CURS Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale - 16 noiembrie 2019

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare sau complementara presopuncturii . Afla mai multe >

CURS Masaj pe scaun - 22, 23 noiembrie 2019

Aceasta tehnica de masaj este din ce in ce mai ceruta, in special in mediul office. Va asteptam la acest curs practic de 1 zi , finalizat cu diploma emisa de Centrul BioFocus.

Afla mai multe >

CURS de Masaj Corporal cu Miere - 30 noiembrie 2019

Masajul corporal cu miere este benefic pentru întregul organism. Efectele sale curative se datoreaza compozitiei de neegalat a mierii dar si manevrelor specifice de masaj, adaptate vascozitatii si aderentei mierii.

Afla mai multe >

CURS Diagnoza dupa aspectul limbii - 27 noiembrie 2019

Conform unei vechi cunoasteri ce vine din Medicina Traditionala Chinezeasca, limba deține informații despre starea sanatatii. Prin examinarea sa putem evalua unde este localizata patologia, care este starea de sanatate a organelor, nivelul vitalitatii si multe alte indicii importante despre starea corpului.

Afla mai multe >

CURS - Cum sa iti prepari singur uleiul de masaj - 30 noiembrie 2019

Uleiuri de masaj? Piata e plina de oferte,  pentru toate gusturile si buzunarele dar, de cele mai multe ori de calitate indoielnica.

Te invitam la sediul nostru pentru a invata cum sa iti prepari singur uleiul de masaj cu efecte terapeutice, cu uleiuri esentiale si din ingrediente de cea mai buna calitate.

Afla mai multe >

Curs de initiere in Arta Meditatiei: “In Ochiul Gratiei Interioare”- 2 si 16 decembrie 2019

Cursul este destinat tuturor persoanelor neinitiate, fara pregatire, dar interesate de igiena unui spatiu interior din ce in ce mai centrat, echilibrat si in pace!

El poate aduce partea de teorie si practica pentru aceia dintre noi care incep sa inteleaga importanta integrarii in viata de zi cu zi, a Exercitiului Spiritual!

Afla mai multe >

Frumoasa in 7 zile – CURS de gimnastica si automasaj facial – 18 decembrie 2019

Ca sa arati si sa te simti frumoasa de sarbatori, invata cele mai eficiente exercitii de gimnastica faciala si cateva miscari de drenaj limfatic si masaj facial.

Cu doar 10 minute de exercitii in fata oglinzii, in 7 zile vei arata mai tanara cu cativa ani!

Afla mai multe >

CURS Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala – 09 - 10 noiembrie 2019

Acest curs se adreseaza MASEURILOR care vor invata sa combine intr-un mod inedit cele mai eficiente tehnici de masaj cu efortul fizic, pe masa de masaj.

Afla mai multe >

CURS de Masaj Sportiv – 09 - 10 noiembrie 2019

Masajul sportiv este destinat atletilor dar este benefic si persoanelor cu rani si dureri cronice si oamenilor perfect sanatosi.

Afla mai multe 

CURS Initiere in domeniul terapiilor Spa - 26 octombrie 2019

O călătorie de o zi în lumea SPA. Seminarul se adreseaza terapeuților, maseurilor, kinetoterapeuților, cosmeticienelor, baieșițelor, asistenților de  balneofizioterapie, angajaților centrelor spa, sau persoanelor care vizează un loc de muncă în acest domeniu. In egala masura,  este extrem de util managerilor și asistenților manageri spa.

Afla mai multe >

CURS Masajul egiptean - 25, 26, 27 octombrie 2019

In  Egiptul antic, făcea parte din ritualurile de frumusețe si intretinere a sanatatii faraonilor. Si in zilele noastre, masajul egiptean reseteaza complet starea fizica, mentala si emotionala a clientului, facandu-l sa se simta renascut si proaspat.

Afla mai multe >

CURS de Gua Sha - 20 octombrie 2019

Tehnica Gua Sha  este o forma de terapie tradiționala din Asia prin care se pot  debloca obstructiile de limfa sau sange din fascia subcutanata.

Aceasta presupune “razuirea” unidirectionala a pielii pana se inroseste cu ajutorul unui dispozitiv (din piatra sau os, de obicei), ceea ce extravazeaza sângele în subcutanat si determina organismul sa produca celule noi.

Afla mai multe >

 

CURS de Cupping/Ventuze - 20 octombrie 2019

Cursul de cupping sau ventuze este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Cupping (ventuze) este termenul aplicat unei tehnici terapeutice stravechi ce face parte din arsenalul medicinei traditionale chineze.

Afla mai multe >

CURS de Moxibustie - 19 octombrie 2019

Moxibustia este o tehnica folosita de acupunctori de mii de ani, pentru a trata anumite afectiuni folosind caldura.

