Masajul Ayurvedic facial face parte din CURSUL “TEHNICI DE MASAJ FACIAL” ce se desfasoara in zilele de 13 – 14 noiembrie 2021 si care cuprinde 4 tehnici diferite.
Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor si/sau cosmeticienelor, deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

Masajul Ayurvedic facial are traditii de mii de ani si beneficii in numeroase afectiuni. Este o tehnica relaxanta, cu presopunctura, de reechilibrare a starilor dosha prin eliberarea posibilelor tensiuni/blocaje existente in punctele marma. Zonele vizate in timpul masajului: decolteu, cervical, gat, fata, urechi, scalp.

Rearmonizarea si reconectarea cu noi insine, cu natura si cu Divinitatea, se face cu ajutorul catorva elemente cheie:

* IUBIREA (daruita prin atingere si prezenta acolo si in acel moment);

* AROMA (anumite uleiuri esentiale folosite ca stimuli puternici ce sunt capabili sa ajunga direct la sistemul nervos);

* SUNET si VIBRATIE (pentru curatarea energiilor si toxinelor din corpul fizic).

Scop, beneficii, indicatii
 • o tehnica relaxanta pentru deschiderea simturilor, rearmonizarea trup-minte-suflet si o calatorie interioara minunata pe calea aromelor, sunetului si atingerii.* Restabilirea echilibrului fiintei umane in plan fizic si emotional.* Uleiurile esentiale atent selectionate, impreuna cu echilibrarea punctelor marma au urmatoarele beneficii: intarirea sistemului imunitar, eliminarea insomniei, a cefaleei, tratarea pierderii parului (cauze hormonale, stres), tratarea indigestiei, a simptomelor din raceala, echilibrare hormonala, calmare, eliberarea starilor de stres, energizare generala, regenerare celulara, eliminarea anxietatii, a claustrofobiei, inlatura sentimentul de lupta pentru supravietuire – “nu pot sau nu am motive sa supravietuiesc, eliberare emotionala – eliberarea emotiilor direct din locul in care sunt stocate.
De ce sa faci acest curs?
 • Tehnicile Ayurvedice iti aduc o bogatie milenara de cunoastere a fiintei umane,
 • iti imbogatesti portofoliul cu o tehnica superba, inca putin cunoscuta in Romania;
 • masajul ayurvedic facial aduce relaxare imediata si profunda clientilor, ce vor aprecia starea de bine fizic si psihic pe care acest masaj pretios o confera;
 •  efectele sale sunt vizibile imediat;
 • o zi in care acumulezi un volum apreciabil de cunostinte, in care faci intens practica, pentru a fixa bine tehnica;
 • te poti adresa unei clientele rafinate, care apreciaza produsele naturale, care are nevoie de relaxare profunda si de imbunatatirea aspectului fizic;

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

Masajul Ayurvedic facial
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • papuci de interior
 • doua prosoape mici sau medii,
 • un prosop mare,
 • uleiurile vegetale si esentiale si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Detalii organizatorice:

Masajul Ayurvedic facial face parte din CURSUL “TEHNICI DE MASAJ FACIAL” ce se desfasoara in zilele de  13 – 14 noiembrie 2021 si care cuprinde 4 tehnici diferite.

Orele 10:00-19:00, pauza masa 13:00-14:00

Pret: 1000 lei. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus.

Testimonial Rodica H.

“Eu credeam că nu o să mă schimb niciodată, că așa credeam eu că e bine, să rămân neschimbată toată viața, că dacă mă schimb se destramă ceva.

Daniela mi-a arătat că uneori e de destrămat mult, ca să vezi cine ești cu adevarat, ca apoi sa te reconstruiești, fără să construiești și ziduri în jurul tău. Ziceam că o întâlnim pe Daniela ca să învățăm masaj, așa am crezut toți cei din grup. Se vedea pe fața fiecaruia încă din prima zi că au realizat că din alte motive au ajuns acolo. Ce muți am fost toți și ce calmă și răbdătoare ea. Nimeni nu avea întrebari, poate că aveam toți răspunsuri multe prin tot ceea ce ne spunea. Totul a fost ca o poveste, zicea ea mereu că oamenii așteaptă povești, dar acum zic eu că, să știi să spui poveștile potrivite la momentul potrivit, ca fiecare să își ia informația potrivită, e ca un secret. Sau cel puțin părea un secret că după câteva zile, am început să vorbim ca ea și să ne dăm unii altora răspunsuri. Parcă eram la curs din ăla de autocunoaștere, nu la curs de masaj. Dacă ai zice că se întâmplă asta la cursuri, nu ar veni nimeni la curs de masaj. Lasă sa aibă toată lumea surprizele noastre… Mulțumesc Daniela pentru fiecare gând și cuvânt, pentru fiecare mângâiere, pentru fiecare zâmbet! Mulțumesc că m-ai facut să râd în hohote în mulțime! *

Rezerva un loc chiar azi!

Masajul Ayurvedic facial
Cursuri cu acelasi trainer : Masajul balinez cu bete de bambus, Masajul Lomi-Lomi, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Tearpii cu roci vulcanice, Notiuni initiatice in lumea spa, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul prenatal, Masajul Deep Tissue, Masajul sportiv, Ingrijiri la domiciliu cu produse din plante, Initiere in notiuni despre chakre, Terapia iertarii.