CURS Reiki – gradul I - 25 noiembrie 2018

Fie ca acest curs să vă aducă binecuvântare și să vă atingă ființele într-o manieră benefică și în modul cel mai potrivit, pe toate planurile: fizic și energetic, mental și emoțional, spiritual..

Afla mai multe >

QIGONG si TAI CHI: program de autoingrijire pentru maseuri si terapeuti - 17 noiembrie 2018

Acest program este gandit pentru a fi de folos in special maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie, fizioterapie, terapie ocupationala, etc. Cursul este in aceeasi masura potrivit oricui doreste sa invete cateva tehnici simple, dar eficiente din Qigong si Tai Chi, pentru auto-ingrijire, relaxare, echilibru, energizare.

Afla mai multe >

Zen SHIATSU Curs de baza – 10-11 noiembrie si 1-2 decembrie 2018

Shiatsu este o metoda terapeutica Japoneza, cu radacini in Medicina Traditionala Chinezeasca;

Cursul este deschis oricui doreste sa invete si sa practice aceasta metoda terapeutica. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

Se lucreaza la sol, imbracat, prin aplicarea de  presiuni si manipulari asociate, asupra sistemului de meridiane energetice care anima corpul si fiinta umana in totalitatea sa.

Afla mai multe >

Curs de Masaj Corporal cu Miere - 27 octombrie 2018

Masajul corporal cu miere este benefic pentru întregul organism. Efectele sale curative se datoreaza compozitiei de neegalat a mierii dar si manevrelor specifice de masaj, adaptate vascozitatii si aderentei mierii.

Afla mai multe >

CURS WuJi Gong - Enlightenment QiGong -13 octombrie 2018

Intre orele 9:30 – 16:30, Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia, instructor senior in scoala WuJi Gong Romania, sustine cursul “WuJi Gong ” .

Afla mai multe >

Curs Masajul Ayurvedic facial - 27 septembrie 2018

Masajul Ayurvedic facial este o terapie milenara ce provine din cultura terapiilor asiatice. Profund relaxant si tamaduitor, deschide simturile, rearmonizeaza ansamblul trup-minte-suflet.  Este o calatorie interioara minunata pe calea aromelor, sunetului si atingerii.

Afla mai multe >

Curs Masajul Thai cu ulei - 29 septembrie 2018

Masajul Thai cu ulei este o procedură cu efect de relaxare profunda si cu virtuti terapeutice si cosmetice deosebite.
Toate mișcările sunt lente și moi, nu există tehnici de “putere”. Secretul constă în tehnica maseurului și în prelucrarea indelungata a punctelor active de pe corp, cu uleiuri ayurvedice, personalizate.

Afla mai multe >

Curs Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante -22 septembrie 2018

Herbal Compress Facial Thai Massage este o terapie spa ce provine din cultura terapiilor asiatice. Principiul se bazează pe reglarea funcțiilor unor organe și/sau sisteme prin eliminarea blocajelor existente într-un mod relaxant, utilizând plante sub formă de comprese.

Afla mai multe >

New face
Workshop de Gimnastica Faciala - 20 septembrie 2018

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR, MASEURILOR si TUTUROR DOAMNELOR care tin la frumusetea lor si care sunt dispuse sa o intretina.

Afla mai multe >

Curs de Moxibustie - 11 august 2018

Moxibustia este o tehnica folosita de acupunctori de mii de ani, pentru a trata anumite afectiuni folosind caldura.

Afla mai multe >

Curs de Gua Sha - 12 august 2018

Tehnica Gua Sha  este o forma de terapie tradiționala din Asia prin care se pot  debloca obstructiile de limfa sau sange din fascia subcutanata.

Aceasta presupune “razuirea” unidirectionala a pielii pana se inroseste cu ajutorul unui dispozitiv (din piatra sau os, de obicei), ceea ce extravazeaza sângele în subcutanat si determina organismul sa produca celule noi.

Afla mai multe >

 

Curs de Cupping/Ventuze - 12 august 2018

Cursul de cupping sau ventuze este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Cupping (ventuze) este termenul aplicat unei tehnici terapeutice stravechi ce face parte din arsenalul medicinei traditionale chineze.

Afla mai multe >

CURS Introducere in Conceptele de baza ale Medicinei Traditionale Chineze – 6 august 2018

Curs obligatoriu pentru persoanele care doresc sa participe la cursurile de Moxibustie,  GuaSha, Ventuze, pentru ca seteaza bazele intelegerii principiilor acestor terapii.

Cursul este destinat maseurilor, dar si practicantilor de diverse alte terapii manuale sau energetice: kinetoterapie, chiropraxie, osteopatie, shiatsu, reflexoterapie etc.

Daca nu practici nimic din toate acestea ci doar doresti sa iti largesti orizontul de cultura si cunoastere, esti binevenit. Iti vei intelege mai bine locul si rolul in Univers 🙂

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti - Partea a II a - 2 august 2018

Proceduri de presopunctura pentru insomnie, panica, afectiuni ale sistemelor respirator, digestiv, reproducator, etc.

