Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor si/sau cosmeticienelor, deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

Masajul Ayurvedic facial are traditii de mii de ani si beneficii in numeroase afectiuni. Este o tehnica relaxanta ce restabileste echilibrului fiintei umane in plan fizic si emotional.

Rearmonizarea si reconectarea cu noi insine, cu natura si cu Divinitatea, se face cu ajutorul a catorva elemente cheie:

* IUBIREA (daruita prin atingere si prezenta acolo si in acel moment);

* AROMA (anumite uleiuri esentiale folosite ca stimuli puternici ce sunt capabili sa ajunga direct la sistemul nervos);

* SUNET si VIBRATIE (pentru curatarea energiilor si toxinelor din corpul fizic).

Scop, beneficii, indicatii
 • o tehnica relaxanta pentru deschiderea simturilor, rearmonizarea trup-minte-suflet si o calatorie interioara minunata pe calea aromelor, sunetului si atingerii.* Restabilirea echilibrului fiintei umane in plan fizic si emotional.* Uleiurile esentiale atent selectionate, impreuna cu echilibrarea punctelor marma au urmatoarele beneficii: intarirea sistemului imunitar, eliminarea insomniei, a cefaleei, tratarea pierderii parului (cauze hormonale, stres), tratarea indigestiei, a simptomelor din raceala, echilibrare hormonala, calmare, eliberarea starilor de stres, energizare generala, regenerare celulara, eliminarea anxietatii, a claustrofobiei, inlatura sentimentul de lupta pentru supravietuire – “nu pot sau nu am motive sa supravietuiesc, eliberare emotionala – eliberarea emotiilor direct din locul in care sunt stocate.
De ce sa faci acest curs?
 • Tehnicile Ayurvedice iti aduc o bogatie milenara de cunoastere a fiintei umane,
 • iti imbogatesti portofoliul cu o tehnica superba, inca putin cunoscuta in Romania;
 • masajul ayurvedic facial aduce relaxare imediata si profunda clientilor, ce vor aprecia starea de bine fizic si psihic pe care acest masaj pretios o confera;
 •  efectele sale sunt vizibile imediat;
 • o zi in care acumulezi un volum apreciabil de cunostinte, in care faci intens practica, pentru a fixa bine tehnica;
 • te poti adresa unei clientele rafinate, care apreciaza produsele naturale, care are nevoie de relaxare profunda si de imbunatatirea aspectului fizic;

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

Masajul Ayurvedic facial
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • doua prosoape mari,
 • un prosop mediu,
 • papuci,
 • taxa de curs
 • uleiurile vegetale si esentiale si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Detalii organizatorice:

Orele  10:00 – 14:00.

Pret: 250 lei (220 lei pentru cursantii scolii de masaj Biofocus).

Persoanele care vor participa si la cursul de Masaj Thailandez Facial cu saculeti cu plante si cursul de masaj Facial cu pietre calde si reci, vor plati pentru intregul pachet doar 630 lei, in loc de 750 lei.

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

La cerere: Diploma WORLD MASSAGE FEDERATION, al carei membru oficial este scoala noastra. Contravaloarea : 50 EUR

Rezerva un loc chiar azi!

Masajul Ayurvedic facial
Cursuri cu acelasi trainer : Masajul balinez cu bete de bambus, Masajul Lomi-Lomi, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Tearpii cu roci vulcanice, Notiuni initiatice in lumea spa, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul prenatal, Masajul Deep Tissue, Masajul sportiv, Ingrijiri la domiciliu cu produse din plante, Initiere in notiuni despre chakre, Terapia iertarii.