Ritualul facial cu miere face parte din CURSUL “TEHNICI DE MASAJ FACIAL” ce se desfasoara in zilele de 13 – 14 noiembrie 2021.
Cui se adreseaza :

Cursul este destinat in principal maseurilor si/sau cosmeticienelor, deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii. Nu sunt obligatorii cunostintele anterioare, insa abilitatile de practicare a masajului constituie un plus binevenit.

Ritualul facial cu miere este primit de oaspetii centrelor spa ca un mic rasfat ce vine adesea in completarea terapiilor si ritualurilor complexe.

El poate fi efectuat in completarea oricarui masaj corporal, sau poate fi efectuat de catre oricine la domiciliu ca un mic rasfat.

Ritualul cuprinde: pregatirea tenului pentru tratament, exfoliere, masca, masaj.

Produsele utilizate sunt pe baza de miere, polen crud, laptisor de matca, propolis, plante, argile, totul constituindu-se intr-un adevarat regal pentru piele si suflet!

Ce vei studia

Demachiere corecta si aplicare lotiune tonica;

Exfoliere cu produse pe baza de miere, preparate in timpul seminarului;

Aplicarea unei masti cu produse pe baza de miere, laptisor de matca, polen, propolis, argile, pulberi fine din plante;

Aplicarea laptisorului de matca, in functie de nevoi;

Masaj facial general cu ulei/crema, imbogatite cu miere.

Mentiune: minifacialul include zonele: decolteu, gat, fata, toate produsele fiind aplicate pe aceste zone.

Toate produsele utilizate vor fi preparate pe loc, in timpul seminarului, in functie de diagnosticul tipului de ten.

Scop, beneficii, indicatii

Bogatia nutrientilor adusi prin aplicarea produselor apicole pe piele, reprezinta beneficiul de baza in acest ritual;

Tratarea iritatiilor, punctelor negre, acneei, eczemelor, ciupercilor, poate fi facuta dupa mai multe ritualuri faciale cu miere;

Curatarea in profunzime a pielii se efectueaza in special prin procesul de osmoza si prin enzimele prezente in miere;

Imbunatatirea circulatiei limfatice la nivelul fetei si accentuarea curatarii limfei si ganglionilor.

De ce sa faci acest curs?

Masajul facial cu produse apicole este un rasfat suprem pentru orice client, efectele vizibile imediat;

poti incorpora aceasta terapie intr-un program de masaj corporal sau o poti oferi oricand separat, de sine statatoare;

te poti adresa unei clientele rafinate, care apreciaza produsele naturale, care are nevoie de relaxare profunda si de imbunatatirea aspectului fizic;

o zi in care acumulezi un volum apreciabil de cunostinte legate de proprietatile miraculoase al produselor stupului, in care faci intens practica, pentru a fixa bine tehnica;

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

CURS Ritual facial cu miere
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

  • imbracaminte comoda,
  • doua prosoape mici sau medii,
  • papuci,
  • produsele apicole si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Detalii organizatorice:

Ritualul facial cu miere face parte din CURSUL “TEHNICI DE MASAJ FACIAL” ce se desfasoara in zilele de  13 – 14 noiembrie 2021.

Orele 10:00-19:00, pauza masa 13:00-14:00

Pret pachet: 1000 lei. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus.

Testimonial Rodica H.

“Eu credeam că nu o să mă schimb niciodată, că așa credeam eu că e bine, să rămân neschimbată toată viața, că dacă mă schimb se destramă ceva.

Daniela mi-a arătat că uneori e de destrămat mult, ca să vezi cine ești cu adevarat, ca apoi sa te reconstruiești, fără să construiești și ziduri în jurul tău. Ziceam că o întâlnim pe Daniela ca să învățăm masaj, așa am crezut toți cei din grup. Se vedea pe fața fiecaruia încă din prima zi că au realizat că din alte motive au ajuns acolo. Ce muți am fost toți și ce calmă și răbdătoare ea. Nimeni nu avea întrebari, poate că aveam toți răspunsuri multe prin tot ceea ce ne spunea. Totul a fost ca o poveste, zicea ea mereu că oamenii așteaptă povești, dar acum zic eu că, să știi să spui poveștile potrivite la momentul potrivit, ca fiecare să își ia informația potrivită, e ca un secret. Sau cel puțin părea un secret că după câteva zile, am început să vorbim ca ea și să ne dăm unii altora răspunsuri. Parcă eram la curs din ăla de autocunoaștere, nu la curs de masaj. Dacă ai zice că se întâmplă asta la cursuri, nu ar veni nimeni la curs de masaj. Lasă sa aibă toată lumea surprizele noastre… Mulțumesc Daniela pentru fiecare gând și cuvânt, pentru fiecare mângâiere, pentru fiecare zâmbet! Mulțumesc că m-ai facut să râd în hohote în mulțime! *

Rezerva un loc chiar azi!

CURS Ritual facial cu miere
Cursuri cu acelasi trainer : Masajul balinez cu bete de bambus, Masajul Lomi-Lomi, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Tearpii cu roci vulcanice, Notiuni initiatice in lumea spa, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul prenatal, Masajul Deep Tissue, Masajul sportiv, Ingrijiri la domiciliu cu produse din plante, Initiere in notiuni despre chakre, Terapia iertarii.