Clinica Geronto Life Med este o clinica privata de top de geriatrie gerontologie,  ce si-a inceput activitatea in 2005, Cursantii nostri au posibilitatea de a face practica-voluntariat in cadrul clinicii, in baza excelentelor relatii dintre noi si a unui contract de colaborare.

Asociatia Viața Conștientă

Viața Conștientă are ca ideal aducerea împreună a darurilor din Cheile Genelor, Alchimie, Visarea conștientă, Atingerea Originară OFT, Vindecarea prin Sunet și a multor altor divine revelații. Dorim să îți punem la dispoziție un spațiu în care să poți să te Experimentezi conștient la cel mai înalt potențial al ființării tale.

Asociatia Totul pentru Tine a aparut in 2014 si este o asociatie nonguvernamentala ce sprijina persoane cu disabilitati pentru reintegrare sociala.

Get Responsive! Get optimized!

Numele meu este Ceriza Zăgrean și pot să te ajut sa intelegi nevoile specifice afacerii tale in mediul online. Cu mai mult de 6 ani de performanță continuă în zona marketingului online, eu și echipa mea putem construi o imagine on-line completă pentru tine și brand-ul tau, începând cu un site responsive, prima dvs. campanie de social media sau optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) pentru conținutul distribuit.

“Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire” aduce in Romania un concept inovator unic, la standard academic, ce promoveaza excelenta in domeniul sanatatii prin facilitarea accesului la cursurile de formare ale unor institutii de invatamant de inalta tinuta disponibile in tari din intreaga lume.

Centrele Cellulem Block sunt centre specializate in remodelare corporala, tratamente anticelulita si de slabit, tratamente faciale, epilare definitiva cu LASER si IPL, iar in Romania suntem din 2010.

Universitatea Hyperion a fost înfiinţată în 1990, in prezent  funcţionand cu 18 programe de studii de licenţă (specializări) – acreditate şi 14 programe de masterat acreditate.