CURS de terapii cu roci vulcanice - 27, 28, 29 si 30 noiembrie 2021

4 zile pentru invatarea a doua tehnici superbe: Hot stones & deep tissue massage si  Chakra’s balancing stones massage. Eliminarea blocajelor de pe meridiane si echilibrarea chakrelor obtinute in urma aplicarii acestora produc efecte profunde la nivel fizic, mental si emotional.

Afla mai multe >

CURS - Cum sa iti prepari singur uleiul de masaj - 04 decembrie 2021

Uleiuri de masaj? Piata e plina de oferte,  pentru toate gusturile si buzunarele dar, de  multe ori, de calitate indoielnica.

Vino sa inveti notiuni importante de aromaterapie, absolut necesare unui maseur pentru a se putea proteja pe sine si pe clientii sai de efectele nedorite ale utilizarii unor uleiuri de masaj de slaba calitate.

Afla mai multe >

ATELIER de cosmetice handmade cu uleiuri esentiale – 04 decembrie 2021

Te invitam sa inveti cum sa prepari singur(a) cadouri primavaratice cu uleiuri esentiale pentru iubitul sau iubita ta, pentru cei dragi, sau rasfata-te singur(a) cu darurile nepretuite ale naturii!

 Afla mai multe >

CURS Masajul Deep Tissue - 04 - 05 decembrie 2021

Masajul Deep Tissue este destinat sportivilor, persoanelor cu dureri cronice dar si oamenilor perfect sanatosi. Este benefic persoanelor cu contracturi musculare profunde, dureri musculare și ale tendoanelor și detensioneaza întregul sistem osteo-musculo-articular.

Afla mai multe >

CURS de Cupping/Ventuze - 05 decembrie 2021

Cursul de cupping sau ventuze este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Cupping (ventuze) este termenul aplicat unei tehnici terapeutice stravechi ce face parte din arsenalul medicinei traditionale chineze.

Afla mai multe >

CURS - 4 TEHNICI DE MASAJ FACIAL – 11 - 12 decembrie 2021

4 tehnici superbe, apreciate in saloanele spa, in centrele de cosmetica si masaj, dar care pot fi efectuate si la domiciliul clientului;

Terapii faciale cu efecte vizibile imediat, un adevarat regal ce aduce relaxare profunda clientilor;

Afla mai multe >

CURS Ritualul facial cu miere

Tratamentul facial cu produse apicole se aplica pe fata, gat si decolteu si este rasfatul suprem pentru orice client. Poate insoti un masaj corporal, sau poate fi oferit ca atare.

Acest protocol pretios o confera o minunata stare de bine fizic si psihic clientului si aduce un plus considerabil in pregatirea oricarui terapeut.

Afla mai multe >

CURS Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante

Herbal Compress Facial Thai Massage este o terapie spa ce provine din cultura terapiilor asiatice. Principiul se bazează pe reglarea funcțiilor unor organe și/sau sisteme prin eliminarea blocajelor existente într-un mod relaxant, utilizând plante sub formă de comprese.

Afla mai multe >

CURS Masajul facial cu pietre calde si reci

Desi este un masaj facial, terapia cu pietre calde si reci bucura intreg corpul. Indicatiile vizeaza diverse probleme care pot sa apara la nivelul fetei, dar efectele sunt resimtite benefic la nivelul intregului organism.

Afla mai multe >

CURS Masajul Ayurvedic facial

Masajul Ayurvedic facial este o terapie milenara ce provine din cultura terapiilor asiatice. Profund relaxant si tamaduitor, deschide simturile, rearmonizeaza ansamblul trup-minte-suflet.  Este o calatorie interioara minunata pe calea aromelor, sunetului si atingerii.

Afla mai multe >

CURS Reiki – gradul I - 12 decembrie 2021

Fie ca acest curs să vă aducă binecuvântare și să vă atingă ființele într-o manieră benefică și în modul cel mai potrivit, pe toate planurile: fizic și energetic, mental și emoțional, spiritual..

Afla mai multe >

Frumoasa in 7 zile de Craciun – CURS de gimnastica si automasaj facial – 17 decembrie 2021

Ca sa arati si sa te simti frumoasa de sarbatori, invata cele mai eficiente exercitii de gimnastica faciala si cateva miscari de drenaj limfatic si masaj facial.

Cu doar 10 minute de exercitii in fata oglinzii, in 7 zile vei arata mai tanara cu cativa ani!

Afla mai multe >

CURS de Masaj Corporal cu Miere - 21 noiembrie 2021

Masajul corporal cu miere este benefic pentru întregul organism. Efectele sale curative se datoreaza compozitiei de neegalat a mierii dar si manevrelor specifice de masaj, adaptate vascozitatii si aderentei mierii.

Afla mai multe >

CURS Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale - 20 noiembrie 2021

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare sau complementara presopuncturii . Afla mai multe >

CURS Masajul Prenatal - 06 - 07 noiembrie 2021

Femeia însărcinată are mare nevoie de terapii corporale în timpul celor 9 luni de sarcină.

Masajul prenatal adreseaza specific toate modificarile fiziologice si psihologice aferente delicatei perioadei de sarcina.

Afla mai multe >

CURS Reiki grad 2 - 06 noiembrie 2021

Cursul este accesibil oricarei persoane ce a primit deja initierea in Reiki – gradul 1 si care a traversat stadiul de pregatire aferent acestei etape de evolutie spirituala.

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti – 3 module - 06 noiembrie 2021

Acest curs este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii;

Cunostintele de presopunctura constituie un plus considerabil pentru orice practician de terapii care includ sau nu palparea pacientului (orice forma de masaj, osteopatie, chiropraxie, reflexoterapie,  etc), sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Terapeut sau nu, oricand poti ajuta pe cineva!