Acest curs de presopunctura este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii, practicienilor de orice terapii care includ sau nu palparea pacientului , sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Afla mai multe >

CURS Presopunctura pentru toti - Partea I - 31 iulie 2018

In partea I se studiaza proceduri de presopunctura pentru dureri ale sistemului osteo-muscular si dureri de cap.

Acest curs de presopunctura este destinat ORICUI doreste sa invete metode de a-si imbunatati calitatea vietii, practicienilor de orice terapii care includ sau nu palparea pacientului , sportivilor sau antrenorilorcadrelor medicalestudentilor si amatorilor de drumetii.

Afla mai multe >

CURS Masaj pe scaun - 27 si 28 iulie 2018

Aceasta tehnica de masaj este din ce in ce mai ceruta, in special in mediul office. Va asteptam la acest curs practic de 1 zi , finalizat cu diploma emisa de Centrul BioFocus.

Afla mai multe >

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale - 21 iulie 2018

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare sau complementara presopuncturii . Afla mai multe >

CURS Automasajul anticelulitic - 12 Iulie 2018

Camelia Mihalachi va asteapta sa lucrati impreuna pentru un corp frumos si sanatos . Afla mai multe >

Curs de Masaj Pantai Luar corporal – 30 iunie 2018

Acest curs se adreseaza COSMETICIENELOR si MASEURILOR. Masajul Pantai Luar combina efectele unui masaj energic pe intreg corpul cu boccelute din plante, cu acțiunea relaxantă si vindectoare a uleiurilor esentiale, determinand regenerarea celulara, eliberarea energiilor negative si a tensiunilor, revitalizand organismul.

Afla mai multe >

Masajul Traditional Rusesc - 16 - 17 iunie2018

Masajul Traditional Rusesc este o terapie straveche, ce trateaza personalizat problemele de sanatate si previne o multitudine de afectiuni. Afla mai multe >

CURS Fitness-masajul anticelulitic si de remodelare corporala – 19 - 20 mai 2018

Acest curs se adreseaza MASEURILOR care vor invata sa combine intr-un mod inedit cele mai eficiente tehnici de masaj cu efortul fizic, pe masa de masaj.

Afla mai multe >

Curs - Crearea mediului interior perfect prin alchimie interna – partea 1: Fundatia

In data de 25 noiembrie 2017, intre orele 10:00-16:00, Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia,  sustine partea 1 din acest curs de alchimie interna Tao . Afla mai multe >

Curs de Masaj Hawaiian Lomi Lomi – in 9, 10 si 16 decembrie 2017

Masajul Lomi Lomi este o terapie practicata din timpuri stravechi de vindecatorii din Hawaii, pentru a deschide canalele energetice si a permite energiei sa curga. Va asteptam la acest curs adresat maseurilor. Afla mai multe

Cum sa devii cel mai bine platit terapeut pe care il cunosti? Strategii de marketing si promovare pentru terapeuti – 20 mai 2017

Acest curs se adreseaza tuturor celor care s-au calificat sau recalificat in masaj si terapie si care vor sa isi dubleze sau chiar tripleze incasarile obtinute din serviciile oferite. Afla mai multe >

CURSURI SSIMTIA de Medicina Chineza - 17-22 octombrie 2016

Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire [SSIMTIA] si Centrul BioFocus, va asteapta la cursurile de :

17-19 octombrie 2016 – sala 1 – Curs de REMODELARE CORPORALA, ESTETICA SI REJUVENARE FACIALA  cu tehnici din medicina traditionala chineza  afla mai multe

17-19 octombrie 2016 – sala 2 – Curs de MASAJ  TUI NA – modulul I (masaj terapeutic traditional chinezesc) afla mai multe

20-22 octombrie 2016 – sala 1 – Curs de AURICULOTERAPIE –  afla mai multe

20-22 octombrie 2016 – sala 2 – Curs de MASAJ TUI NA – modulul II afla mai multe

CURS de Masaj Arab - 8-9 aprilie 2016

Lia Chirita va asteapta sa descoperiti tainele masajului arab, cunoscut pana acum doar in haremurile sultanilor . Afla mai multe >

Conferinta si sesiuni individuale Aliniament Divin, 05 decembrie 2015

Alinierea Divină este o formă noua de vindecare spirituală, o forma revoluționara de realiniere a bazinului si coloanei vertebrale care … Afla mai multe >

Feminitate - Atelier de activare a stralucirii interioare, a naturii esentiale feminine, duminica 13 decembrie

Alexandra Dumitrica si Sarani Anisoara Cismasu vă invită la un atelier de conectare și activare a strălucirii interioare, a naturii esentiale feminine. … Afla mai multe >

Workshop in NATURA – Plante medicinale – Recunoastere, culegere si utilizare

Vom cauta si culege darurile de leac ale sezonului: catina, fructe de paducel, dracila si orice alte plante medicinale mai gasim. Povestim despre efectul lor terapeutic, modul de recoltare, conservare sau preparare a ceaiurilor si tincturilor.Afla mai multe >

CURS TAI CHI 13 FORME - 05.decembrie.2015

Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia sustine cursul “Tai Chi 13 forme” . Afla mai multe >