Afla mai multe >

CURS Introducere in Conceptele de baza ale Medicinei Traditionale Chineze – 14, 16 si 18 octombrie 2019

Curs obligatoriu pentru persoanele care doresc sa participe la cursurile de Moxibustie,  GuaSha, Ventuze, pentru ca seteaza bazele intelegerii principiilor acestor terapii.

Cursul este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Daca nu practici nimic din toate acestea ci doar doresti sa iti largesti orizontul de cultura si cunoastere, esti binevenit. Iti vei intelege mai bine locul si rolul in Univers 🙂

Afla mai multe >

CURS Masajul Traditional Rusesc - 12 - 13 octombrie 2019

Masajul Traditional Rusesc este o terapie straveche, ce trateaza personalizat problemele de sanatate si previne o multitudine de afectiuni. Afla mai multe >

SEMINAR - Initiere in notiuni despre chakre - 12 octombrie 2019

Cunostintele aprofundate ale Danielei Dumitru despre terapiile din Orientul indepartat precum si bogata sa experienta practica, fac din acest seminar un eveniment de neratat.

Afla mai multe >

SEMINAR Ingrijiri corporale la domiciliu cu produse din plante - anul viitor 2020

Elixire de frumusețe manufacturate acasa din plante, uleiuri vegetale, miere, seminte si argile, ritualuri de curățare, echilibrare, armonizare a corpului si structurilor energetice.

Afla mai multe >

CURS Masajului miofascial de remodelare facială - 7 si 9 octombrie 2019

O tehnică unică, care permite transformarea în mod semnificativ al ovalului feței, chiar și a pielii lasate, cu pliuri și riduri profunde.

Afla mai multe >

CURS WuJi Gong - Enlightenment QiGong -5 octombrie 2019

Intre orele 9:30 – 16:30, Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia, instructor senior in scoala WuJi Gong Romania, sustine cursul “WuJi Gong ” .

Afla mai multe >

Workshop de Gimnastica Faciala si masti cu fructe - 02 octombrie 2019

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR, MASEURILOR si TUTUROR DOAMNELOR care tin la frumusetea lor si care sunt dispuse sa o intretina.

Afla mai multe >

CURS de Masaj Arab - 28 - 29 septembrie 2019

Lia Chirita va asteapta sa descoperiti tainele masajului arab, cunoscut pana acum doar in haremurile sultanilor . Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti – 3 module - 23, 25 si 27 septembrie 2019

Acest curs este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii;

Cunostintele de presopunctura constituie un plus considerabil pentru orice practician de terapii care includ sau nu palparea pacientului (orice forma de masaj, osteopatie, chiropraxie, reflexoterapie,  etc), sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Terapeut sau nu, oricand poti ajuta pe cineva!

Afla mai multe >

Workshop de reimprospatare a metodei de lucru în masajul reflexogen – 07 septembrie 2019

Ai facut cursul de reflexo cu ceva timp in urma si s-au mai sters din memorie unele amanunte? Ai nevoie de validarea profesorului privitor la situatii deosebite intalnite in terapie?

Te invitam la un Workshop de reimprospatare a metodei de lucru în masajul reflexogen, asa cum este el predat la Centrul BioFocus.

Afla mai multe >

CURS Drenajul limfatic al fetei si capului - 31 august - 1 septembrie 2019

Drenajul limfatic al fetei si capului are nenumarete beneficii la nivelul pielii, parului, in sfera ORL, oftalmo, regenereaza si relaxeaza profund.

Afla mai multe >

CURS Automasajul anticelulitic - 28 august 2019

Camelia Mihalachi va asteapta sa lucrati impreuna pentru un corp frumos si sanatos . Afla mai multe >

IN PREMIERA LA SUCEAVA: Masajul Traditional Rusesc - 27-28 iulie 2019

Masajul Traditional Rusesc este o terapie straveche, ce trateaza personalizat problemele de sanatate si previne o multitudine de afectiuni. Afla mai multe >

IN PREMIERA LA SUCEAVA: Curs de Masaj Pantai Luar corporal – 29 iulie 2019

Masajul Pantai Luar combina efectele unui masaj energic pe intreg corpul cu boccelute din plante, cu acțiunea relaxantă si vindectoare a uleiurilor si a compusilor activi din plante, determinand regenerarea celulara, eliberarea energiilor negative si a tensiunilor, revitalizand organismul.

Afla mai multe >

CURS Masajul Thai cu ulei - 27 iulie 2019

Masajul Thai cu ulei este o procedură cu efect de relaxare profunda si cu virtuti terapeutice si cosmetice deosebite.
Toate mișcările sunt lente și moi, nu există tehnici de “putere”. Secretul constă în tehnica maseurului și în prelucrarea indelungata a punctelor active de pe corp, cu uleiuri ayurvedice, personalizate.