Afla mai multe >

CURS Reiki – gradul I - 28 octombrie 2021

Fie ca acest curs să vă aducă binecuvântare și să vă atingă ființele într-o manieră benefică și în modul cel mai potrivit, pe toate planurile: fizic și energetic, mental și emoțional, spiritual..

Afla mai multe >

CURS Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala – 23 - 24 octombrie 2021

Acest curs se adreseaza MASEURILOR care vor invata sa combine intr-un mod inedit cele mai eficiente tehnici de masaj cu efortul fizic, pe masa de masaj.

Afla mai multe >

CURS Masaj pe scaun - 15, 16 octombrie 2021

Aceasta tehnica de masaj este din ce in ce mai ceruta, in special in mediul office. Va asteptam la acest curs practic de 1 zi , finalizat cu diploma emisa de Centrul BioFocus.

Afla mai multe >

CURS Masajul miofascial de remodelare facială - 09 - 10 octombrie 2021

O tehnică unică, care permite transformarea în mod semnificativ al ovalului feței, chiar și a pielii lasate, cu pliuri și riduri profunde.

Afla mai multe >

Curs Masaj Lomi Lomi Kahuna – 01, 02 si 03 octombrie 2021

Prin Lomi-Lomi – terapia “mainilor iubitoare”, terapeutul kahuna urmareste ca prin fiecare atingere sa realizeze  conectarea si/sau reconectarea intre  corp – inima – spirit.  Conexiunea nu poate fi decat afectiva, prin empatie, terapeutul transmitand permanent principiile Huna si  urmarind cu pasi limpezi traseul principiului: “Fii in prezent, ca sa te poti transforma!”.

Afla mai multe >

CURS WuJi Gong - 25 septembrie 2021

WuJi Gong  – Forma iluminarii , probabil cea mai usoara cale de armonizare interioara, de obtinere a pacii, echilibrului si sanatatii. Sustine cursul Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia, instructor senior in scoala WuJi Gong Romania.

Afla mai multe >

CURS Dermaroller facial – 19 septembrie 2021

Invata cum sa iti imbuntatesti vizibil aspectul pielii acasa cu ajutorul dermaroller-ului, la pretul unui singur tratament cosmetic dintr-un salon de infrumusetare!

Tehnica se mai numeste Microneedling-ul, mezoterapie fracționată sau terapie de inducție a colagenului, este o procedură estetică minim invazivă modernă ce oferă rezultate vizibile de la prima ședință, și care continuă să se îmbunătățească în timp.

Afla mai multe >

CURS Reflexologie Ayurvedica Tibetana – Sacred Pedi Pudja - 18, 19, 20 septembrie 2021

În cultura ayurvedică, terapiile dăruite picioarelor au un loc sacru și se desfăsoară ca adevarate ritualuri de curățare și eliberare a energiilor stagnante la nivelul sistemelor de pământ, foc, apă, aer, eter/spațiu.

Afla mai multe >

CURS de Masaj Pantai Luar corporal – 18 septembrie 2021

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR si MASEURILOR. Masajul Pantai Luar combina efectele unui masaj energic pe intreg corpul cu boccelute din plante, cu acțiunea relaxantă si vindectoare a uleiurilor esentiale, determinand regenerarea celulara, eliberarea energiilor negative si a tensiunilor, revitalizand organismul.

Afla mai multe >

CURS Palparea Meridianelor in Medicina Traditionala Chineza – 13 septembrie 2021

Cursul de palpare in Medicina Traditionala Chinezeasca este destinat terapeutilor ce cunosc deja meridianele si punctele de pe meridiane, cel putin a celor din zona antebrat, gamba. Este recomandata parcurgerea in prealabil a cursului de meridiane.

Deasemeni, sunt necesare cunostinte de baza in MTC – este recomandata parcurgerea cursului de Introducere in MTC.

Afla mai multe >

CURS Meridianele in Medicina Traditionala Chineza – 10, 11, 12 septembrie 2021

Cursul Meridianele in Medicina Traditionala Chinezeasca este destinat terapeutilor in general, dar si tuturor persoanelor care doresc sa invete sa descifreze mai bine semnalele de dezechilibru ale corpului si sa le gestioneze.

Afla mai multe >

CURS de Masaj Sportiv – 04 - 05 septembrie 2021

Masajul sportiv este destinat atletilor dar este benefic si persoanelor cu rani si dureri cronice si oamenilor perfect sanatosi.

Afla mai multe 

CURS - 4 TEHNICI DE MASAJ FACIAL – 28 - 29 august 2021

4 tehnici superbe, apreciate in saloanele spa, in centrele de cosmetica si masaj, dar care pot fi efectuate si la domiciliul clientului;

Terapii faciale cu efecte vizibile imediat, un adevarat regal ce aduce relaxare profunda clientilor;

Afla mai multe >

CURS Masajul Thai cu ulei - 08 august 2021

Masajul Thai cu ulei este o procedură cu efect de relaxare profunda si cu virtuti terapeutice si cosmetice deosebite.
Toate mișcările sunt lente și moi, nu există tehnici de “putere”. Secretul constă în tehnica maseurului și în prelucrarea indelungata a punctelor active de pe corp, cu uleiuri ayurvedice, personalizate.

Afla mai multe >

CURS Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale - 07 august 2021

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare sau complementara presopuncturii . Afla mai multe >

WORKSHOP de Gimnastica Faciala si masti cu fructe - 04 august 2021

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR, MASEURILOR si TUTUROR DOAMNELOR care tin la frumusetea lor si care sunt dispuse sa o intretina.

