Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor si/sau cosmeticienelor, deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

Tratamentul mini-facial este o mica terapie pentru decolteu, gat si fata, facuta de terapeutii corporali, dar si de catre cosmeticiene.

Nu inlocuieste tratamentele cosmetice facute de esteticiana unui centru,  acesta reprezentand doar o ingrijire faciala senzoriala cu produse profesionale sau manufacturate,  ce poate prelungi relaxarea din orice terapie corporala. Poate fi promovat ca serviciu unic, sau impreuna cu orice alta terapie din centru.

Beneficiile acestui tratament, constau in bogatia nutrientilor adusi prin aplicarea produselor apicole pe piele, subiect ce va fi dezbatut amanuntit in timpul seminarului atat teoretic cat si practic.

Ce vei studia
 • Demachiere corecta si aplicare lotiune tonica;
 • Exfoliere cu produse pe baza de miere, preparate in timpul seminarului;
 • Aplicarea unei masti cu produse pe baza de miere, laptisor de matca, polen, propolis, argile, pulberi fine din plante;
 • Aplicarea laptisorului de matca, in functie de nevoi;
 • Masaj facial de intretinere, efectuat cu manevrele de baza predate in scolile de estetica faciala.

Mentiune: minifacialul include zonele: decolteu, gat, fata, toate produsele fiind aplicate pe aceste zone.

Toate produsele utilizate vor fi preparate pe loc, in timpul seminarului, in functie de diagnosticul tipului de ten.

De ce sa faci acest curs?
 • Masajul facial cu produse apicole este un rasfat suprem pentru orice client, ce va aprecia starea de bine fizic si psihic pe care acest masaj pretios o confera;
 •  efectele sale sunt vizibile imediat;
 • o zi in care acumulezi un volum apreciabil de cunostinte legate de proprietatile miraculoase al produselor stupului, in care faci intens practica, pentru a fixa bine tehnica;
 • te poti adresa unei clientele rafinate, care apreciaza produsele naturale, care are nevoie de relaxare profunda si de imbunatatirea aspectului fizic;
 • poti incorpora aceasta terapie intr-un program de masaj corporal sau o poti oferi oricand separat, de sine statatoare.

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

CURS Minitratament facial cu produse apicole
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • doua prosoape mari,
 • un prosop mediu,
 • papuci,
 • taxa de curs
 • produsele apicole si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Detalii organizatorice:

Orele  10:00 – 16:00, pauze scurte pt gustari, ceai, cafea

Pret: 500 lei. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Persoanele care vor participa si la cursul de Masaj Thailandez Facial cu saculeti cu plante, cursul de masaj Facial cu pietre calde si reci si cursul de Minitratament Facial cu produse din miere vor investi pentru intregul pachet doar 1600 lei, in loc de 1880 lei.

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

La cerere: Diploma WORLD MASSAGE FEDERATION, al carei membru oficial este scoala noastra. Contravaloarea : 50 EUR

Testimonial Rodica H.

“Eu credeam că nu o să mă schimb niciodată, că așa credeam eu că e bine, să rămân neschimbată toată viața, că dacă mă schimb se destramă ceva.

Daniela mi-a arătat că uneori e de destrămat mult, ca să vezi cine ești cu adevarat, ca apoi sa te reconstruiești, fără să construiești și ziduri în jurul tău. Ziceam că o întâlnim pe Daniela ca să învățăm masaj, așa am crezut toți cei din grup. Se vedea pe fața fiecaruia încă din prima zi că au realizat că din alte motive au ajuns acolo. Ce muți am fost toți și ce calmă și răbdătoare ea. Nimeni nu avea întrebari, poate că aveam toți răspunsuri multe prin tot ceea ce ne spunea. Totul a fost ca o poveste, zicea ea mereu că oamenii așteaptă povești, dar acum zic eu că, să știi să spui poveștile potrivite la momentul potrivit, ca fiecare să își ia informația potrivită, e ca un secret. Sau cel puțin părea un secret că după câteva zile, am început să vorbim ca ea și să ne dăm unii altora răspunsuri. Parcă eram la curs din ăla de autocunoaștere, nu la curs de masaj. Dacă ai zice că se întâmplă asta la cursuri, nu ar veni nimeni la curs de masaj. Lasă sa aibă toată lumea surprizele noastre… Mulțumesc Daniela pentru fiecare gând și cuvânt, pentru fiecare mângâiere, pentru fiecare zâmbet! Mulțumesc că m-ai facut să râd în hohote în mulțime! *

Rezerva un loc chiar azi!

CURS Minitratament facial cu produse apicole
Cursuri cu acelasi trainer : Masajul balinez cu bete de bambus, Masajul Lomi-Lomi, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Tearpii cu roci vulcanice, Notiuni initiatice in lumea spa, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul prenatal, Masajul Deep Tissue, Masajul sportiv, Ingrijiri la domiciliu cu produse din plante, Initiere in notiuni despre chakre, Terapia iertarii.