Cui se adreseaza :

Cursul este destinat  terapeutilor, kinetoterapeutilor, maseurilor, asistentilor balneofizioterapie, cosmeticienelor, angajatior centrelor spa si persoanelor care isi doresc un loc de munca in domeniul spa. In egala masura, este util managerilor si asistentilor-manager de spa.

Temele studiate:
 • Vei afla ce inseamna SPA si ce este un centru SPA, privit din interior.
 • Vei face cunostinta cu notiuni despre ce reprezinta un meniu SPA si cum poate fi alcatuit corect.
 • Vei afla ce reprezinta Eticheta SPA;
 • Voi prezenta cateva modele de eticheta SPA pentru oaspeti.
 • Vei invata sa analizezi un chestionar SPA, astfel incat sa poti raspunde eficient oaspetilor;
 • Vei afla despre importanta regulilor de conduita, igiena, bun simt, despre importanta uniformei si a atitudinii terapeutului spa.
 • Vei invata ce inseamna relatia “terapeut – oaspete spa”.
De ce sa faci acest curs?
 • Lumea SPA este speciala, rafinata, diferita de cea a masajului obisnuit de relaxare. Cunoasterea notiunilor de baza aduce cu sine intelegerea necesitatilor clientilor care prefera terapiiile de tip SPA si il ajuta pe terapeut sa isi adapteze tehnicile, atitudinea si abordarea terapiilor astfel incat sa multumeasca aceasta categorie de clienti.
 • In doar cateva ore vei acumula un volum important de cunostinte, beneficiind de experienta impresionanta a Danielei Dumitru, un nume de referinta in lumea terapiilor SPA in tara si in afara tarii;
 • Cu aceasta noua abordare te vei putea adresa unei clientele rafinate, care are mare nevoie de relaxare si o apreciaza, care este preocupata de imbunatatirea aspectului fizic si a calitatii vietii;
 • Cursul ofera managerilor de spa, asistentilor-manager, angajatilor sau celor ce doresc un loc de munca in domeniul spa o bogatie de informatii si experienta de cea mai buna calitate, crescand sansele acestora de a performa cu succes in acest domeniu.

Rezerva un loc chiar azi!

Initiere in domeniul terapiilor Spa
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Detalii organizatorice:

23 februarie 2020

orele 10:00-18:00, pauza pranz: 13:00 – 14:00

Pret: 450 lei. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Poti plati si in rate cu Card Avantaj!

Rezerva un loc chiar azi!

Initiere in domeniul terapiilor Spa
Cursuri cu acelasi trainer: Masajul balinez cu bete de bambus, Masajul Lomi-Lomi, Masajul prenatal, Masajul Deep Tissue, Masajul sportiv, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Terapii cu roci vulcanice, Notiuni initiatice in lumea spa, Exfolieri si impachetari corporale, Ingrijiri la domiciliu cu produse din plante, Initiere in notiuni despre chakre, Seminar – Terapia iertarii.