Afla mai multe >

CURS Masajul egiptean - 30, 31 iulie si 01 august

In  Egiptul antic, făcea parte din ritualurile de frumusețe si intretinere a sanatatii faraonilor. Si in zilele noastre, masajul egiptean reseteaza complet starea fizica, mentala si emotionala a clientului, facandu-l sa se simta renascut si proaspat.

Afla mai multe >

Actori, Roluri și Ancore – Seminar practic de spiritualitate – 31 iulie 2021

Seminarul este destinat acelor fiinte ce sunt angajate activ pe Calea evolutiei spirituale și care doresc sa inteleagă si sa stăpanească mecanismele subtile ce le dirijează viata.

Intelegerea mecanismelor prin care atribuim roluri si cream ancore cu persoanele din jurul nostru ne poate ajuta sa avansam enorm pe calea elevarii spirituale.

Afla mai multe >

Workshop de RESPIRATIE CONSTIENTA - 23 iulie 2021

Workshop-ul este destinat oricarei fiinte umane care doreste sa se elibereze de bagajul emotional toxic si, odata cu aceasta, sa isi recapete sanatatea fizica, emotionala si mentala.

Afla mai multe >

CURS Masajul Traditional Rusesc - 17 - 18 iulie 2021

Masajul Traditional Rusesc este o terapie straveche, ce trateaza personalizat problemele de sanatate si previne o multitudine de afectiuni. Afla mai multe >

CURS Masajul Deep Tissue - 12 - 13 iulie 2021

Masajul Deep Tissue este destinat sportivilor, persoanelor cu dureri cronice dar si oamenilor perfect sanatosi. Este benefic persoanelor cu contracturi musculare profunde, dureri musculare și ale tendoanelor și detensioneaza întregul sistem osteo-musculo-articular.

Afla mai multe >

CURS Masajul balinez cu bete de bambus - 09, 10 si 11 iulie 2021

Masajul balinez cu bete de bambus este o forma terapeutica foarte complexa de masaj, cu efecte de o  profunzime deosebita asupra fizicului si psihicului clientului.

Afla mai multe >

CURS Masajul miofascial de remodelare facială - 03 - 04 iulie 2021

O tehnică unică, care permite transformarea în mod semnificativ al ovalului feței, chiar și a pielii lasate, cu pliuri și riduri profunde.

Afla mai multe >

CURS - Cum sa iti prepari singur uleiul de masaj - 26 iunie 2021

Uleiuri de masaj? Piata e plina de oferte,  pentru toate gusturile si buzunarele dar, de  multe ori, de calitate indoielnica.

Vino sa inveti notiuni importante de aromaterapie, absolut necesare unui maseur pentru a se putea proteja pe sine si pe clientii sai de efectele nedorite ale utilizarii unor uleiuri de masaj de slaba calitate.

Afla mai multe >

CURS Masajul bebelusului (curs pentru parinti, viitori parinti si personal avizat pentru practicarea acestui tip de masaj) - 23 - 24 iunie 2021

Masajul bebelușului este cu, pentru și despre bebeluși.

Scopul suprem al acestui curs este binefacerea și dezvoltarea bebelușului, ce are beneficii uriase pentru întreaga familie și pentru societatea în care bebelușul se va integra ulterior.

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti – 3 module - 19 iunie 2021

Acest curs este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii;

Cunostintele de presopunctura constituie un plus considerabil pentru orice practician de terapii care includ sau nu palparea pacientului (orice forma de masaj, osteopatie, chiropraxie, reflexoterapie,  etc), sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Terapeut sau nu, oricand poti ajuta pe cineva!

Afla mai multe >

CURS Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala – 12 - 13 iunie 2021

Acest curs se adreseaza MASEURILOR care vor invata sa combine intr-un mod inedit cele mai eficiente tehnici de masaj cu efortul fizic, pe masa de masaj.

Afla mai multe >

CURS Despre energii si protectia energetica – pentru terapeuti si nu numai – 12 iunie 2021

Metode practice pentru crearea, menținerea si protejarea granițelor energetice, in scopul pastrarii sanatatii proprii si pe a celor din jur.

Afla mai multe >

CURS de Masaj Corporal cu Miere - 11 iunie 2021

Masajul corporal cu miere este benefic pentru întregul organism. Efectele sale curative se datoreaza compozitiei de neegalat a mierii dar si manevrelor specifice de masaj, adaptate vascozitatii si aderentei mierii.

Afla mai multe >

CURS de terapii cu roci vulcanice - 10, 11, 12 si 13 iunie 2021

4 zile pentru invatarea a doua tehnici superbe: Hot stones & deep tissue massage si  Chakra’s balancing stones massage. Eliminarea blocajelor de pe meridiane si echilibrarea chakrelor obtinute in urma aplicarii acestora produc efecte profunde la nivel fizic, mental si emotional.

Afla mai multe >

CURS de Masaj Sportiv – 07 - 08 iunie 2021

Masajul sportiv este destinat atletilor dar este benefic si persoanelor cu rani si dureri cronice si oamenilor perfect sanatosi.

Afla mai multe 

CURS de Masaj Arab - 29 - 30 mai 2020

Lia Chirita va asteapta sa descoperiti tainele masajului arab, cunoscut pana acum doar in haremurile sultanilor . Afla mai multe >

CURS Automasajul anticelulitic - Program pentru o viata fara celulita - 26 mai 2021

Camelia Mihalachi va asteapta sa lucrati impreuna pentru un corp frumos si sanatos . Afla mai multe >

CURS de Cupping/Ventuze - 16 mai 2021

Cursul de cupping sau ventuze este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Cupping (ventuze) este termenul aplicat unei tehnici terapeutice stravechi ce face parte din arsenalul medicinei traditionale chineze.

