Centrul Biofocus are placerea de a va invita la o seara pentru suflet: o intalnire interactiva cu Marius Ghidel, autorul cartilor: ``Shangri-La – Frumusetea fara margini a Divinului, Calea catre fericire``, ``Frumusete in dar. Arta de a iubi`` si ``Secretul mulțumirii. De fapt, eu pe tine te iubesc. Adonai Elohym Shemaiya.``
Pregatim pentru dumneavoastra un spatiu primitor, cu miros de brad si portocala, in care sa savuram bogatia spirituala a invitatului nostru, sa ne inaltam sufletele si constiinta.
Marius Ghidel-carti
Tema serii

Marius Ghidel spune ca:

“Dacă în noi este numai apreciere și multumire, atunci oamenii nu pot, practic decât sa ne iubească.”

Il vom invita, deci, sa ne dezvaluie secretul demontarii negativitatii si judecatii din noi si din semenii nostri, pentru a trai in iubire si pentru a genera iubire.

„Uite un joc al mulțumirii și recunoștinței, un joc de apreciere: caută motive de mulțumire și recunoștință în fiecare lucru pe care oamenii îl critică. Uită-te la partea pozitivă a lucrurilor. Asta te va întări în iubire. Transformă negativitatea în dragoste, apreciere, mulțumire și recunoștință. Și să vezi cum se vor opri din comentarii, îi influențezi. (…)

Unde oamenii au negativitate sau judecată, ia inversul acelor spuse și adu argumente inversului până obții o stare de relaxare, de liniște și pace, de bucurie. Apoi, orice ar zice ei, tu imediat ai un contra argument pozitiv și nu lași ca negativitatea să pătrundă în adânc. Că te pot influența. Poți lua programul lor dacă nu ai antivirus. Ăsta este tot secretul”.

Profesor Dan Farcaș despre Marius Ghidel, omul care are amintiri de la începutul Universului.

Marius posedă însușirea de a accesa memoria universală într-un mod aparte.El poartă în minte amintirea întregii istorii a universului, pe care o vede ca pe o lungă desfășurare de imagini și idei, având sentimentul că poate fi prezent, ca martor ocular la oricare din evenimentele trecute.

Maria Timuc, jurnalist si poet, autoarea prefatei cartii Sangri-La, despre Marius Ghidel:

“Când Marius Ghidel vorbește despre „ a face totul doar pentru ceilalți, pe tine să te uiți”, cred că vorbește despre abandonul Eului, despre a da totul altora pentru ca tu să primești totul. Cred in acest principiu , dar în forma aceasta, căci știu – la rândul meu – că energia darurilor curge în acest ritm: să dai orice vrei să ai, fie iubire, fie înțelegere, fie atenție, fie bani, fie îngăduința sau orice altceva vrei să primești. “

Detalii organizatorice

EVENIMENT PE BAZA DE DONATIE

vineri 11 decembrie 2020

orele 18:00-21:00

PENTRU DATA DE 04 DECEMBRIE TOATE LOCURILE SUNT OCUPATE!!!

Cei ce se vor simti imbogatiti spiritual si uman in urma acestei intalniri, pot alege sa faca o donatie. Suma sugerata este de 20 lei.

Cum Mos Nicolae si varul sau, Mos Craciun, sunt foarte aproape, veti putea cumpara cartile lui Marius Ghidel spre a le oferi in dar celor mai dragi sufletele voastre.

Rezerva un loc chiar azi!

De vorba cu Marius Ghidel