Cititi CREZUL nostru, in sectiunea Despre noi

Si daca tot nu v-ati convins:

Pentru ca punem suflet in tot ceea ce facem.  Si ne place ceea ce facem!

Pentru ca punem accentul pe o practica intensiva, pentru o profesionalizare rapida si va oferim posibilitatea sa practicati si in afara scolii noastre, prin contractele de parteneriat cu diversi colaboratori (vezi pagina Parteneri)

Pentru ca echipa noastra combina tineretea cu experienta – si toti sunt profesionisti

Pentru ca va oferim posibilitatea sa va specializati si sa va perfectionati printr-o paleta larga de cursuri in domeniul terapiilor alternative, cu discount de minim 10% pentru orice curs.

FRP_2719
Punem la dispozitia cursantilor nostri oferte de munca adresate Scolii noastre de catre: clinici, centre de sanatate, saloane.

In plus:

Punem la dispozitia cursantilor nostri  oferte de munca adresate Scolii noastre de catre: clinici, centre de sanatate, saloane.

Prin finalizarea programului de Tehnician Maseur, veti obtine o calificare a carei certificare este recunoscuta in cadrul tarilor din UE, Norvegia, Elvetia, SUA, Canada, Australia, Noua Zeelanda – si va putem sprijini pentru procedura de apostilare (mai ales pentru absolventii care intentioneaza sa practice in strainatate).

La cerere  se pot elibera si alte documente suplimentare:

  • adeverinte inscriere sau absolvire (gratuit– valabile pana la eliberarea certificatului de la Minister);
  • foaia matricola (unde sunt detaliate nr. de ore pe fiecare materie/modul si notele obtinute pe parcursul scolarizarii – 50 lei);

Afla mai multe despre cursurile noastre

Cursuri tehnician maseur