Afla mai multe >

CURS Masaj Lomi Lomi Kahuna – 07, 08 si 09 mai 2021

Prin Lomi-Lomi – terapia “mainilor iubitoare”, terapeutul kahuna urmareste ca prin fiecare atingere sa realizeze  conectarea si/sau reconectarea intre  corp – inima – spirit.  Conexiunea nu poate fi decat afectiva, prin empatie, terapeutul transmitand permanent principiile Huna si  urmarind cu pasi limpezi traseul principiului: “Fii in prezent, ca sa te poti transforma!”.

Afla mai multe >

CURS Reflexologie Ayurvedica Tibetana – Sacred Pedi Pudja - 24, 25, 26 aprilie 2021

În cultura ayurvedică, terapiile dăruite picioarelor au un loc sacru și se desfăsoară ca adevarate ritualuri de curățare și eliberare a energiilor stagnante la nivelul sistemelor de pământ, foc, apă, aer, eter/spațiu.

Afla mai multe >

CURS Masajul egiptean - 23, 24 si 25 aprilie 2021

In  Egiptul antic, făcea parte din ritualurile de frumusețe si intretinere a sanatatii faraonilor. Si in zilele noastre, masajul egiptean reseteaza complet starea fizica, mentala si emotionala a clientului, facandu-l sa se simta renascut si proaspat.

Afla mai multe >

CURS de Moxibustie - 18 aprilie 2021

Moxibustia este o tehnica folosita de acupunctori de mii de ani, pentru a trata anumite afectiuni folosind caldura.

Afla mai multe >

CURS de Gua Sha - 17 aprilie 2021

Tehnica Gua Sha  este o forma de terapie tradiționala din Asia prin care se pot  debloca obstructiile de limfa sau sange din fascia subcutanata.

Aceasta presupune “razuirea” unidirectionala a pielii pana se inroseste cu ajutorul unui dispozitiv (din piatra sau os, de obicei), ceea ce extravazeaza sângele în subcutanat si determina organismul sa produca celule noi.

Afla mai multe >

 

Curs Evaluarea stării de sănătate după punctele de alarma Față-Mu și Spate-Shu (MTC) - 17 aprilie 2021

Cursul de diagnoza dupa punctele de alarma Față-Mu și Spate-Shu, face parte din seria cursurilor de medicina traditionala chineza (MTC) si este destinat terapeutilor, dar si tuturor persoanelor care doresc sa invete sa descifreze mai bine semnalele de dezechilibru ale corpului si sa le gestioneze.

Afla mai multe 

CURS Diagnoza dupa aspectul limbii - 16 aprilie 2021

Conform unei vechi cunoasteri ce vine din Medicina Traditionala Chinezeasca, limba deține informații despre starea sanatatii. Prin examinarea sa putem evalua unde este localizata patologia, care este starea de sanatate a organelor, nivelul vitalitatii si multe alte indicii importante despre starea corpului.

Afla mai multe >

CURS Masajul Thai cu ulei - 11 aprilie 2021

Masajul Thai cu ulei este o procedură cu efect de relaxare profunda si cu virtuti terapeutice si cosmetice deosebite.
Toate mișcările sunt lente și moi, nu există tehnici de “putere”. Secretul constă în tehnica maseurului și în prelucrarea indelungata a punctelor active de pe corp, cu uleiuri ayurvedice, personalizate.

Afla mai multe >

CURS Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale - 10 aprilie 2021

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare sau complementara presopuncturii . Afla mai multe >

CURS Automasajul anticelulitic - Program pentru o viata fara celulita - 07 aprilie 2021

Camelia Mihalachi va asteapta sa lucrati impreuna pentru un corp frumos si sanatos . Afla mai multe >

Atelier de cosmetice handmade cu uleiuri esentiale - 03 aprilie 2021

Cadourile cumparate, indiferent de pretul lor, nu vor putea avea niciodata incarcatura emotionala si energetica a unui cadou facut de mana ta.

Te invitam la un atelier impregnat de magia ce insoteste mereu pregatirea cadourilor de sarbatori si de aroma uleiurilor esentiale. Vino sa inveti cum sa iti prepari singura cadourile pentru cei dragi!

Afla mai multe >

CURS - Cum sa iti prepari singur uleiul de masaj - 03 aprilie 2021

Uleiuri de masaj? Piata e plina de oferte,  pentru toate gusturile si buzunarele dar, de  multe ori, de calitate indoielnica.

Vino sa inveti notiuni importante de aromaterapie, absolut necesare unui maseur pentru a se putea proteja pe sine si pe clientii sai de efectele nedorite ale utilizarii unor uleiuri de masaj de slaba calitate.

Afla mai multe >

CURS de initiere in Arta Meditatiei: “In Ochiul Gratiei Interioare”- 25 - 26 martie 2021

Cursul este destinat tuturor persoanelor neinitiate, fara pregatire, dar interesate de igiena unui spatiu interior din ce in ce mai centrat, echilibrat si in pace.

Este extrem de indicat maseurilor si terapeutilor ce doresc sa aduca in viata curenta si in terapie starea de centrare, ca modalitate de pastrare a sanatatii, de protectie si de a creste net calitatea actului terapeutic.

Afla mai multe >

CURS Masajul Traditional Rusesc - 20 - 21 martie 2021

Masajul Traditional Rusesc este o terapie straveche, ce trateaza personalizat problemele de sanatate si previne o multitudine de afectiuni. Afla mai multe >

CURS Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala – 20 - 21 martie 2021

Acest curs se adreseaza MASEURILOR care vor invata sa combine intr-un mod inedit cele mai eficiente tehnici de masaj cu efortul fizic, pe masa de masaj.

