Cititi CREZUL nostru, in sectiunea Despre noi

Si daca tot nu v-ati convins:

Pentru ca toate eforturile echipei noastre sunt indreptate in directia pregatirii tale cat mai serioase.

Pentru ca va oferim posibilitatea sa va specializati si sa va perfectionati printr-o paleta foarte larga de cursuri de masaj si din domeniul terapiilor alternative.

Pentru ca folosim metode moderne de predare si invatare eficienta si punem accentul pe practica intensiva, pentru o profesionalizare rapida.

Pentru ca punem suflet in tot ceea ce facem.  Si ne place ceea ce facem!

FRP_2719
Punem la dispozitia cursantilor nostri oferte de munca adresate Scolii noastre de catre: clinici, centre de sanatate, saloane.

In plus:

Punem la dispozitia cursantilor nostri  oferte de munca adresate Scolii noastre de catre: clinici, centre de sanatate, saloane.

Prin finalizarea programului de Tehnician Maseur, veti obtine o calificare a carei certificare este recunoscuta in cadrul tarilor din UE, Norvegia, Elvetia, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda – si va putem sprijini pentru procedura de apostilare (mai ales pentru absolventii care intentioneaza sa practice in strainatate).

La cerere  se pot elibera si alte documente suplimentare:

  • adeverinte inscriere sau absolvire (gratuit– valabile pana la eliberarea certificatului de la Minister);
  • foaia matricola (unde sunt detaliate nr. de ore pe fiecare materie/modul si notele obtinute pe parcursul scolarizarii – 50 lei);

Afla mai multe despre cursurile noastre

Cursuri tehnician maseur