Reiki este o artă de vindecare prin intermediul canalizării energiei universului cu ajutorul mâinilor, dar în același timp este și o practică de evoluție spirituală.

Reiki aduce în corpurile noastre energie curată, proaspată și regenerantă, crescând astfel cantitatea și calitatea energetică în ființele noastre, ceea ce duce, printre altele, la o stare de bine generalizată, claritate în gândire, ameliorare sau dispariție de afecțiuni, la o conectare din ce în ce mai profundă cu dimensiuni mai subtile ale ființelor noastre.

Acest curs de Reiki în metodă tradițională japoneză – Komyo Reiki Do, este destinat oricărei persoane care dorește să pășească pe calea Reiki sau să aprofundeze metoda Reiki, nu necesită inițierea prealabilă în alte sisteme de Reiki. Este un sistem de Reiki tradițional ce provine direct de pe linia de transmitere japoneză, iar inițiatorul sistemului este sensei Hyakuten Inamoto. Komyo Reiki Kay semnifică “lumina care țasnește din interior” sau “cunoașterea de sine”.

Cursul se va axa mai mult pe partea practică a utilizării energiei Reiki prin sesiune de autotratament, pe care o vom realiza toți împreună, și pe practica de tratament în care toți participanții vor dărui și vor primi Reiki. De asemenea vom învața și practica împreună câteva tehnici de dezvoltare a nivelului spiritual și a energiei Reiki.

Cursul va cuprinde câteva pauze scurte, veți primi 4 inițieri, suport de curs și diploma care să confirme parcurgerea cursului cu un maestru/ instructor atestat de Reiki și primirea inițierilor.

Cursul va fi sustinut de Andreea Iliescu, instructor maestru in metoda Komyo Reiki Do, maestru in metoda Usui Reiki Ryoho.
Atat cursurile urmate cat si gradul de maestru sunt atestate de Federatia Spaniola de Reiki

Programa cursului:

Meditația Gassho – explicare și practicare.
Prezentare a obiectivelor Komyo Reiki Do, ce este Reiki și scurta prezentare istorică.
Principiile Reiki.
Caracteristicile Reiki.

Inițieri:

Primele două inițieri în Komyo Reiki Do – gradul I – shoden.

Practica:

Învațarea pozițiilor pentru realizarea tratamentului și autotratamentului Reiki.
Sesiune de autotratament.

Inițieri:

Ultimele două inițieri în Komyo Reiki Do – gradul I – shoden.

Practica:

Invațarea și practicarea a două tehnici pentru creșterea nivelului spiritual și al energiei Reiki.
Exersarea tratamentului Reiki aplicat unei alte persoane.

Dupa curs veți fi sprijiniti în continuare în aprofundarea Reiki-ului prin întâlniri de practică, împărtașire a experiențelor, prin dialog despre nelămuriri sau dificultăți ce ar putea apărea. De asemenea veți putea parcurge cursurile până la gradul de maestru Reiki.

Cand?

Sambata, 26 iunie 2021, 10:00 – 17:00.

Investitie: 250 ron.

* PENTRU REPARTICIPARE SE ACHITA DOAR 180 LEI, IN LOC DE 250!

Rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din valoarea cursului.

INSCRIE-TE ACUM

Unde?

Adresa: Str. Calea Calarasilor nr.161, et. 4, sect. 3, Bucuresti

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0773 733 114.