Afla mai multe >

New face
WORKSHOP de Gimnastica faciala - 17 martie 2021

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR, MASEURILOR si TUTUROR DOAMNELOR care tin la frumusetea lor si care sunt dispuse sa o intretina.

Afla mai multe >

Curs de Programare Neurolingvistica - Nivel 1 - NLP Practitioner – 12, 13, 14 martie 2021

Fie ca esti terapeut, fie ca nu, cursul permite  invatarea si folosirea celor mai noi descoperiri in domeniul comunicarii astfel incat, singuri sau insotiti de ceilalti, sa gandim si sa actionam intr-un mod orientat spre obiective.

Afla mai multe >

CURS de Cupping/Ventuze - 07 martie 2021

Cursul de cupping sau ventuze este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Cupping (ventuze) este termenul aplicat unei tehnici terapeutice stravechi ce face parte din arsenalul medicinei traditionale chineze.

Afla mai multe >

CURS WuJi Gong - 6 martie 2021

WuJi Gong  – Forma iluminarii , probabil cea mai usoara cale de armonizare interioara, de obtinere a pacii, echilibrului si sanatatii. Sustine cursul Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia, instructor senior in scoala WuJi Gong Romania.

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti – 3 module - 06 martie 2021

Acest curs este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii;

Cunostintele de presopunctura constituie un plus considerabil pentru orice practician de terapii care includ sau nu palparea pacientului (orice forma de masaj, osteopatie, chiropraxie, reflexoterapie,  etc), sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Terapeut sau nu, oricand poti ajuta pe cineva!

Afla mai multe >

CURS Masaj pe scaun - 04, 05 martie 2021

Aceasta tehnica de masaj este din ce in ce mai ceruta, in special in mediul office. Va asteptam la acest curs practic de 1 zi , finalizat cu diploma emisa de Centrul BioFocus.

Afla mai multe >

CURS Palparea Meridianelor in Medicina Traditionala Chineza – 1 martie 2021

Cursul de palpare in Medicina Traditionala Chinezeasca este destinat terapeutilor ce cunosc deja meridianele si punctele de pe meridiane, cel putin a celor din zona antebrat, gamba. Este recomandata parcurgerea in prealabil a cursului de meridiane.

Deasemeni, sunt necesare cunostinte de baza in MTC – este recomandata parcurgerea cursului de Introducere in MTC.

Afla mai multe >

CURS Meridianele in Medicina Traditionala Chineza – 26 – 27 – 28 februarie 2021

Cursul Meridianele in Medicina Traditionala Chinezeasca este destinat terapeutilor in general, dar si tuturor persoanelor care doresc sa invete sa descifreze mai bine semnalele de dezechilibru ale corpului si sa le gestioneze.

Afla mai multe >

CURS de Initiere in BioFeminitate - 20 - 21 februarie 2021

Cursul este destinat femeii minunate a zilelor noastre, care simte nevoia de a curata din structuri tiparele predominant masculine transgenerationale si de a-si descoperi  si scoate la lumina Maretia Interioara si Feminitatea pura.

Afla mai multe >

CURS Introducere in Conceptele de baza ale Medicinei Traditionale Chineze – 20 februarie 2021

Curs obligatoriu pentru persoanele care doresc sa participe la cursurile de Moxibustie,  GuaSha, Ventuze, pentru ca seteaza bazele intelegerii principiilor acestor terapii.

Cursul este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Daca nu practici nimic din toate acestea ci doar doresti sa iti largesti orizontul de cultura si cunoastere, esti binevenit. Iti vei intelege mai bine locul si rolul in Univers 🙂

Afla mai multe >

CURS Automasajul anticelulitic - Program pentru o viata fara celulita - 17 februarie 2021

Camelia Mihalachi va asteapta sa lucrati impreuna pentru un corp frumos si sanatos . Afla mai multe >

CURS Masajului miofascial de remodelare facială - 13 - 14 februarie 2021

O tehnică unică, care permite transformarea în mod semnificativ al ovalului feței, chiar și a pielii lasate, cu pliuri și riduri profunde.

Afla mai multe >

CURS - 4 TEHNICI DE MASAJ FACIAL – 30 si 31 ianuarie 2021

4 tehnici superbe, apreciate in saloanele spa, in centrele de cosmetica si masaj, dar care pot fi efectuate si la domiciliul clientului;

Terapii faciale cu efecte vizibile imediat, un adevarat regal ce aduce relaxare profunda clientilor;

Afla mai multe >

CURS de Cupping/Ventuze - 29 ianuarie 2021

Cursul de cupping sau ventuze este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Cupping (ventuze) este termenul aplicat unei tehnici terapeutice stravechi ce face parte din arsenalul medicinei traditionale chineze.

Afla mai multe >

CURS Diagnoza dupa aspectul limbii - 28 septembrie 2020

Conform unei vechi cunoasteri ce vine din Medicina Traditionala Chinezeasca, limba deține informații despre starea sanatatii. Prin examinarea sa putem evalua unde este localizata patologia, care este starea de sanatate a organelor, nivelul vitalitatii si multe alte indicii importante despre starea corpului.

Afla mai multe >

CURS de Moxibustie - 27 septembrie 2020

Moxibustia este o tehnica folosita de acupunctori de mii de ani, pentru a trata anumite afectiuni folosind caldura.