Afla mai multe >

CURS Reiki - Gradul II – 27 iulie 2019

Cursul va fi sustinut de Andreea Iliescu, instructor maestru in metoda Komyo Reiki Do, maestru in metoda Usui Reiki Ryoho.
Atat cursurile urmate cat si gradul de maestru sunt atestate de Federatia Spaniola de Reiki

Afla mai multe >

CURS Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale - 13 iulie 2019

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare sau complementara presopuncturii . Afla mai multe >

ATELIER PRACTIC de terapii cu produse vegetale, apicole, minerale – 12 iulie 2019

Impreuna cu Dr. Cristina Aosan, intemeietorul  Școlii de Sănătate Melidava, vă propunem solutii de tratament eficient si neinvaziv pentru probleme frecvente de sanatate. Intr-o întrevedere instructivă si interactivă, veti avea acces la inestimabila experienta terapeutica adunata in 25 de ani de practica intensa cu toate remediile si tratamentele prezentate.

Afla mai multe >

CURS Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala – 29 - 30 iunie 2019

Acest curs se adreseaza MASEURILOR care vor invata sa combine intr-un mod inedit cele mai eficiente tehnici de masaj cu efortul fizic, pe masa de masaj.

Afla mai multe >

IN PREMIERA LA BACAU: Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala – 08 - 09 iunie 2019

Acest curs se adreseaza MASEURILOR care vor invata sa combine intr-un mod inedit cele mai eficiente tehnici de masaj cu efortul fizic, pe masa de masaj.

Afla mai multe >

CURS Masajul Ayurvedic facial - 09 martie 2019

Masajul Ayurvedic facial este o terapie milenara ce provine din cultura terapiilor asiatice. Profund relaxant si tamaduitor, deschide simturile, rearmonizeaza ansamblul trup-minte-suflet.  Este o calatorie interioara minunata pe calea aromelor, sunetului si atingerii.

Afla mai multe >

New face
WORKSHOP de Gimnastica faciala si masti cu fructe - 29 mai 2019

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR, MASEURILOR si TUTUROR DOAMNELOR care tin la frumusetea lor si care sunt dispuse sa o intretina.

Afla mai multe >

Curs Masajul facial cu pietre calde si reci - 18 mai 2019

Desi este un masaj facial, terapia cu pietre calde si reci bucura intreg corpul. Indicatiile vizeaza diverse probleme care pot sa apara la nivelul fetei, dar efectele sunt resimtite benefic la nivelul intregului organism.

Afla mai multe >

QIGONG si TAI CHI: program de autoingrijire pentru maseuri si terapeuti - 18 mai 2019

Acest program este gandit pentru a fi de folos in special maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie, fizioterapie, terapie ocupationala, etc. Cursul este in aceeasi masura potrivit oricui doreste sa invete cateva tehnici simple, dar eficiente din Qigong si Tai Chi, pentru auto-ingrijire, relaxare, echilibru, energizare.

Afla mai multe >

CURS Reiki – gradul I - 2019

Fie ca acest curs să vă aducă binecuvântare și să vă atingă ființele într-o manieră benefică și în modul cel mai potrivit, pe toate planurile: fizic și energetic, mental și emoțional, spiritual..

Afla mai multe >

Curs Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante - 20 aprilie 2019

Herbal Compress Facial Thai Massage este o terapie spa ce provine din cultura terapiilor asiatice. Principiul se bazează pe reglarea funcțiilor unor organe și/sau sisteme prin eliminarea blocajelor existente într-un mod relaxant, utilizând plante sub formă de comprese.

Afla mai multe >

EXCLUSIV! Afla toate secretele unui terapeut profesionist - CURS ONLINE - 18 aprilie 2019

PENTRU PRIMA OARA IN ROMANIA, Lia Chirita si Centrul BioFocus organizeaza un curs online despre amenajarea spatiului de lucru, miscari ergonomice, tipologii psihologice de clienti si etica comportamentului cu clientii, evitarea celor mai frecvente greseli pe care le fac maseurii incepatori si multe alte secrete din vasta experienta  a unui maseur profesionist.

Afla mai multe >

CURS Masajul Traditional Rusesc - 13 - 14 aprilie 2019

Masajul Traditional Rusesc este o terapie straveche, ce trateaza personalizat problemele de sanatate si previne o multitudine de afectiuni. Afla mai multe >

New face
IN PREMIERA LA BACAU: Workshop de Gimnastica Faciala - 31 martie 2019

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR, MASEURILOR si TUTUROR DOAMNELOR care tin la frumusetea lor si care sunt dispuse sa o intretina.

