Cui se adreseaza :

Cursul de diagnoza dupa aspectul limbii este destinat terapeutilor in general, dar si tuturor persoanelor care doresc sa invete sa descifreze mai bine semnalele de dezechilibru ale corpului si sa le gestioneze.

limba1

Diagnoza dupa limbă este una dintre cele mai prețuite metode de diagnoză din medicina tradiționala chineza (MTC), fiind utilizata inca de pe vremea Imparatului Galben, de peste 2000 de ani.

Elementele sale de bază sunt relativ simplu de învățat dar ca și alte aspecte ale medicinei tradiționale chinezești, acestea sunt îmbogățite constant.

Nu contează cât de mult se practică, tot timpul va fi ceva nou de învățat.

De ce sa faci acest curs?

Limba deține informații despre starea actuală a sanatatii pacientului, ceea ce permite practicantului de MTC sa faca o prognoză a bolii (evoluția bolii, cauze).

Stapanirea informatiei oferite la curs ofera avantajul auto-diagnozei;

Este o tehnica relativ usor de invatat;

Se poate folosi independent sau combinata cu diverse alte terapii;

Diagnoza pe limba iti da informatii pretioase despre starea corpului chiar daca nu ai cunostinte aprofundate de medicina chineza.

Te diferentiezi pe piata deoarece putini terapeuti cunosc aceasta tehnica.

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste.

Ce vei invata
  • In acest workshop vom invata principiile evaluarii starii de sanatate prin examinarea vizuala a limbii, a caracteristicilor acesteia: culoare, forma, aspect, crapaturi, vitalitate, „imbracamintea” (stratul de acoperire al) limbii, umiditatea acesteia. Astfel putem evalua unde este localizata patologia si care este starea de sanatate a organelor, starea de vitalitatea organismului, conform MTC.
  • Vom avea ca studii de caz toti participantii (care doresc) la aceasta intalnire.
  • Material de curs printat, inclusiv planse color.
  • Diploma de participare din partea Centrului BioFocus.
Traineri: Paul Hostiuc
_MG_9919 (1.square)

Dupa absolvirea studiilor de  “Kinetoterapie si motricitate speciala” in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, Paul a studiat timp de trei ani Medicina traditionala chineza la Universitatea din Nanjing din China.

Acolo a avut sansa rara de a invata masajul terapeutic chinezesc Tui Na si acupunctura direct de la sursa lor multimilenara, de a le intelege si integra profund, datorita practicii din spitalele din Nanjing si a expunerii directe la cultura chineza.

Ce trebuie sa ai la tine:
  • imbracaminte comoda;
  • papuci de interior.
si Camelia Mihalachi
Cami senina

Camelia este unul dintre fondatorii Centrului BioFocus, Tehnician Maseur, de formatie inginer.

Este formator cu bogata experienta, a predat diverse tehnici de masaj timp de mai bine de 7 ani la la scoli de masaj de renume.

Practicant de masaj terapeutic, reflexoterapie, presopunctura, shia-tsu, masaj pe scaun, Camelia a aprofundat in cadrul diverselor tehnici orientale studiate principiile fundamentale ale Medicinii traditionale chineze.

 

Detalii organizatorice:

16 aprilie 2021, orele 09:00 – 16:00 (o ora pauza de masa).

Pret: 400 lei. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului.

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

Rezerva un loc chiar azi!

Evaluarea stării de sănătate după limbă
Cursuri cu aceiasi traineri : Cupping (ventuze), Tehnica Gua sha, Masajul terapeutic chinezesc Tui Na, Presopunctura pentru toti.