Afla mai multe >

CURS Introducere in Conceptele de baza ale Medicinei Traditionale Chineze – 21, 23, 25 septembrie 2020

Curs obligatoriu pentru persoanele care doresc sa participe la cursurile de Moxibustie,  GuaSha, Ventuze, pentru ca seteaza bazele intelegerii principiilor acestor terapii.

Cursul este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Daca nu practici nimic din toate acestea ci doar doresti sa iti largesti orizontul de cultura si cunoastere, esti binevenit. Iti vei intelege mai bine locul si rolul in Univers 🙂

Afla mai multe >

Curs Evaluarea stării de sănătate după punctele de alarma Față-Mu și Spate-Shu (MTC) - 30 august 2020

Cursul de diagnoza dupa punctele de alarma Față-Mu și Spate-Shu, face parte din seria cursurilor de medicina traditionala chineza (MTC) si este destinat terapeutilor, dar si tuturor persoanelor care doresc sa invete sa descifreze mai bine semnalele de dezechilibru ale corpului si sa le gestioneze.

Afla mai multe 

CURS de Gua Sha - 30 august 2020

Tehnica Gua Sha  este o forma de terapie tradiționala din Asia prin care se pot  debloca obstructiile de limfa sau sange din fascia subcutanata.

Aceasta presupune “razuirea” unidirectionala a pielii pana se inroseste cu ajutorul unui dispozitiv (din piatra sau os, de obicei), ceea ce extravazeaza sângele în subcutanat si determina organismul sa produca celule noi.

Afla mai multe >

 

IN PREMIERA LA BACAU: Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala – 22 - 23 august 2020

Acest curs se adreseaza MASEURILOR care vor invata sa combine intr-un mod inedit cele mai eficiente tehnici de masaj cu efortul fizic, pe masa de masaj.

Afla mai multe >

IN PREMIERA LA BACAU: Masajul Miofascial de remodelare faciala – 08 - 09 august 2020

O tehnică unică, care permite transformarea în mod semnificativ al ovalului feței, chiar și a pielii lasate, cu pliuri și riduri profunde.

Afla mai multe >

CURS de Specializare in Drenajul limfatic al fetei si capului - 16 iunie 2020

Drenajul limfatic al fetei si capului are nenumarete beneficii la nivelul pielii, parului, in sfera ORL, oftalmo, regenereaza si relaxeaza profund.

Afla mai multe >

CURS Masaj pe scaun - 29, 30 mai 2020

Aceasta tehnica de masaj este din ce in ce mai ceruta, in special in mediul office. Va asteptam la acest curs practic de 1 zi , finalizat cu diploma emisa de Centrul BioFocus.

Afla mai multe >

CURS de Gua Sha - 05 aprilie 2020

Tehnica Gua Sha  este o forma de terapie tradiționala din Asia prin care se pot  debloca obstructiile de limfa sau sange din fascia subcutanata.

Aceasta presupune “razuirea” unidirectionala a pielii pana se inroseste cu ajutorul unui dispozitiv (din piatra sau os, de obicei), ceea ce extravazeaza sângele în subcutanat si determina organismul sa produca celule noi.

Afla mai multe >

 

Curs Evaluarea stării de sănătate după punctele de alarma Față-Mu și Spate-Shu (MTC) - 05 aprilie 2020

Cursul de diagnoza dupa punctele de alarma Față-Mu și Spate-Shu, face parte din seria cursurilor de medicina traditionala chineza (MTC) si este destinat terapeutilor, dar si tuturor persoanelor care doresc sa invete sa descifreze mai bine semnalele de dezechilibru ale corpului si sa le gestioneze.

Afla mai multe 

CURS Diagnoza dupa aspectul limbii - 04 aprilie 2020

Conform unei vechi cunoasteri ce vine din Medicina Traditionala Chinezeasca, limba deține informații despre starea sanatatii. Prin examinarea sa putem evalua unde este localizata patologia, care este starea de sanatate a organelor, nivelul vitalitatii si multe alte indicii importante despre starea corpului.

Afla mai multe >

CURS de Cupping/Ventuze - 15 martie 2020

Cursul de cupping sau ventuze este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Cupping (ventuze) este termenul aplicat unei tehnici terapeutice stravechi ce face parte din arsenalul medicinei traditionale chineze.

Afla mai multe >

CURS de Moxibustie - 14 martie 2020

Moxibustia este o tehnica folosita de acupunctori de mii de ani, pentru a trata anumite afectiuni folosind caldura.

Afla mai multe >

SEMINAR - Terapia Iertarii - 14 martie 2020

Iertarea este fundamentul recapatarii bucuriei de a trai si a vindecarii bolilor fizice si a suferintelor emotionale.

Pentru orice terapeut, este fundamental sa paseasca constient pe cale  iertarii, asumandu-si resposabilitatea pentru calitatea vietii proprii, intelegand ca  dezvoltarea si devenirea sa profesionala sunt reale doar in prezenta spiritualitatii.

Afla mai multe >

CURS Introducere in Conceptele de baza ale Medicinei Traditionale Chineze – 09, 11 si 13 martie 2020

Curs obligatoriu pentru persoanele care doresc sa participe la cursurile de Moxibustie,  GuaSha, Ventuze, pentru ca seteaza bazele intelegerii principiilor acestor terapii.

Cursul este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Daca nu practici nimic din toate acestea ci doar doresti sa iti largesti orizontul de cultura si cunoastere, esti binevenit. Iti vei intelege mai bine locul si rolul in Univers 🙂

Afla mai multe >

SEMINAR Ingrijiri corporale la domiciliu cu produse din plante - 09 martie 2020

Elixire de frumusețe manufacturate acasa din plante, uleiuri vegetale, miere, seminte si argile, ritualuri de curățare, echilibrare, armonizare a corpului si structurilor energetice.

