A venit vremea sa inaintam inca un pas pe taramul Reiki-ului, aceasta cale de vindecare si de crestere spirituala, de descoperire de noi profunzimi in propriile noastre fiinte.

Reiki aduce în corpurile noastre energie curată, proaspată și regenerantă, crescând astfel cantitatea și calitatea energetică în ființele noastre.  Tratamentele sau auto-tratamentele cu energia Reiki duc, printre altele, la o stare de bine generalizată, claritate în gândire, ameliorare sau dispariție de afecțiuni, la o conectare din ce în ce mai profundă cu dimensiuni mai subtile ale ființelor noastre.

Rezerva un loc chiar azi! Doar 6 locuri disponibile!

Cursul va fi sustinut de Andreea Iliescu, instructor maestru in metoda Komyo Reiki Do, maestru in metoda Usui Reiki Ryoho.
Atat cursurile urmate cat si gradul de maestru sunt atestate de Federatia Spaniola de Reiki

Ce aduce acest curs ?

  • 3 simboluri:

unul pentru concentrarea energiei si pentru curatare,

unul cu ajutorul caruia vom lucra la nivel mental-emotional,

unul cu ajutorul caruia vom transmite Reiki la distanta;

  • Se primesc 4 initieri;
  • Vom descoperi si alte moduri prin care sa transmitem energía Reiki, nu doar cu ajutorul palmelor;

Cursantii pot aduce daca doresc un obiect pentru curatat si incarcat  energetic si se pot gandi la un obicei de care doresc sa se elibereze.

Cursul se va axa in mare masura pe partea practică a utilizării energiei Reiki,pe practica de tratament în care toți participanții vor dărui și vor primi Reiki. De asemenea vom învața și practica împreună câteva tehnici de dezvoltare a nivelului spiritual și a energiei Reiki.

Se primeste suport de curs și diploma care să confirme parcurgerea cursului cu un maestru/ instructor atestat de Reiki și primirea inițierilor.

Dupa curs veți fi sprijiniti în continuare în aprofundarea Reiki-ului prin întâlniri de practică, împărtașire a experiențelor, prin dialog despre nelămuriri sau dificultăți ce ar putea apărea. De asemenea veți putea parcurge cursurile până la gradul de maestru Reiki.

Rezerva un loc chiar azi! Doar 6 locuri disponibile!

Cand?

Duminica, 27 iulie 2019, 10:00 – 17:00.

Investitie: 300 ron.

* PENTRU REPARTICIPARE SE ACHITA DOAR 200 LEI, IN LOC DE 300!

Rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului. 

DOAR 6 LOCURI DISPONIBILE

INSCRIE-TE ACUM

Unde?

Adresa: Str. Calea Calarasilor nr.161, et. 4, sect. 3, Bucuresti

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0773 733 441.