Afla mai multe >

IN PREMIERA, LA BACAU: Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale - 30 martie 2019

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare sau complementara presopuncturii . Afla mai multe >

CURS Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala – 23 - 24 martie 2019

Acest curs se adreseaza MASEURILOR care vor invata sa combine intr-un mod inedit cele mai eficiente tehnici de masaj cu efortul fizic, pe masa de masaj.

Afla mai multe >

CURS de Masaj Pantai Luar corporal – 02 martie 2019

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR si MASEURILOR. Masajul Pantai Luar combina efectele unui masaj energic pe intreg corpul cu boccelute din plante, cu acțiunea relaxantă si vindectoare a uleiurilor esentiale, determinand regenerarea celulara, eliberarea energiilor negative si a tensiunilor, revitalizand organismul.

Afla mai multe >

Zen SHIATSU - CURS de baza – 23 - 24 februarie si 02 - 03 martie 2019

Shiatsu este o metoda terapeutica Japoneza, cu radacini in Medicina Traditionala Chinezeasca;

Cursul este deschis oricui doreste sa invete si sa practice aceasta metoda terapeutica. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

Se lucreaza la sol, imbracat, prin aplicarea de  presiuni si manipulari asociate, asupra sistemului de meridiane energetice care anima corpul si fiinta umana in totalitatea sa.

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti - Partea a II a - 2 august 2018

Proceduri de presopunctura pentru insomnie, panica, afectiuni ale sistemelor respirator, digestiv, reproducator, etc.

Acest curs de presopunctura este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii, practicienilor de orice terapii care includ sau nu palparea pacientului , sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti - Partea I - 31 iulie 2018

In partea I se studiaza proceduri de presopunctura pentru dureri ale sistemului osteo-muscular si dureri de cap.

Acest curs de presopunctura este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii, practicienilor de orice terapii care includ sau nu palparea pacientului , sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Afla mai multe >

CURS - Crearea mediului interior perfect prin alchimie interna – partea 1: Fundatia

In data de 25 noiembrie 2017, intre orele 10:00-16:00, Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia,  sustine partea 1 din acest curs de alchimie interna Tao . Afla mai multe >

CURS de Masaj Hawaiian Lomi Lomi – in 9, 10 si 16 decembrie 2017

Masajul Lomi Lomi este o terapie practicata din timpuri stravechi de vindecatorii din Hawaii, pentru a deschide canalele energetice si a permite energiei sa curga. Va asteptam la acest curs adresat maseurilor. Afla mai multe

Cum sa devii cel mai bine platit terapeut pe care il cunosti? Strategii de marketing si promovare pentru terapeuti – 20 mai 2017

Acest curs se adreseaza tuturor celor care s-au calificat sau recalificat in masaj si terapie si care vor sa isi dubleze sau chiar tripleze incasarile obtinute din serviciile oferite. Afla mai multe >

CURSURI SSIMTIA de Medicina Chineza - 17-22 octombrie 2016

Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire [SSIMTIA] si Centrul BioFocus, va asteapta la cursurile de :

17-19 octombrie 2016 – sala 1 – Curs de REMODELARE CORPORALA, ESTETICA SI REJUVENARE FACIALA  cu tehnici din medicina traditionala chineza  afla mai multe

17-19 octombrie 2016 – sala 2 – Curs de MASAJ  TUI NA – modulul I (masaj terapeutic traditional chinezesc) afla mai multe

20-22 octombrie 2016 – sala 1 – Curs de AURICULOTERAPIE –  afla mai multe

20-22 octombrie 2016 – sala 2 – Curs de MASAJ TUI NA – modulul II afla mai multe

Conferinta si sesiuni individuale Aliniament Divin, 05 decembrie 2015

Alinierea Divină este o formă noua de vindecare spirituală, o forma revoluționara de realiniere a bazinului si coloanei vertebrale care … Afla mai multe >

Feminitate - Atelier de activare a stralucirii interioare, a naturii esentiale feminine, duminica 13 decembrie

Alexandra Dumitrica si Sarani Anisoara Cismasu vă invită la un atelier de conectare și activare a strălucirii interioare, a naturii esentiale feminine. … Afla mai multe >

Workshop in NATURA – Plante medicinale – Recunoastere, culegere si utilizare

Vom cauta si culege darurile de leac ale sezonului: catina, fructe de paducel, dracila si orice alte plante medicinale mai gasim. Povestim despre efectul lor terapeutic, modul de recoltare, conservare sau preparare a ceaiurilor si tincturilor.Afla mai multe >

CURS TAI CHI 13 FORME - 05.decembrie.2015

Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia sustine cursul “Tai Chi 13 forme” . Afla mai multe >