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti – 3 module - 2, 4 si 6 martie 2020

Acest curs este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii;

Cunostintele de presopunctura constituie un plus considerabil pentru orice practician de terapii care includ sau nu palparea pacientului (orice forma de masaj, osteopatie, chiropraxie, reflexoterapie,  etc), sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Terapeut sau nu, oricand poti ajuta pe cineva!

Afla mai multe >

CURS Masaj pe scaun - 28 - 29 februarie 2020

Aceasta tehnica de masaj este din ce in ce mai ceruta, in special in mediul office. Va asteptam la acest curs practic de 1 zi , finalizat cu diploma emisa de Centrul BioFocus.

Afla mai multe >

SEMINAR - Initiere in notiuni despre chakre - 27 februarie 2020

Cunostintele aprofundate ale Danielei Dumitru despre terapiile din Orientul indepartat precum si bogata sa experienta practica, fac din acest seminar un eveniment de neratat.

Afla mai multe >

CURS Initiere in domeniul terapiilor Spa - 23 februarie 2020

O călătorie de o zi în lumea SPA. Seminarul se adreseaza terapeuților, maseurilor, kinetoterapeuților, cosmeticienelor, baieșițelor, asistenților de  balneofizioterapie, angajaților centrelor spa, sau persoanelor care vizează un loc de muncă în acest domeniu. In egala masura,  este extrem de util managerilor și asistenților manageri spa.

Afla mai multe >

SEMINAR - Echilibrarea creierului si eliberarea temerilor legate de viitor - 10 februarie 2020

Exista metode simple de echilibrare a functionarii emisferelor cerebrale si de optimizare a capacitatilor intelectuale. Exista metode de deblocare a energiilor stagnante de la nivelul tesuturilor si organelor si de eliberare a fricilor si emotiilor negative blocante.

Un seminar practic, unde inveti tehnici extrem de valoroase ce pot fi usor aplicate apoi oricand acasa.

Afla mai multe >

CURS de Gua Sha - 02 februarie 2020

Tehnica Gua Sha  este o forma de terapie tradiționala din Asia prin care se pot  debloca obstructiile de limfa sau sange din fascia subcutanata.

Aceasta presupune “razuirea” unidirectionala a pielii pana se inroseste cu ajutorul unui dispozitiv (din piatra sau os, de obicei), ceea ce extravazeaza sângele în subcutanat si determina organismul sa produca celule noi.

Afla mai multe >

 

CURS Evaluarea stării de sănătate după punctele de alarma Față-Mu și Spate-Shu (MTC) - 02 februarie 2020

Cursul de diagnoza dupa punctele de alarma Față-Mu și Spate-Shu, face parte din seria cursurilor de medicina traditionala chineza (MTC) si este destinat terapeutilor, dar si tuturor persoanelor care doresc sa invete sa descifreze mai bine semnalele de dezechilibru ale corpului si sa le gestioneze.

Afla mai multe 

CURS de Ergonomie in masaj – 7 februarie 2020

Sanatatea maseurului este extrem de importanta, ea trebuie intretinuta constant si tratata cu toata atentia!

A face masaj intr-un mod ergonomic este o stiinta ce se ocupa de toate elementele necesare conservarii sanatatii si energiei maseurului in timpul lucrului si pe termen lung.

 Afla mai multe >

CURS de Moxibustie - 01 februarie 2020

Moxibustia este o tehnica folosita de acupunctori de mii de ani, pentru a trata anumite afectiuni folosind caldura.

Afla mai multe >

CURS Introducere in Conceptele de baza ale Medicinei Traditionale Chineze – 27, 29 si 31 ianuarie 2020

Curs obligatoriu pentru persoanele care doresc sa participe la cursurile de Moxibustie,  GuaSha, Ventuze, pentru ca seteaza bazele intelegerii principiilor acestor terapii.

Cursul este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Daca nu practici nimic din toate acestea ci doar doresti sa iti largesti orizontul de cultura si cunoastere, esti binevenit. Iti vei intelege mai bine locul si rolul in Univers 🙂

Afla mai multe >

CURS de Cupping/Ventuze - 26 ianuarie 2020

Cursul de cupping sau ventuze este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Cupping (ventuze) este termenul aplicat unei tehnici terapeutice stravechi ce face parte din arsenalul medicinei traditionale chineze.

Afla mai multe >

Workshop de reimprospatare a metodei de lucru în masajul reflexogen – 07 septembrie 2019

Ai facut cursul de reflexo cu ceva timp in urma si s-au mai sters din memorie unele amanunte? Ai nevoie de validarea profesorului privitor la situatii deosebite intalnite in terapie?

Te invitam la un Workshop de reimprospatare a metodei de lucru în masajul reflexogen, asa cum este el predat la Centrul BioFocus.

Afla mai multe >

IN PREMIERA LA SUCEAVA: Masajul Traditional Rusesc - 27-28 iulie 2019

Masajul Traditional Rusesc este o terapie straveche, ce trateaza personalizat problemele de sanatate si previne o multitudine de afectiuni. Afla mai multe >

IN PREMIERA LA SUCEAVA: Curs de Masaj Pantai Luar corporal – 29 iulie 2019

Masajul Pantai Luar combina efectele unui masaj energic pe intreg corpul cu boccelute din plante, cu acțiunea relaxantă si vindectoare a uleiurilor si a compusilor activi din plante, determinand regenerarea celulara, eliberarea energiilor negative si a tensiunilor, revitalizand organismul.

