Oana Botonogu

Tehnician maseur, formator, terapeut
Contacteaza-ne

Iubesc arta, in general si cred in capacitatea ei de a activa mecansimele vindecatoare din noi. Imi plac mult culorile – ale marii, ale padurilor, culorile din flori, din fluturi si culorile din noi. La fel si sunetele, aromele, atingerile si tot ce face sa vibreze ceva in profunzimile noastre.

Imi place mult arta masajului, cu povestile ei mereu diferite, si, totusi, parca la fel – doua povesti care se intrepatrund:  povestea terapeutului despre a atinge cu sensibilitate, a percepe, a simti, a intui si povestea calatoriei interioare a celui interesat de armonia propriului corp.

Iubesc oamenii, in diversitatea si complexitatea lor si le multumesc tuturor celor care imi ies in cale, pentru ceea ce ma invata, sau pur si simplu pentru starile de bine, de frumos si de bun pe care mi le daruiesc.

Cred in terapiile alternative/complementare si le recomand; consider ca e bine sa faca parte din viata fiecaruia, pentru ca sunt modalitati simple si usoare de pastrare a sanatatii si de vindecare. Ma fascineaza domeniul lor si, de aceea, sunt intr-un continuu proces de cunoastere, informare si perfectionare.