Ramona Marcoceanu

Tehnician maseur si formator
Contacteaza-ne

Sunt economist de profesie cu masterate in Management si Resurse Umane si Comunicare si viata pentru mine este o scoala continua.

Domeniul dezvoltarii personale si a cautarii adevarurilor spirituale m-au fascinat si condus catre importanta intelegerii holistice a omului pentru o viata  3S: traita cu sens, sanatate si seninatate.

Terapiile holistice, alternative si metodele blande si participative sunt adevaruri traite personal, care s-au finalizat pana acum cu specializari de tehnician maseur, formator, terapeut in terapii alternative cu specializare in nutritie si educator prenatal in curs de formare.

Viata unei femei este de multe ori un prilej de profunde si minunate trairi. Nasterea este una dintre cele mai importante dintre ele. Cred cu tarie in puterea si capacitatea femeii de a prelua controlul asupra propriei vieti si a avea o nastere  blanda pentru ea si bebelusul ei. Dupa experienta avuta a nasterii acasa, am realizat cat de important este momentul nasterii pentru un start bun in viata. Am simtit ca este momentul ca femeile sa stie cat sunt de minunate si cum pot folosi gandurile proprii, puterea, intuitia si iubirea cu care sunt daruite din plin, in beneficiul propriu si al celor mai dragii fiinte, copilasii lor.