice forme de lucru cu energia.

Enlightenment QiGong (Primordial QiGong sau WuJi Gong) – Forma ‘iluminarii’ (pe care o vom invata in acest curs) este o forma asemanatoare Tai Chi-ului menita sa intareasca legatura, conexiunea cu o sursa masiva de energie ce aduce aliniere si centrare. Prin echilibrul interior si armonia obtinute incepem sa luam decizii care hranesc sinele nostru cel mai inalt. Ne ajuta sa traim viata de zi cu zi calauziti de cea mai inalta componenta a fiintei noastre – spiritul, constiinta, si astfel sa ne implinim destinul.

  • Simplu de invatat
  • Linisteste mintea
  • Imbunatateste postura fizica
  • Dormiti profund, va treziti revitalizati
  • Necesita doar 12-15 minute pentru practica (forma scurta 3-4 minute)
  • Ideal pentru oamenii foarte ocupati si stresati
  • Ideal pentru persoanele ce au dificultati in a simti Qi (energia)

Este o forma simpla si plina de gratie, care dureaza doar 12-15 minute (forma scurta doar 3-4 minute), fiind deci usor de practicat in mod regulat. Majoritatea practicantilor experimenteaza sentimentul profund de centrare, liniste interioara, limpezime a mintii, alinierea intre aspectele spirituale si cele ale vietii de zi cu zi.

Personal, dintre toate formele de Tai Chi studiate, gasesc Forma Iluminarii cea mai puternica si rapida, ca si modalitate de centrare, obtinere a claritatii mintii si conectare cu interiorul. Indeosebi cand este practicata de mai multe ori la rand (sau de mai multe ori in timpul zilei) starea interioara oferita este extraordinara.

E o metoda foarte buna de a te deconecta de la gandurile si emotiile Ego-ului si a te reconecta la tacerea interioara din care apar intuitiile si deciziile corecte. In plus, forma are proprietatea uimitoare de a te ‚chema’ sa o practici mereu, ca un ‚program’ constructiv si benefic, setat in interior.

Cand?

5 octombrie 2018,  9:30 – 16:30

Cost : 250 ron. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Locuri limitate: doar 10 persoane

INSCRIE-TE ACUM

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email

Prin trimiterea acestui formular sunt de accord ca datele mele sa fie utilizate conform termenilor si conditiilor Centrului BioFocus

Unde?

Adresa: Str. Calea Calarasilor nr.161, et. 4, sect. 3, Bucuresti

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0724 560 810 sau pe email: centrulbiofocus@gmail.com