Nausica Vinţan

Fondator, formator Aromaterapie, EFT
Contacteaza-ne

Dintotdeauna am fost fascinata de natura, in toate manifestarile ei.

La un moment dat, am aflat ca, dincolo de fata vizibila a lucrurilor se afla o alta, nevazuta, cel putin la fel de fascinanta ca cealalta, asa ca m-am cufundat in descoperirea ei.

In 1994, absolvirea cursului Silva Mind Control mi-a adus dovada clara a impactului constiintei umane asupra lumii vizibile.

De atunci, cateva zeci de alte cursuri si studierea a cativa metri cubi de carti  pe teme de medicina energetica, homeopatie, aromaterapie, functionarea creierului, programare si reprogramare mentala, metode de invatare rapida, Photo Reading, psihologie, hipnoza, dezvoltare personala, fizica si medicina cuantica, spiritualitate, diverse terapii alternative, dezvoltarea si educarea copilului, parenting, si-au lasat fiecare amprenta si m-au modelat in “forma” in care sunt astazi.

Dupa ani lungi de inginerie, management si viata corporatista, a sosit momentul sa impartasesc toata aceasta cunoastere impreuna cu fiinte dragi mie, pasionate de aceleasi teme si, mai ales, de daruire – colegii mei – asa ca … s-a nascut BioFocus.