1. Tehnica HOT STONES & DEEP TISSUE MASSAGE - 27 si 28 noiembrie 2021
2. Tehnica CHAKRA’S BALANCING STONES MASSAGE - 29 si 30 noiembrie 2021

Cursul este destinat in principal maseurilor si terapeutilor de terapii manuale, deoarece trebuie sa existe un bun control al atingerii si presiunii.

Masajul cu roci vulcanice este o terapie veche cu origini în India.

Cele mai vechi terapii atestate în imagini arată cum beneficiarii călcau în diverse moduri pe rocile vulcanice încălzite în apele termale, la indicațiile unui tămăduitor/vraci; aceasta formă de terapie cu roci vulcanice sta la baza a ceea ce se face azi ca reflexoterapie manuală la care s-a adăugat utilizarea rocilor încălzite pentru o mai bună drenare a toxinelor și activarea punctelor reflexe.

In timpurile moderne, terapia a fost preluată  și transformată într-o terapie de care se bucură întreg corpul.

Scop, beneficii, indicatii

Reducerea migrenelor, mialgiilor, contracturilor musculare, echilibrarea circulației deficitare.
Creșterea sensibilitatii de la nivelul pielii.
Ajută procesul de eliminare a toxinelor.
Crește abilitatea fibrelor de colagen de a se întinde.
Se diminuează durerile musculare, spasmele și cele articulare.
Efect de energizare și stimulare a sistemului nervos.
se imbunatatește circulația sanvgvină, crește T.A.;
Crește temperatura corporală;
Pulsul se accelerează  (cu 10 bătăi pentru fiecare 1 grad Celsius).
Accelerează asimilarea oxigenului la nivel celular și ritmul metabolic.
Crește activitatea rinichilor.
Ajută la eliminarea edemelor.
Aplicarea pietrelor în zona opusă celei afectate, atrage fluxul de sânge din zona afectată și astfel se reduce tensiunea.

De ce sa faci acest curs?
 • Principiul de bază în terapiile cu roci vulcanice: activarea meridianelor energetice prin care este distribuită energia in corp, precum și activarea si echilibrarea chakrelor. De aici rezultă deblocarea energiilor stagnante în anumite segmente, efectul fiind resimțit de catre client în structurile sale fizice, mentale și emoționale.
 • Iti imbogatesti portofoliul cu doua tehnici superbe, putin cunoscute in forma lor originala in Romania;
 • Terapiile cu roci vulcanice aduc o relaxare imediata si profunda clientilor, ce vor aprecia starea de bine fizic si psihic pe care acest masaj pretios o confera;
 • 4 zile in care acumulezi un volum apreciabil de cunostinte, in care faci intens practica, pentru a fixa bine tehnica;
 • Te poti adresa unei clientele rafinate, care are nevoie de relaxare profunda si care apreciaza tehnicile la adevarata lor valoare.

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Rezerva un loc chiar azi!

Terapii cu roci vulcanice
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate,  devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • doua prosoape mari,
 • un prosop mediu,
 • papuci,
 • taxa de curs
 • uleiurile vegetale si esentiale, rocile vulcanice si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Detalii organizatorice:

27, 28, 29 si 30 noiembrie 2021

Orele  10:00 – 19:00.

Pret: 700 lei per modul (2 zile). Discount 10% pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus si pentru cursantii care participa la ambele module – 4 zile de curs.

Poti plati si in rate si cu Card Avantaj!

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus.

Cristina D.

Daniela schimbă vieți! Când am hotărât că vreau să mă inițiez în tainele masajului m-am interesat în branșă și mâna destinului a facut ca toți cei pe care i-am întrebat cu cine-mi recomandă să învăț mi-au răspuns într-un singur fel: Daniela Dumitru. Când am început cursurile am înțeles și de ce. Traineri sunt mulți. Daniela e pur și simplu altceva. Te face să înțelegi și să vezi lucrurile mult dincolo de concret, mult dincolo de “frământăm bine fiecare mușchi”. De la ea am învățat să “mângâi”, să transmit iubire prin atingere, să dau și să primesc energie pozitivă și a reușit să facă asta chiar și cu cei mai sceptici dintre noi. Tot de la ea am învățat să văd și să înțeleg și dimensiunea energetică și chiar pe cea spirituală a existenței umane. Practic masajul de un an și de fiecare dată când primesc complimente pentru ritualul oferit, îi mulțumesc în gând ei! * 

Rezerva un loc chiar azi!

Terapii cu roci vulcanice
Cursuri cu acelasi trainer : Masajul balinez cu bete de bambus, Masajul Lomi-Lomi, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Notiuni initiatice in lumea spa, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul prenatal, Masajul Deep Tissue, Masajul sportiv, Ingrijiri la domiciliu cu produse din plante, Initiere in notiuni despre chakre, Terapia iertarii.