Intalniri de practica Reiki – 03 octombrie 2021

Intalnirile de practica reiki se adreseaza atat celor care au primit initieri in reiki, cat si celor care nu au avut pana acum niciun contact cu reiki.
Fiecare participant primeste un acordaj, un fel de initiere deschisa, chiar daca inca nu a primit initieri in reiki. Acesta ii permite sa se conecteze temporar la energia reiki si sa o canalizeze, realizand tratament sau autotratament, astfel avand posibilitatea de a face cunostinta cu reiki-ul.

De vorba cu Parintele Varsanufie de la muntele Athos – 28 iulie 2021

Centrul Biofocus are placerea de a va invita la o seara pentru suflet: o intalnire interactiva cu parintele Varsanufie Gogea, de la Schitul Lacu din Muntele sfant Athos.
Pregatiti-va deschizandu-va larg sufletele, pentru a lasa sa intre ceva din sfintenia acestui spatiu sacru au credintei crestin-ortodoxe.

De vorba cu Marius Ghidel – 11 decembrie 2020

Centrul Biofocus are placerea de a va invita la o intalnire – discutie cu Marius Ghidel, autorul cartilor:  “Shangri-La, Frumusetea fara margini a Divinului”,  “Frumusete in dar. Arta de a iubi” si
“Secretul mulțumirii. De fapt, eu pe tine te iubesc. Adonai Elohym Shemaiya”.

Seminar – Terapia Iertarii – 09 februarie 2020

Iertarea poate si ar trebui sa fie un act constient, asumarea resposabilitatii pentru calitatea vietii proprii. Este fundamentul recapatarii bucuriei de a trai si a vindecarii bolilor fizice si a suferintelor emotionale.

Transformarea câmpului de atracție – Seminar cu Andrew Fretwell – 1 martie 2019

Andrew Fretwell are mai bine de 30 de ani de experiență în alchimia sexuală internă. Ne va prezenta la acest seminar descoperirile lui cele mai recente despre masculinul interior și femininul interior și ne va arăta cum ne ajută alchimia internă să ne transformăm câmpul de atracție, astfel încât să reflecte mai fidel esența noastră reala.

Curs: Masajul perfect pentru iubitul tau/iubita ta  – 09, 10 februarie 2019

Masajul are efect  relaxant, detoxifiant, antidepresiv, terapeutic pentru trup, suflet si pentru relatia de cuplu. Invata sa-i faci masaj partenerului tau, pentru o viata mai armonioasa si lipsita de tensiuni.

Atelier de cosmetice hand made cu uleiuri esentiale – 21 nov. 2018

Vine Craciunul!!

Te invitam la un atelier impregnat de magia uleiurilor esentiale.
Vino sa inveti cum si sa iti prepari singura cadourile pentru cei dragi: saruri de baie parfumate si inhalatoare nazale cu uleiuri esentiale pentru problemele de sezon sau diverse alte scopuri.

Conferinte cu Mihaita Toma – Dezintoxicarea fizica si psihica

Joi, 15 noiembrie 2018, de la ora 18.00

Conferinte cu Mihaita Toma – Apa-miracolul vietii

Vineri, 2 noiembrie 2018, de la ora 18.00

Seminar – Terapii alternative in AVC – Invitat: dr. Adrian Bratu

Sambata 27 octombrie 2018, de la ora 10.00

Workshop – Cum sa iti prepari singur uleiurile de masaj

Sambata, 21 iulie 2018, te invitam la sediul nostru pentru a invata cum iti poti prepara singura uleiurile de masaj: doar din ingrediente naturale de calitate, adaptate nevoilor pielii si tipului de masaj, care sa faca bine trupului si sufletului.

200 H Yoga Teacher Training – 20 septembrie – 21 octombrie 2018

” Awaken The Yoga Teacher Within You – 200 H Yoga Teacher Training” este trainingul de care ai nevoie pentru a-ți aprofunda practica de yoga și a deveni un profesor de Yoga inspirational, care transmite mai departe învățăturile Yoga și starea de bine, calm și energie pozitivă.  Trainingul are loc in perioada 20 septembrie – 21 octombrie 2018, in Bucuresti si este acreditat de către Yoga Alliance USA, cea mai recunoscută organizație mondială de Yoga și durează 200 de ore.

Prezentare GRATUITA

Va invitam la orice curs de masaj din programul de tehnician maseur . Puteti participa astfel la predarea informatiilor teoretice si demonstratia practica a instructorului pentru tema zilei. Ne veti cunoaste, veti simti atmosfera scolii noastre si veti interactiona cu cursantii deja inscrisi.

Seminar – Cancerul si terapiile alternative 

Invitat: dr. Adrian Bratu

Sambata, 17 februarie 2018, de la ora 10.00

Sesiune de RESPIRATIE CONSTIENTA

Tehnica RENASTERII prin RESPIRATIE este ABILITATEA de a respira ENERGIE, nu doar AER.

 Duminica 6.11.2016, incepand cu orele 16:30.

Workshop Masaj tandem (la 4 maini) – in 10 septembrie 2016

Sambata, 10 septembrie 2016, te invitam la sediul nostru pentru un workshop minunat care iti va deschide o noua perspectiva asupra masajului. 

Seminar – Terapii alternative de ameliorare sau vindecare in afectiunile din sfera genitala si de dinamica sexuala ;

Consultatii individuale cu dr. Adrian Bratu;

Sambata 25.iunie.2016, de la ora 10.00

Tehnologia Keshe – aplicatii pentru agricultura

Va invitam la al doilea eveniment din cadrul campaniei de informare care se desfasoara la Centrul Biofocus, Joi 18.februarie.2016 de la ora 18.00

Workshop – Uleiuri aromate, Uleiuri pentru masaj, Cadouri hand-made

Preparam impreuna uleiuri parfumate si uleiuri pentru masaj , confectionam cadouri inmiresmate in ambalaje personalizate