Cui se adreseaza :

Cursul este benefic oricarei persoane aflate in cautarea echilibrului, pacii si a armoniei interioare. Pentru terapeuti, beneficiile practicarii acestei tehnici sunt imense. Nu sunt necesare cunostinte anterioare.

 

 

“Meditatia in miscare reprezinta, din punctul meu de vedere, cea mai eficienta modalitate de aliniere si armonizare interioara.”

– Marius Stan

Mintea se linisteste si doar observa miscarile gratioase ale corpului, emotiile se echilibreaza si devin predominant pozitive, energia circula hranind toate structurile. Dansul executat in mod constient este o forma de meditatie in miscare.

Chinezii au inteles si ei acest lucru cu mii de ani in urma si au dezvoltat Tai Chi-ul – meditatia in miscare pentru armonizarea corp-minte-suflet-spirit.

De ce sa faci acest curs?
 • WuJi Gong – Practicata in secret timp de 800 de ani de catre maestri taoisti, este una din cele mai puternice forme de lucru cu energia.Enlightenment QiGong (Primordial QiGong sau WuJi Gong) – Forma ‘iluminarii’ (pe care o vom invata in acest curs) este o forma asemanatoare Tai Chi-ului menita sa intareasca legatura, conexiunea cu o sursa masiva de energie ce aduce aliniere si centrare. Prin echilibrul interior si armonia obtinute incepem sa luam decizii care hranesc sinele nostru cel mai inalt. Ne ajuta sa traim viata de zi cu zi calauziti de cea mai inalta componenta a fiintei noastre – spiritul, constiinta, si astfel sa ne implinim destinul.
  • Este simplu de invatat
  • Linisteste mintea
  • Imbunatateste postura fizica
  • Dormiti profund, va treziti revitalizati
  • Necesita doar 12-15 minute pentru practica (forma scurta 3-4 minute)
  • Ideal pentru oamenii foarte ocupati si stresati
  • Ideal pentru persoanele ce au dificultati in a simti Qi (energia)
  • Cursul va contine si deprinderea altor scurte exercitii de qigong care pot fi folosite separat sau ca incalzire pentru forma de WuJi Gong.

Rezerva un loc chiar azi!

CURS WuJi Gong
Beneficiile practicarii Wuji Gong
 • Este o forma simpla si plina de gratie, care dureaza doar 12-15 minute (forma scurta doar 3-4 minute), fiind deci usor de practicat in mod regulat. Majoritatea practicantilor experimenteaza sentimentul profund de centrare, liniste interioara, limpezime a mintii, alinierea intre aspectele spirituale si cele ale vietii de zi cu zi.
 • E o metoda foarte buna de a te deconecta de la gandurile si emotiile Ego-ului si a te reconecta la tacerea interioara din care apar intuitiile si deciziile corecte. In plus, forma are proprietatea uimitoare de a te ‚chema’ sa o practici mereu, ca un ‚program’ constructiv si benefic, setat in interior.
 • Personal, dintre toate formele de Tai Chi studiate, gasesc Forma Iluminarii cea mai puternica si rapida, ca si modalitate de centrare, obtinere a claritatii mintii si conectare cu interiorul. Indeosebi cand este practicata de mai multe ori la rand (sau de mai multe ori in timpul zilei) starea interioara oferita este extraordinara.
Detalii organizatorice:

Sambata, 25 septembrie 2021,  10:00 – 17:30

Cost: 200 lei 

Locuri limitate: 12 participanti.

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului.

Trainer invitat: Marius Stan

Marius Stan, instructor certificat in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia, instructor senior in scoala WuJi Gong Romania.

Mai multe despre Marius

Ce trebuie sa ai la tine:

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda
 • incaltaminte usoara, cu talpa flexibila sau sosete

Rezerva un loc chiar azi!

WuJi Gong