Day one

May 31, 2015

Cât de des în ultimul timp te gândești că ar fi momentul să ți se întâmple o schimbare în bine? Se închide o ușă în fața ta. Ai grijă, în spate se deschide o fereastră. Îndrăznește să privești pe fereastră, s-ar putea să-ți placă ce vezi, să-ți dorești să fii aici, cu noi: la Centrul BioFocus.

Îți poți îngădui câteva momente să visezi?

Cum ar fi… o îmbinare de arome, de muzică, de forță, de relaxare sau reîncărcare a bateriilor; să iti aduci aminte cum era vremea când mintea și sufletul erau deschise, pentru a primi si a dărui mai departe energie pozitivă.

Cum ar fi ca primul pas sa fie o mângâiere? Ne gândim cu drag la miile de oameni care își doresc o mângâiere și nu au cui să o ceară. Sau sutele de oameni care doresc să ofere multe mângâieri și nu știu cum, nu știu cui să dea, nu știu că această pornire care vine din interior face bine și celui care dă și celui care primește…

Poate lucrezi într-o corporație, ai în față 12-14 ore pe zi un peisaj monoton, alb-negru spre gri, aceiași oameni cu ochii pe laptop, căștile în urechi, cantina cu aceeași mâncare lipsită de gust, aceleași dialoguri și zâmbete formale.

Poate ai terminat liceul și este tare greu să iei o decizie pentru ceea ce vrei să faci mai departe. Ai tăi te presează, sunt convinși că poți mai mult, vor să începi și tu să caștigi  propriul salariu. Vrei să te simți mai sigur pe tine, să nu mai depinzi de nimeni, să începi viața.

Poate ai un vis de demult, o dorință neîmplinită, vrei să-ți faci un cadou.

Poate lucrezi în domeniul sănătații, sportului sau kinetoterapiei, vrei să-ți completezi studiile sau să capeți experiență pentru a evolua.

Masajul este o școală. Îți amintește cine ești, te învață cum sunt ceilalți și te ajută să te împrietenești atât cu tine cât și cu cei de lângă tine.

A învăța să devii Tehnician Maseur în Centrul de Formare BIOFOCUS înseamnă a dobândi o meserie recunoscută în țara noastră și în străinătate, a dobândi abilitați și tehnici de lucru prin care să evoluezi în domeniul în care lucrezi sau dorești să te specializezi.

Este meseria în care se potrivește cel mai bine zicala: Fericirea este în mâinile tale! Și până la fericire mai e doar un pas… primul pas.

Vino să-l facem împreună!

 

Cu drag,

Echipa Centrului de Formare BIOFOCUS

Lasa un comentariu