Despre ce vom vorbi:

* Ce este câmpul de atracție al fiecaruia dintre noi și cum funcționează.

* De ce cultivarea esenței noastre sexuale reprezintă cheia libertății spirituale și ingredientul secret al procesului alchimic interior de cristalizare a corpului, minții și spiritului în sinele nostru autentic.

* Introducere în respirația testiculară și ovariană pentru cultivarea masculinului și femininului interior în noi înșine (vom practica și vom învăța această metodă).

* Veți înțelege mai clar ce este de fapt esența noastră sexuală, din ce motiv aduce atâta confuzie în relații și de ce constituie subiectul atâtor tabuuri culturale, politice și religioase.

* De ce pasiunea sexuală tinde să se estompeze cu timpul, chiar dacă iubirea rămâne, și ce e de făcut în legătura cu asta.

* Cum este reprezentat câmpul nostru de atracție de relația pe care o avem cu femininul și masculinul nostru interior.

* De ce Orbita Microcosmică reprezintă cea mai simplă și mai eficientă metodă de a ne transforma câmpul de atracție.

* Cum sunt stocate în câmpul de atracție tiparele familiale și ancestrale.

* Cum reflectă sfera atracției din profilul Cheile Genelor stilul în care ne manifestăm sexualitatea și pasiunea (aduceți cu voi profilul Cheile Genelor)

Masculinul interior și femininul interior se comportă identic la ambele sexe, întrucât reprezintă aspecte ale sufletului nostru androgin. Însă personalitatea complică lucrurile, încercând să se conformeze unui ‘ideal’ propus de așa-zișii experți sau de numeroasele cărți despre sexualitate.

Andrew are peste 30 de ani de experiență în alchimia sexuală internă. La acest seminar, ne va prezenta descoperirile lui cele mai recente despre polaritatea sexuală și ne va arăta cum ne ajută alchimia internă să ne transformăm câmpul de atracție, astfel încât să reflecte mai fidel esența noastră reala. Acest eveniment este un preambul util al unui curs aprofundat pe această temă pe care Andrew îl va susţine duminică.

Mai multe despre Andrew Fretwell

Andrew Fretwell are peste 30 de ani de experiență, în Europa și Asia, ca profesor de alchimie internă taoistă, chi kung pentru sanatate și vitalitate și Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). 

El este, de asemenea, fondatorul și conducătorul fundației ”WuJi Gong pentru o trezire globală” (http://wuji-gong.org/și http://www.wujigong.ro/) și fondator OFT (http://oft-touch.com/ ), fiind și cel care a adus în România sistemul “Cheile Genelor” de Richard Rudd.

Detalii organizatorice

Program:

Vineri 1 martie, orele 19.00 – 21.30

Locație: Centrul BioFocus, Calea Călărașilor nr. 161, etaj 4, sector 3, Bucuresti (clădirea Traian Center, lângă Hotel Răzvan, zona Hala Traian)

Preţ: 120 lei

Înscrieri:
Marius Stan: tel 0724 560810 ; mail: mar_arb1@yahoo.com
Andreea Lutic: tel : 0724 275957 ; mail: 
andreea_lutic@yahoo.com

Rezerva un loc chiar azi!

Seminar cu Andrew Fretwell - Transformarea câmpului de atracție