Afla mai multe >

CURS Reiki - Gradul II – 27 iulie 2019

Cursul va fi sustinut de Andreea Iliescu, instructor maestru in metoda Komyo Reiki Do, maestru in metoda Usui Reiki Ryoho.
Atat cursurile urmate cat si gradul de maestru sunt atestate de Federatia Spaniola de Reiki

Afla mai multe >

ATELIER PRACTIC de terapii cu produse vegetale, apicole, minerale – 12 iulie 2019

Impreuna cu Dr. Cristina Aosan, intemeietorul  Școlii de Sănătate Melidava, vă propunem solutii de tratament eficient si neinvaziv pentru probleme frecvente de sanatate. Intr-o întrevedere instructivă si interactivă, veti avea acces la inestimabila experienta terapeutica adunata in 25 de ani de practica intensa cu toate remediile si tratamentele prezentate.

Afla mai multe >

QIGONG si TAI CHI: program de autoingrijire pentru maseuri si terapeuti - 18 mai 2019

Acest program este gandit pentru a fi de folos in special maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie, fizioterapie, terapie ocupationala, etc. Cursul este in aceeasi masura potrivit oricui doreste sa invete cateva tehnici simple, dar eficiente din Qigong si Tai Chi, pentru auto-ingrijire, relaxare, echilibru, energizare.

Afla mai multe >

EXCLUSIV! Afla toate secretele unui terapeut profesionist - CURS ONLINE - 18 aprilie 2019

PENTRU PRIMA OARA IN ROMANIA, Lia Chirita si Centrul BioFocus organizeaza un curs online despre amenajarea spatiului de lucru, miscari ergonomice, tipologii psihologice de clienti si etica comportamentului cu clientii, evitarea celor mai frecvente greseli pe care le fac maseurii incepatori si multe alte secrete din vasta experienta  a unui maseur profesionist.

Afla mai multe >

New face
IN PREMIERA LA BACAU: Workshop de Gimnastica Faciala - 31 martie 2019

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR, MASEURILOR si TUTUROR DOAMNELOR care tin la frumusetea lor si care sunt dispuse sa o intretina.

Afla mai multe >

IN PREMIERA, LA BACAU: Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale - 30 martie 2019

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare sau complementara presopuncturii . Afla mai multe >

Zen SHIATSU - CURS de baza – 23 - 24 februarie si 02 - 03 martie 2019

Shiatsu este o metoda terapeutica Japoneza, cu radacini in Medicina Traditionala Chinezeasca;

Cursul este deschis oricui doreste sa invete si sa practice aceasta metoda terapeutica. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

Se lucreaza la sol, imbracat, prin aplicarea de  presiuni si manipulari asociate, asupra sistemului de meridiane energetice care anima corpul si fiinta umana in totalitatea sa.

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti - Partea a II a - 2 august 2018

Proceduri de presopunctura pentru insomnie, panica, afectiuni ale sistemelor respirator, digestiv, reproducator, etc.

Acest curs de presopunctura este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii, practicienilor de orice terapii care includ sau nu palparea pacientului , sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti - Partea I - 31 iulie 2018

In partea I se studiaza proceduri de presopunctura pentru dureri ale sistemului osteo-muscular si dureri de cap.

Acest curs de presopunctura este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii, practicienilor de orice terapii care includ sau nu palparea pacientului , sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Afla mai multe >

CURS - Crearea mediului interior perfect prin alchimie interna – partea 1: Fundatia

In data de 25 noiembrie 2017, intre orele 10:00-16:00, Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia,  sustine partea 1 din acest curs de alchimie interna Tao . Afla mai multe >

Cum sa devii cel mai bine platit terapeut pe care il cunosti? Strategii de marketing si promovare pentru terapeuti – 20 mai 2017

Acest curs se adreseaza tuturor celor care s-au calificat sau recalificat in masaj si terapie si care vor sa isi dubleze sau chiar tripleze incasarile obtinute din serviciile oferite. Afla mai multe >

CURSURI SSIMTIA de Medicina Chineza - 17-22 octombrie 2016

Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire [SSIMTIA] si Centrul BioFocus, va asteapta la cursurile de :

17-19 octombrie 2016 – sala 1 – Curs de REMODELARE CORPORALA, ESTETICA SI REJUVENARE FACIALA  cu tehnici din medicina traditionala chineza  afla mai multe

17-19 octombrie 2016 – sala 2 – Curs de MASAJ  TUI NA – modulul I (masaj terapeutic traditional chinezesc) afla mai multe

20-22 octombrie 2016 – sala 1 – Curs de AURICULOTERAPIE –  afla mai multe

20-22 octombrie 2016 – sala 2 – Curs de MASAJ TUI NA – modulul II afla mai multe

Conferinta si sesiuni individuale Aliniament Divin, 05 decembrie 2015

Alinierea Divină este o formă noua de vindecare spirituală, o forma revoluționara de realiniere a bazinului si coloanei vertebrale care … Afla mai multe >

Feminitate - Atelier de activare a stralucirii interioare, a naturii esentiale feminine, duminica 13 decembrie

Alexandra Dumitrica si Sarani Anisoara Cismasu vă invită la un atelier de conectare și activare a strălucirii interioare, a naturii esentiale feminine. … Afla mai multe >

Workshop in NATURA – Plante medicinale – Recunoastere, culegere si utilizare

Vom cauta si culege darurile de leac ale sezonului: catina, fructe de paducel, dracila si orice alte plante medicinale mai gasim. Povestim despre efectul lor terapeutic, modul de recoltare, conservare sau preparare a ceaiurilor si tincturilor.Afla mai multe >

CURS TAI CHI 13 FORME - 05.decembrie.2015

Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia sustine cursul “Tai Chi 13 forme” . Afla mai multe >