CURS Beauty Maderoterapie – Nivel 1

Maderoterapia Beauty (masajul cu lemn) este un curs de specializare, destinat in principal maseurilor, kinetoterapeutilor, persoanelor care au deja cunostinte de baza de masaj .

 

O reducere a volumului corporal.
Susține pierderea în greutate.

Stimulează circulația sanguină și limfatică, ceea ce ajută la drenarea și eliminarea toxinelor. Reduce retenția de lichide.

Stimulează lipoliza. Acest proces este bine cunoscut pentru efectele sale anticelulitice deosebite și pentru reducerea grăsimii localizate.

Senzație de bunăstare și relaxare după fiecare ședință. Favorizează menținerea condiției fizice.

Acționează asupra sistemului nervos: favorizează relaxarea și reduce nivelul de stres al pacientului.

Îmbunătățirea conditiei fizice: joacă un rol important în tonifierea musculară și în creșterea performanțelor fizice.

Maderoterapia Global este leader mondial in terapia cu lemn, si este prezenta in mai bine de 13 tari din lume.

Metoda dezvoltata de Maderoterapia Global, numită „BS„, este bazată pe  principiul noninvazibilitatii procedurilor, in respect maxim pentru corpul uman, deoarece cel mai important lucru este sa urmarim bunăstarea și îngrijirea corpului.

Metoda BS se diferentiaza de alte metode prin faptul ca această terapie se aplica observând mereu cu atentie reacțiile fiecărui corp.

Este esențial să înțelegem ca Nu toți oamenii sunt la fel și, prin urmare, nu pot fi tratați în același mod.  Cursantii sunt invatati sa „citeasca” corpul pacientului, să urmareasca atent cum reacționează acesta la fiecare stimul în timpul tratamentului, sa descifreze semne ca: roșeața,  spasmele, alte semnale nonverbale. Terapeutul este invatat să creeze o conexiune cu fiecare pacient, comunicând mereu cu el și explicându-i un pic din procedură.
De aceea, în funcție de răspunsul organismului pacientului, se va aplica un protocol de lucru și un timp diferit fiecarei persoane.
Formarea in Beauty Maderoterapie, îi învața pe studenți elementele de bază ale Maderoterapiei corporale și o introducere în Maderoterapia facială.
Cu kitul de bază veți invata să reduceți grăsimea corporală cu ajutorul masajelor, să tonifiați, să combateți flascitatea și pielea de portocală, precum și să aveți un efect anticelulitic.
Cu kitul facial veti invata cum sa obtineti rezultate foarte vizibile pentru sănătatea si aspectul feței și a gâtului. Terapia facială cu lemn ajută la oxigenarea și detoxifierea pielii în mod natural, fără a recurge la produse cosmetice. Îmbunătățește circulația și ajută sistemul limfatic să elimine și să reducă adipozitatea și grăsimea, reducând pomeții, pungile și cearcănele de sub ochi.

Toate produsele sunt fabricate în Spania,  din lemn de cea mai buna calitate, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Un practicant al maderoterapiei Metoda BS, va beneficia de indelungata expertiza a creatorilor metodei, Maderoterapia Global, care timp de mai multi ani a selectat cele mai bune practici experimentand indelung cu modele, aplicând diferite tehnici în moduri distincte până la găsirea celei mai potrivite.

Pentru terapeuti, maderoterapia ofera sansa de a lucra cu instrumentele din lemn, ceea ce este mai putin obositor decat lucrul manual si salveaza parte din energia consumata la o terapie.

Metoda BS este axata pe respectul corpului clientului cat si al terapeutului. De aceea, metodele de lucru sunt ergonomice, protejand terapeutul de suprasolicitare. In egala masura, clientii sai vor fi foarte multumiti de rezultate si de faptul ca metoda este neinvaziva si naturala.

Maderoterapia Global este prezenta in zeci de orase din mai bine de 35 tari, ceea ce este un indicator privind calitatea metodei.

Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

  • imbracaminte comoda,
  • doua prosoape mari,
  • papuci.

Ustensilele de lucru intra in pret si vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.

Formator oficial Maderoterapia Global

Ramona Mosincat

“Masajul este modalitatea perfectă pentru a scăpa de stres și de a ne încărca cu energie pozitivă”

Ma numesc Ramona Mosincat, sunt terapeut maseur, facilitator și formator în diverse terapii alternative și complementare.
Primii pași în aceasta meserie i-am făcut un 2010, fcand am absolvit cursul de calificare ca tehnician maseur.
Am urmat apoi cursuri de specializare în Thai Regal, Shiatsu, Presopunctura, Drenaj limfatic manual, recuperare coloana vertebrala, Access Bars, Tehnici energetice de eliberare emoționala, Maderoterapia, Remodelare corporala și Epilare definitiva.
Din punctul meu de vedere frumusețea consta într-un corp și o minte sănătoasă.
Timpul liber mi-l petrec cu familia mea, cu cei 2 copii care sunt lumina ochilor mei și cu soțul meu care este stâlpul meu de susținere

Bucuresti:   28 octombrie 2023 
Program:  9:00-18:00, 1 ora pauza de masa

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza platii unui avans.

In pretul cursului intra:
Kitul de bază, kitul facial, suport de curs
Certificat dublu: Global Maderotherapy S.L. și International Maderoterapia Association (IMA).

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114! Urmareste-ne si pe Facebook!

Pret: 350 EUR, platibili direct la Maderoterapia Global. Te rugam solicita datele pentru plata la 0773733114.

S-ar putea să-ți placă și…