Dat fiind că suntem pe calea trezirii la puterea noastră interioară și păsim în vizibilitate, permițând adevăratului nostru sine, radiant și magnetic să se exprime în lume, ne confruntăm cu frica noastră de a fi puternice, de a fi frumoase, de a fi radiante și magnetice. E nevoie să devenim conștiente de temerile care ne tin pe loc și care ne determină să exprimăm o versiune diminuată a cine suntem noi cu adevarat.

Există o frica imensă pentru noi femeile de a fi văzute, de a fi vizibile.
Ne confruntăm de asemenea cu reziduul a mii de ani de istorie, unde femeile au avut motive întemeiate să se facă mici și să ezite în a fi prea vizibile sau să ocupe prea mult spațiu. Există rădăcini culturale, istorii și motive evolutionare în spatele acestei prudențe pe care o simt corpurile noastre, a impulsului de a ne micsora.

Atelier de activare a stralucirii interioare, a naturii esentiale feminine

Este posibil să nu putem schimba modul în care ne raspund alte persoane, în care reacționează ele sau modul în care ne văd, însă putem schimba punctul nostru de referință pentru sursa noastră de valoare.

Schimbarea cheie de care avem nevoie pentru a face posibil să păsim în puterea noastră, să permitem luminii din noi să radieze, și să ne găsim încrederea noastră autentică, este să incetăm a ne mai aprecia pe noi înșine prin percepția altor oameni, și să gasim și să devenim sursa propriului sentiment de valoare.

Vă invităm să facem împreună schimbarea necesară pentru a începe sa experimentăm o nouă poveste despre putere, frumusețe și strălucire. Și aceasta este de fapt o oportunitate interesantă de a vedea importanta faptului că schimband povestea o facem nu doar pentru noi înșine, ci pentru toate femeile din lume.

DE CE SA PARTICIPI ?

În cultura din care facem parte de câteva mii de ani, femeile au
fost de obicei evaluate cu două măsuri: atractivitatea sexuală și dezirabilitatea, și capacitatea de a oferi îngrijire. Acestea pot părea stereotipuri depășite, însă ele încă sunt ancore puternice în psihicul unei femei.

Femeile au fost programate biologic să-și faca griji cu privire la modul în care sunt vazute de ceilalti, pentru că au fost legate de imagini despre a fi dorite, sau despre a fi bune, sau grijulii fată de ceilalti. Acest lucru a reprezentat o sursă de diminuare a puterii personale pentru noi, deoarece stima de sine și valoarea noastră în cultură a fost în mare parte dependentă de modul în care alte persoane simt despre noi.

Pentru a fi în puterea ta ca femeie trebuie să descoperi propria valoare interioară și să fii în măsură să o sustii, să stai în ea și să fii sursa valorii pentru tine, indiferent de de modul în care te percep alte persoane.

CUM SE DESFASOARA ?

Alexandra Dumitrica si Sarani Anisoara Cismasu vă invită la un atelier de conectare și activare a strălucirii interioare, a naturii esentiale feminine.

Esența feminitatii este energie magnetică, radiantă. Este senzuală. Natura esențială feminină este conexiune, prezența, intuiție, magnetism, senzualitate. Totul conectat.

Radianta vine din angajamentul de a te exprima, servi și străluci precum trandafirul care își oferă parfumul in gradină.

Obiectivul radiantei este de a fi pe deplin noi înșine. Și atunci nu există nici o concurență. Nu exista nici o concurență în cazul în care jocul pe care il joci este de fi tu însăți pe deplin.

– Prin meditatii, introspectie, exercitii de conectare la sine și la grup, vom descoperi împreună credintele, fricile si povestile care fac să ne diminuăm lumina.
– Vom lucra de asemenea pe constientizarea și trecerea dincolo de tipare colective care ne determină să nu îndraznim a fi mai mult decat au reusit să fie stramosii nostrii.
– Vino sa experimentezi un sentiment de siguranta si încredere autentica în a radia stralucirea ta feminina unica în lume.
– Află de ce exprimarea de sine autentică este esentială în a-ti implini atat scopul vietii cat si scopul unor legaturi romantice în care sa experimentezi iubire și parteneriat dinamic cat și extaz profund.
– Învată sa sărbatoresti puterea și strălucirea unica a tuturor femeilor, să-ti încurajezi surorile de peste tot din lume să se ridice la deplinatatea a cine sunt și să experimentezi acest sprijin ca răspuns.

In a doua parte a zilei vom dezvalui din Misterul Divinului Feminin daruin initierea in Trandafirul Mariei Magdalena.
Si Alexandra si Sarani au primit (direct de la Sursa si in moduri specifice fiecareia), initierea in Trandafirul Mariei Magdalena. Desi poarta acelasi nume si vin din aceeasi Sursa, initierea Alexandrei activeaza aceasta energie in pantec, initierea primita de Sarani o activeaza la nivelul inimii. De altfel, culorile tradafirilor sunt diferite.

FORMATORI

Alexandra Dumitrica – Consilier Dezvoltare Personala
Terapeut Reiki/ Masaj Metamorfic

Sarani Anisoara Cismasu – Consilier Dezvoltare Personala
Profesor New Paradigm Multidimensional Transformation Basic Master/ Basic Teacher/ 13D
Terapeut Aliniament Divin

DETALII DE INSCRIERE

Contributia de participare este 200 lei.

Atelierul va avea loc intre orele 10:00 – 18.00, la sediul Centrului BioFocus in data de 13.decembrie.2015

Completand formularul de inscriere sau scrieti un mesaj la stralucireainterioara@gmail.com

Avem detalii sa va transmitem pe email despre ce sa aduceti cu voi pentru ritualul pe care il vom face la finalul zilei.

MARTURII

” ♥ A fost foarte puternic. Ar fi bine sa se continue intalnirile. Am mai vazut si deblocat cateva tipare bine ascunse. 🙂
Iar initierile…wow! ”

“Cum a fost pentru mine?
– Inedit, unic, mai mult decat obisnuit. Mi-as dori sa stau in jurul vostru foarte mult timp si sa simt extraordinarul ca ceva normal.” Tina

“A fost o duminica plina de daruri minunate! Am trecut prin stari care mi-au confirmat ca EU SUNT, stari care m-au adus acasa, m-au adus in inima. Va multumesc dragelor, sunteti minunate! Va pup, Catinca”

“O zi in care lumina a stralucit magic, o zi in care petalele trandafirilor ne-au invaluit in iubire. Increderea ca-mi pot materializa visele ma va insoti in fiecare clipa. Va multumesc si va iubesc! Catalina”

“O zi plina de profunzime, de lumina si multa feminitate in jur. Au iesit la lumina frici, durere, fericire pe care le-am imbratisat si le-am permis sa iasa. Inca nu am descoperit sinele, insa m-a imbratisat si l-am simtit ca fiind unul cu mine.
Am simtit multa caldura in tot trupul in special in palme. Sunt mai calma, mai linistita, mai plina de viata.
Nu am fost mereu prezenta, la unele meditatii am stat undeva in lumina, linistita, fara sa gandesc ceva, doar traind (paradoxal) acel moment. Corina ♥”

Rezerva un loc chiar azi!

Feminitate - Atelier de activare a stralucirii interioare, a naturii esentiale feminine