Cui se adreseaza :

Masajul balinez cu bete de bambus este un curs de specializare, destinat in principal maseurilor, kinetoterapeutilor, antrenorilor, persoanelor care au deja cunostinte de baza de masaj. Terapeutii care au facut deja un curs introductiv au ocazia sa aprofundeze aceasta terapie la un nivel foarte avansat.

Masajul Balinez isi are originile in Indonezia, provincia Bali si reprezinta o combinatie intre mai multe tehnici asiatice: masajul indian, indonezian, chinezesc, ayurvedic.

In Bali terapeutii vorbesc despre gasirea armoniei in timpul si dupa terapie prin echilibrarea minte-corp-spirit si deschiderea unor porti de comunicare intre ele.

De aceea, acest masaj este un adevarat ritual de reconectare. Cand energia isi reia cursul normal si curge fara blocaje, energia vitala lucreaza natural pentru si in noi.

Se lucreaza pe meridianele energetice prin presiuni delicate, dar si profunde, astfel incat se deblocheaza energia stagnanta de la nivelul articulatiilor, prin manipulari, flexii, extensii. Miscarile „sportive” aduc un flux energetic in tot corpul si, desi adesea starea de relaxare isi pune frumos amprenta asupra acestei tehnici, la final, cel ce primeste masajul se simte plin de vitalitate, cu senzatia subtila ca „poverile au disparut”.

Indicatii
 • Contracturi cronice ale muschilor, cauzate de diverse disfunctii.
 • Mobilitate redusa a membrelor posterioare/superioare. Aceasta tehnica ajuta la cresterea gamei de miscari a membrelor prin restaurarea mobilitatii.
 • Persoanelor care acuza dureri musculare fara cauze cunoscute.
 • Osteoartrita (sunt afectati si durerosi muschii din vecinatatea articulatiilor cu probleme);
 • Probleme articulare cronice;
 • Refacerea tesutului cicatriceal dupa o perioada lunga de la o interventie chirurgicala; daca zona a fost vindecata complet, dar nu s-a lucrat deloc, s-au acumulat multe toxine si s-au format fibroze;
 • Fibromialgii
 • Sportivilor
 • Persoanelor care depun o munca fizica repetitiva ce pune presiune pe muschi, articulatii.
Ce vom învăța în acest curs?
 • Tehnici complexe din Indonezia- provincia Bali, cu influente din sistemele medicinei traditionale din India, China, Sud-Estul Asiei;
 • Manevre traditionale ce lucreaza meridianele energetice, in scopul reglarii si echilibrarii acestora si implicit a organelor corespondente;
 • Exemplificarea teoretica si practica a lucrului energetic, corelate cu aceasta tehnica de masaj;
 • Notiuni de ergonomie si respiratie, astfel incat manevrarea tuturor obiectelor de lucru, sa fie perceputa ca o modalitate de lucru usoara si frumoasa pentru orice terapeut;
 • Invatarea si perfectionarea unor tehnici ce includ: mobilizari articulare, flexii, extensii complexe, utilizand betele de bambus;

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

Curs de masaj balinez cu bete de bambus

Testimonial Mihaela Ungureanu, Consultant & Spa Manager 

” Scriind despre Daniela, realizez că vorbele îmi limitează puterea de exprimare. Vă recomand s-o cunoașteți. Dincolo de prietenia dintre noi, am un respect profund și o mare admirație pentru profesionistul Daniela Dumitru. Este un explorator neobosit și un deschizator de drumuri într-o profesie complexă, înca nedefinită în piața wellness autohtonă. Un terapeut desăvârșit, mentor și formator pentru zeci de terapeuți spa, români și străini. Un om deschis către cunoaștere și dezvoltare spirituală, de o mare profunzime și finețe sufletească, pe cât de modest, pe atât de generos în a împărtăși cunoștințele și experiența cu toți cei care iși doresc să-i urmeze modelul… Daniela este vizionarul care transformă terapia spa într-o artă a vindecării, pentru că, așa cum ea insăși mărturisește, “eu nu lucrez cu mâinile, ci cu inima…”. În numele echipei mele, iți mulțumesc! ” 

Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut maseur cu nenumarate formari in masaj, Daniela cunoaste in amanunt corpul uman,  cu toate structurile sale fizice si energetice. De-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, a acumulat o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • doua prosoape mari,
 • un prosop mediu,
 • papuci,
 • uleiurile de masaj si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Detalii organizatorice:

09, 10 si 11 iulie 2021, orele 10:00-19:00, pauza masa 13:00-14:00

Pret: 1200 lei. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 30 % din valoarea cursului.

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus, cu semnatura si insemnele doamnei Daniela Dumitru.

Rezerva un loc chiar azi!

Curs de masaj balinez cu bete de bambus
Cursuri cu acelasi trainer : Masajul Lomi Lomi Kahuna, Initiere in domeniul SPA, Masaje si terapii Ayurvedice, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul Deep Tissue, Masajul sportiv, Masajul prenatal, Initiere in notiuni despre chakre