Cititi CREZUL nostru, in sectiunea Despre noi

Si daca tot nu v-ati convins:

Pentru ca toate eforturile noastre sunt concentrate in directia pregatirii tale cat mai serioase, folosind la maximum orele de curs.

Pentru ca va oferim posibilitatea sa va specializati si sa va perfectionati permanent printr-o oferta foarte larga de cursuri de masaj si terapii alternative.

Pentru ca suntem scoala acreditata, membra a World Massage Federation.

Pentru ca folosim metode moderne de predare si invatare eficienta si punem accentul pe practica intensiva, pentru o profesionalizare rapida.

Pentru ca avem sali de curs moderne, excelent dotate.

http://centrulbiofocus.ro/dotarile-scolii/

Pentru ca, pur si simplu, punem SUFLET si PASIUNE in tot ceea ce facem!

FRP_2719
Punem la dispozitia cursantilor nostri oferte de munca adresate Scolii noastre de catre: clinici, centre de sanatate, saloane de remodelare corporala, spa-uri, centre de fitness si cluburi sportive.

In plus:

Punem la dispozitia cursantilor nostri  oferte de munca adresate Scolii noastre de catre: clinici, centre de sanatate, saloane.

Prin finalizarea programului de Tehnician Maseur, vei obtine o calificare a carei certificare este recunoscuta in cadrul tarilor din UE, Norvegia, Elvetia, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda – si te putem sprijini pentru procedura de apostilare (mai ales pentru absolventii care intentioneaza sa practice in strainatate).

La cerere  se pot elibera si alte documente suplimentare:

  • adeverinte inscriere sau absolvire (gratuit– valabile pana la eliberarea certificatului de la Minister);
  • foaia matricola (unde sunt detaliate nr. de ore pe fiecare materie/modul si notele obtinute pe parcursul scolarizarii – 50 lei);

Afla mai multe despre cursurile noastre

Cursuri tehnician maseur