” Awaken The Yoga Teacher Within You – 200 H Yoga Teacher Training” este trainingul de care ai nevoie pentru a-ți aprofunda practica de yoga și a deveni un profesor de Yoga inspirational, care transmite mai departe învățăturile Yoga și starea de bine, calm și energie pozitivă
✔ ” Awaken The Yoga Teacher Within You – 200 H Yoga Teacher Training” este trainingul de care ai nevoie pentru a-ți aprofunda practica de yoga și a deveni un profesor de Yoga inspirational, care transmite mai departe învățăturile Yoga și starea de bine, calm și energie pozitivă.
✔ Trainingul are loc in perioada 20 septembrie – 21 octombrie 2018, in Bucuresti si este acreditat de către Yoga Alliance USA, cea mai recunoscută organizație mondială de Yoga și durează 200 de ore.
Prinde oferta speciala pana pe 31 iulie 2018 – Foloseste cuponul cu 250 euro reducere 
✔ Înveți direct de la @Trupteesh Nagaraj Hurikadale, profesor de Yoga indian, care a predat yoga la peste 5000 de studenți din peste 80 de țări. Nu trebuie să te duci în India pentru această experiență, am adus noi India la tine.
✔ Absolvirea programului îți oferă dreptul de a preda Hatha Yoga oriunde în lume dar mai ales îți oferă o cale de transformare și evoluție personală și spirituală.
✔ Trainingul este sustinut in limba engleza de Yogi Trupteesh ERYT 500 si in limba romana de Simona Chiriacescu, instructor de yoga ERYT 200 si fondatoarea Q Yoga Flow. Pentru detalii despre profesori – Click aici!
PROMOTIE SPECIALA! Daca te inscrii in program pana pe 31 iulie 2018,beneficiezi de un CUPON cu 250 euro DISCOUNT daca folosesti codul BIOFOCUS250. *Reducerea  se aplica si in cazul platii in rate.
Vezi toate bonusurile si citeste mai multe detalii aici!  Completeaza formularul de inscriere cu reducere aici!
Ce inveti pe parcursul celor 200 de ore?
✔️ Totul despre asana, pranayama, meditație, bandhas, mudre;
✔️ Practica și metoda de predare a peste 100 de posturi yoga, aliniament și anatomie;
✔️ Esența Hatha Yoga Pradeepika și Practicarea Shatkarmas;
✔️ Partea spirituală și profundă despre Yoga, Koshas, Chakras, Prana, Nadis, Filosofie;
✔️ Introducere în Ayurveda, doshas și dieta unui yoghin;
✔️ Stiluri diferite de practică Hatha, Yoga nidra, Ashtanga, Vinyasa;
✔️ Competențe de Yoga Business pentru profesori yoga de succes;
✔️ Codul de etică si valori pentru profesori;
Obtine reducerea si rezerva-ti locul acum! Click aici!
TESTIMONIALE:
” am venit la Yoga din curiozitate si am primit o doza de inspiratie care m-a ajutat enorm sa ma redescopar si sa ma bucur din nou de viata” Corina
” de 10 ani am tot incercat yoga cu mai multi profesori dar alaturi de Simona si Q Yoga Flow am reusit sa fiu mai organizata si sa aplic principiile, meditatiile si filosofia yoga in viata de zi cu zi. Ma simt excelent si imi doresc sa daruiesc mai departe acesta cunoastere.” Alina
” daca stiam ca Yogi Trupta vine in Romania, nu ma mai duceam pana in India sa fac cursul de profesori yoga cu el. Recomand cu drag!” Angela
Care este programul?
Programul transformațional „Awaken The Yoga Teacher Within You” va avea loc la București în perioada 20 septembrie – 21 octombrie 2018.
Locatia: Bucuresti ; Centru Soma, str. Alexandru Magatti, nr.9
Ai întrebări?
Vizitează mai întâi secțiunea „Frequently Asked Questions” din pagina evenimentului.
Contacteaza-ne la: inscrieri@qyogaflow.com sau la numarul +40 722 456 564