Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor si/sau cosmeticienelor, deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

Masajul Ayurvedic facial are traditii de mii de ani si beneficii in numeroase afectiuni. Este o tehnica relaxanta ce restabileste echilibrului fiintei umane in plan fizic si emotional.

Rearmonizarea si reconectarea cu noi insine, cu natura si cu Divinitatea, se face cu ajutorul a catorva elemente cheie:

* IUBIREA (daruita prin atingere si prezenta acolo si in acel moment);

* AROMA (anumite uleiuri esentiale folosite ca stimuli puternici ce sunt capabili sa ajunga direct la sistemul nervos);

* SUNET si VIBRATIE (pentru curatarea energiilor si toxinelor din corpul fizic).

Scop, beneficii, indicatii
 • o tehnica relaxanta pentru deschiderea simturilor, rearmonizarea trup-minte-suflet si o calatorie interioara minunata pe calea aromelor, sunetului si atingerii.* Restabilirea echilibrului fiintei umane in plan fizic si emotional.* Uleiurile esentiale atent selectionate, impreuna cu echilibrarea punctelor marma au urmatoarele beneficii: intarirea sistemului imunitar, eliminarea insomniei, a cefaleei, tratarea pierderii parului (cauze hormonale, stres), tratarea indigestiei, a simptomelor din raceala, echilibrare hormonala, calmare, eliberarea starilor de stres, energizare generala, regenerare celulara, eliminarea anxietatii, a claustrofobiei, inlatura sentimentul de lupta pentru supravietuire – “nu pot sau nu am motive sa supravietuiesc, eliberare emotionala – eliberarea emotiilor direct din locul in care sunt stocate.
De ce sa faci acest curs?
 • Tehnicile Ayurvedice iti aduc o bogatie milenara de cunoastere a fiintei umane,
 • iti imbogatesti portofoliul cu o tehnica superba, inca putin cunoscuta in Romania;
 • masajul ayurvedic facial aduce relaxare imediata si profunda clientilor, ce vor aprecia starea de bine fizic si psihic pe care acest masaj pretios o confera;
 •  efectele sale sunt vizibile imediat;
 • o zi in care acumulezi un volum apreciabil de cunostinte, in care faci intens practica, pentru a fixa bine tehnica;
 • te poti adresa unei clientele rafinate, care apreciaza produsele naturale, care are nevoie de relaxare profunda si de imbunatatirea aspectului fizic;

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

Masajul Ayurvedic facial
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • doua prosoape mari,
 • un prosop mediu,
 • papuci,
 • taxa de curs
 • uleiurile vegetale si esentiale si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Detalii organizatorice:

Orele  18:00 – 22:00.

Pret: 250 lei (220 lei pentru cursantii scolii de masaj Biofocus).

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

La cerere: Diploma WORLD MASSAGE FEDERATION, al carei membru oficial este scoala noastra. Contravaloarea : 50 EUR

Rezerva un loc chiar azi!

Masajul Ayurvedic facial
Cursuri in pregatire cu acelasi trainer : Curs de masaj balinez cu bete de bambus, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Notiuni initiatice in lumea spa, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul Deep Tissue, Masajul sportiv