Cui se adreseaza :

Maseurilor, terapeutilor, oricarei persoane aflate in cautarea unei vieti mai frumoase si a echilibrului interior.

Ce vei invata:

Plantele, produsele stupului, mineralele naturale, sunt un aliat imbatabil al celor ce doresc  curățarea, echilibrarea, armonizarea corpului fizic dar si a structurilor energetice ale fiintei.

  • Îngrijiri corporale la domiciliu, utilizând produse naturale manufacturate – miere, plante, semințe, uleiuri vegetale, argile, creând adevărate elixire de frumusețe, personalizate în funcție de ce ne definește și ce stare sufletească avem.
  • Modalitati de activare a spiritelor plantelor, prin lumină și cuvinte cu vibrație vindecătoare.
  • Ritualuri de îmbăiere pentru curățare, echilibrare, armonizare, folosind energia plantelor de leac și a altor ingrediente benefice culese din brațele mamei Pământ.
  • La finalul acestui seminar, fiecare participant va putea completa un chestionar ayurvedic, în urma căruia va primi sfaturi utile pe e-mail, în legătură cu plantele care îi sunt potrivite și utile.
Trainer invitat: Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa. A predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

O farama din bogata sa experienta practica in diverse terapii si ritualuri de infrumusetare face obiectul acestui seminar practic,  la care participantii vor putea afla din secretele unui profesionist spa.

Mai multe despre Daniela: http://www.masajspa.ro/despre-mine/

Rezerva un loc chiar azi!

Ingrijiri Corporale cu Produse din Plante, la domiciliu
Detalii organizatorice:

09 martie 2020

orele 10:00-16:00

Pret: 350 lei. Discount 10 % pentru cursantii care au mai participat la minim un curs la Centrul BioFocus.

Plata se poate face prin banca sau la sediul nostru, inclusiv cu Card Avantaj.

Testimonial Andreea Sticlaru, Coordonator Orhideea Health & Spa

“”Dăruim iubire prin atingere”, a fost definiția terapiei, ce mi-a rămas în minte după training-urile făcute cu Daniela. Un om cu atâta căldură sufletească și atât de multă informație de oferit , ne-a transpus într-o lume pozitivă, simplă, iubitoare, doar prin intermediul terapiilor. Ne-a trezit interesul spre învățare și cunoaștere, nu atât prin metodica și exemplificarea terapiilor, cât și prin poveștile de viață dobândite prin intermediul diverselor culturi și popoare ce folosesc masajul ca “cea mai adevărată formă de vindecare”. Un trainer care ne-a învățat cât de important este să ne iubim meseria, s-o prețuim, să iubim oamenii și să-i ajutăm prin harul ce ne-a fost dat nouă, terapeuților. Mulțumim , Daniela, pentru informație, dăruire, pentru că ai transformat masajul în terapie și pentru că lucrăm cu drag, amintindu-ne de tine! “

Rezerva un loc chiar azi!

Ingrijiri Corporale cu Produse din Plante, la domiciliu
Cursuri cu acelasi trainer : Masajul sportiv, Curs de masaj balinez cu bete de bambus, Masajul Thailandez facial cu saculeti cu plante, Notiuni initiatice in lumea spa, Exfolieri si impachetari corporale, Masajul Deep Tissue