Cui se adreseaza :

Masajul Lomi Lomi Kahuna este un curs de specializare, destinat in principal maseurilor, kinetoterapeutilor, antrenorilor, persoanelor care au deja cunostinte de baza de masaj.

Daniela Dumitru  recomandă, înainte de participarea la curs, citirea cărții  “ZERO LIMITE” de JOE VITALE și Dr. IHALEAKALA HEW LEN

Cu o istorie de peste 35 000 ani, terapia este cu mult mai mult decat un stil de masaj; ea reprezinta o cultura straveche si este o intreaga filozofie de viata, o aliniere prin intoarcerea la sine, prin iertare si transmutare.

Ea ce are la baza un principiu extrem de simplu si natural “ho’oponopono” care inseamna “ a indrepta lucrurile, corectand erorile”,

In hawaiiana, huna inseamna  “secret”, iar kahuna inseamna  “pastrator al secretului”, “expert”, “magistru”, echivalent al samanului, vraciului, preotului.

Prin Lomi-Lomi – terapia “mainilor iubitoare”, terapeutul kahuna urmareste ca prin fiecare atingere sa realizeze  conectarea si/sau reconectarea intre  corp – inima – spirit.  Conexiunea nu poate fi decat afectiva, prin empatie, terapeutul transmitand permanent principiile Huna si  urmarind cu pasi limpezi traseul principiului: “Fii in prezent, ca sa te poti transforma!”.

Ce vom învăța în acest curs?
 • Vom înțelege importanței introducerii în viață a principiilor Huna;
 • Vom lucra asupra atitudinii terapeutului (kahuna) în fața emoțiilor transformate în dureri fizice;
 • vom conștientiza sistemul de chakre și câmpurile energetice umane, vom “comunica” cu acestea;
 • vom lucra in toate planurile, facand conexiuni la senzorial si extrasenzorial;
 • vom deprinde folosirea mișcarilor din natură ca manevre de baza în terapia Lomi Lomi Kahuna. Vom transforma ergonomia în mișcări naturale, menite să ajute terapeutul să simta “dansul interior”;
 • Deprinderea terapiei Lomi Lomi Kahuna se face in trei pasi:
  • pasul 1 – Primești (ești beneficiar),
  • pasul 2 – Privești (ești observator),
  • pasul 3 – Dăruiești (ești complet).
 • Vom invata notiunile profunde din “Terapia Iertarii” si le vom include in tehnica de masaj Lomi Lomi, acestea putand fi apoi introduse si in alte tehnici de lucru.
 • Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

Curs de Masaj Lomi Lomi Kahuna

Testimonial Oana C.:

Căutam curs de masaj exotic și auzisem de Lomi Lomi, dar toată lumea vorbea de acest masaj că ar fi cam erotic, sensual, cam așa ceva. 

 (…) Când am ajuns la curs, am înțeles că nu doar pentru masaj am ajuns… Știți voi că cineva se poate uita la voi și vă poate spune ce nevoi aveți, vă poate atinge și vă poate spune ce probleme adânci aveți?

Lomi Lomi despre care se crede că e un fel de mângâiere senzuală, este o mângâiere și o îmbrățișare a fiecarei emoții de la prima privire, este acceptarea lor, iertarea, este o cale lungă cu abandonare în tine și în tot ce descoperi că ești. Mulțumesc, Daniela, pentru tot ce am descoperit că sunt! *

Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, terapeut maseur cu nenumarate formari in masaj, Daniela cunoaste in amanunt corpul uman,  cu toate structurile sale fizice si energetice. De-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, a acumulat o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • prosop si/sau cearsaf
 • papuci,
 • masajul se efectueaza direct pe o husa de vinilin, care acopera patul, pusa la dispozitie de catre organizatori
 • uleiurile de masaj si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Detalii organizatorice:

01, 02, 03 octombrie 2021, orele 10:00-19:00, pauza masa 13:00-14:00

Pret: 1200 lei. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 30 % din valoarea cursului.

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus, cu semnatura si insemnele doamnei Daniela Dumitru.

Rezerva un loc chiar azi!

Curs de Masaj Lomi Lomi Kahuna
Cursuri cu acelasi trainer : Masajul Balinez cu bete de bambus, Initiere in domeniul SPA, Masaje si terapii Ayurvedice, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul sportiv, Masajul prenatal, Initiere in notiuni despre chakre