Cui se adreseaza :

Masajul sportiv este un curs de specializare, destinat in principal maseurilor, kinetoterapeutilor, antrenorilor, persoanelor care au deja cunostinte de baza de masaj .

Masajul sportiv poate fi aplicat in urmatoarele situatii:
 • Persoanelor sanatoase care nu practica sport, cu atonie musculara;
 • Sportivilor, dupa antrenamente;
 • In perioada competitionala, inainte de probe, sau dupa probele sportive;
 • In perioada de refacere si recuperare medicala;
 • In cazul accidentelor si imbolnavirilor specifice, dupa cum urmeaza:
  in cazul leziunii tesuturilor moi periferice;
  in cazul leziuniilor musculare si tendinoase;
  in accidentele articulare;
  in accidentele osoase;
  in leziunile nervilor periferici;
  in cazul unor tulburari functionale;
  in cazul aparitiei supraantrenamentului;
  in cazul epuizarii fizice.
Benefiicile masajului sportiv

Masajul sportiv ajuta atletii sa-si pregateasca muschii pentru performanta, sa se recupereze dupa un eveniment important sau sa aiba o stare buna in timpul antrenamentelor.

Masajul sportiv nu este recomandat doar sportivilor, fiind benefic si persoanelor cu rani si dureri cronice si oamenilor perfect sanatosi.

Masajul se poate efectua utilizand produse cu efect terapeutic (ulei, creme decontracturante, gel etc), dar poate fi efectuat si cu beneficiarul imbracat in haine comode.

Avand in vedere deja traditionala participare a echipei de voluntari Biofocus la evenimente sportive, cursul de masaj sportiv vine in completarea cunostintelor deja acumulate si consolideaza pregatirea voluntarilor sau a practicantilor de sport care cunosc si masaj.

De ce sa faci acest curs?
 • Cursul de masaj sportiv ofera maseurilor o specializare care deschide sansa angajarii in centre sportive, la echipe de sport, locuri unde este mare nevoie de personal calificat pentru sustinerea pregatirii sportivilor;
 • Tehnicile folosite in masajul sportiv sunt de mare ajutor in tratarea afectiunilor osteoarticulare cronice si degenerative;
 • Cursul de masaj sportiv este o minunata sansa de aprofundare specifica a cunostintelor si perfectionare pentru orice terapeut maseur;
 • Masajul sportiv poate fi aplicat cu succes oricarei persoane sanatoase, deci este un plus de cunostinte utile oricarui terapeut.

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

Curs de masaj sportiv
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut maseur cu nenumarate formari in masaj, Daniela cunoaste in amanunt corpul uman,  avand cunostinte temeinice de masaj sportiv. De-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, a acumulat o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • doua prosoape mari,
 • un prosop mediu,
 • papuci,
 • taxa de curs
 • uleiurile vegetale si esentiale si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Detalii organizatorice:

04 – 05 septembrie 2021, orele 10:00-19:00, pauza masa 13:00-14:00

Pret: 800 Ron

(10% discount pentru cursantii scolii de masaj Biofocus).

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului.

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus.

Testimonial 05.08.2019, Razvan Popa, cursant participant la cursul de Masaj Sportiv:

Acest curs, predat de doamna Daniela Dumitru, un specialist minunat, bun de pus in bagaj si luat acasa, impreuna cu modulul de Masaj Terapeutic predat de Cristi Popescu, un profesionist desavarsit, reprezinta caramizi ce trebuie sa stea la baza pregatirii oricarui terapeut.
Cursul de masaj sportiv m-a facut sa inteleg ca tehnicile asociate se aplica nu numai sportivului de performanta, ci si celui care isi doreste sa se ridice de pe canapea, sau care tocmai a facut-o, m-a ajutat sa stapanesc tehnici ce mi-au deschis noi orizonturi si sa realizez ca formarea continua este absolut obligatorie.
Mie Biofocus mi-a schimbat viata, iar ceea ce am devenit acum i se datoreaza in totalitate. Intr-un singur cuvant: privilegiu.

Rezerva un loc chiar azi!

Curs de masaj sportiv
Cursuri cu acelasi trainer : Curs de masaj balinez cu bete de bambus, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Notiuni initiatice in lumea spa, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul Deep Tissue, Masajul sportiv