Impresiile unui absolvent al scolii de masaj Biofocus

February 22, 2018

 

Camelia (care pentru mine este Cami si asa o veti regasi in continuare in articol 😀 ) are o vorba: “La Biofocus ajunge doar cine trebuie.”

Am stat ceva vreme si am rumegat fraza asta si apoi am descoperit ca indiferent ce sex, varsta sau profesie ai, daca trebuie sa ajungi la scoala de masaj Biofocus, indiferent ce vei face, mai devreme sau mai tarziu vei ajunge aici.

Si pentru ca nimic nu este la intamplare, in perioada in care cautam un loc unde sa invat sa fac masaj, desi la o cautare pe Google Centrul Biofocus nu aparea ca prima optiune, instinctual m-am dus fix acolo, am intrat pe site, am luat datele de contact si iata-ma a doua zi strabatand Calea Calarasilor spre locul in care simteam ca trebuie sa ajung. Nu am mai cautat nicaieri, nu am mai cercetat alte site-uri, ci din prima am mers catre ceea ce mi-a spus intuitia. Ulterior am invatat ca primul gand pe care il ai intr-o situatie este de la intuitie, restul de ganduri care vin apoi…nu prea mai conteaza 😀

Si aici am dat intr-adevar de tineri de toate varstele, de familii care au venit pentru o calificare pentru ca ulterior sa plece din tara si sa-si faca un rost in strainatate (asta pentru ca la finalizarea modulelor primesti o diploma de technician maseur recunoscuta international), de oameni care au venit doar pentru socializare si pentru a-si face prieteni noi, de oameni care doreau sa se dezvolte in tainele masajului.

Am cunoscut o politista, un dansator, un psiholog-educator, oameni care lucrau in vanzari, in saloane de infrumusetare etc. Eram ca un Turn Babel, insa cu totii uniti sub magia masajului.

Timp de opt luni am legat prietenii nesperate, am trait povesti frumoase si am retrait emotiile unui examen ca la scoala la fiecare final de modul.

Mi-ar placea sa pot relua cursurile din nou si din nou si din nou ca sa cunosc toti oamenii acestia frumosi care trebuie si care ajung pe “bancile” Biofocus. E ca o mare familie unde razi si plangi, unde impartasesti si asculti, unde vindeci si esti vindecat.

Iar noi, cursantii, aveam o vorba: “Indiferent ca vom profesa sau nu in acest domeniu, macar primim masaj de doua ori pe saptamana.” Si ce ne mai bucuram…Abia asteptam cursurile si la finalul unuia, deja ne gandeam cu nerabdare la cel viitor.

Au trecut cele opt luni de scoala, dar au ramas amintiri frumoase si prietenii stranse cu oamenii care trebuie. Ma bucur foarte mult pentru ca si mie mi-a rezervat destinul acest lucru, de a trebui sa ajung la Biofocus.

Ma bucur cand observ ca un masaj face mai mult decat orice terapie, medicatie etc. si ma bucur pentru ca toate mi-au fost descoperite si impartasite cu rabdare si dragoste.

Am invatat atata anatomie incat am ajuns sa stiu  sa-mi ascult corpul si sa fiu mai atenta la nevoile lui, am invatat ca mainile au atingere magica, ca pot aduce alinare si poti elimina dureri doar cu un simplu masaj si o intentie buna. Tot Cami are o vorba: “Arata-mi cum faci masaj, ca sa-ti spun cine esti.” 😀

Cine e Cami? Este o jumatate din familia Biofocus, jumatate care impreuna cu Nausica (respectiv Nau :D, cealalta jumatate), fac magia masajului sa se “invarta”.

Haideti sa le cunoasteti si voi, haideti sa va cunoasteti pe voi, iar daca destinul vostru este sa ajungeti la Biofocus, nu va impotriviti. Veti fi acolo pentru ca asa trebuie!

Lasa un comentariu