Retreat de Meditatie 22 – 25 august 2024

Acest Retreat de Meditatie este destinat oricarei persoane, care doreste mai multa liniste mentala, mai mult echilibru si stabilitate emotionala, care doreste sa gaseasca drumul catre  sine.
 • sa descoperim ce este meditatia si ce folos ne poate aduce practica meditatiei;
 • uneori apare necesitatea unei intensificari in practica noastra, oricare ar fi aceea, pentru a crea conditiile de transcendere a unor obstacole sau a unor “situatii mai incapatanate” din fiintele noastre – aici este de folos forma de practica de tip retreat.
 • pentru buna desfasurare este necesar ca participantii sa aiba camerele video ale echipamentului deschise;
 • poate reusim sa pastram pe timpul retreat-ului o atitudine libera de asteptari, sa participam fara sa ne propunem sa obtinem ceva anume si, cine stie…poate viata ne va surprinde si, astfel, cream posibilitatea aparitiei “noului”;
 • recomandam sa ne aranjam zilele de sambata si duminica astfel incat, pe cat posibil, sa nu avem alte preocupari, pentru a ne putea dedica retreat-ului;
 • practica de meditatie se recomanda a se face pe scaun si cu talpile pe podea, dar fiecare alege cum i se potriveste mai bine in acel moment;
 • incarcam sa nu mancam foarte mult inainte de sesiunile de practica de meditatie, daca ne este foame ar fi mai recomandat sa mancam ceva moderat si dupa 10 – 15 minute de la practica mancam normal;
 • ar fi ok sa incercam sa ne bem cafelutele dupa clasa de meditatie de dimineata;
 • pentru cine doreste sa se cufunde mai profund in practica ar putea incerca sa experimenteze cateva zile de tacere sau de vorbire mai putina si sa reduca activitatile mentale atat cat ii este confortabil (adica fara/ sau mai putin – citit, rezolvari de probleme, vizionare tv, ascultat muzica, rebus, sudoku, fara sa tinem jurnale si/ sau sa analizam ce ni se intampla in timpul retreat-ului etc.)

*Dupa acest retreat, cine simte sa continue practica de meditatie poate participa la clasele online pe care le organizam saptamanal.
Va asteptam cu mare drag si sa va fie spre folos!

Retreatul se va desfasura online, pe zoom, ceea ce ne va ajuta sa putem fi cat mai departe de stimuli externi sau de alti factori care ar putea perturba practica noastra.
Joi
20.30 – 21.30 – sesiune de practica de seara
Vineri
7.00 – 8.00 – sesiune de practica de dimineata
20.30 – 21.30 – sesiune de practica de seara
Sambata
7.00 – 8.00 – sesiune de practica de dimineata
13.30 – 14.30 – sesiune de pranz
16.00 – 17.00 – sesiune surpriza
19.30 – 20.30 – sesiune de seara
Duminica
7.00 – 8.00 – sesiune de practica de dimineata
13.30 – 14.30 – sesiune de pranz
19.30 – 20.30 – sesiune de seara
 • inscrierile se fac la numarul 0773733114, pana la data 20 august 2024 inclusiv;
 • inscrierea este valida dupa trimiterea dovezii de plata;
 • link-ul de zoom se va trimite participantilor in ziua de miercuri, 21 august.

*Dupa acest retreat, cine simte sa continue practica de meditatie poate participa la clasele online pe care le organizam saptamanal.

Formator cursuri de meditatie si reconectare corporala

Andreea Iliescu

Sunt doar un om printre oameni.

Candva am lucrat ca inginer, pentru vreo 9 ani, pana la sfarsitul anului 2010, cand pentru mine nu a mai avut sens acel fel de a trai.

In 2005 am facut cunostinta cu qigong - ul, o prietena draga mie mi-a daruit de ziua mea un curs de qigong la scoala qilingong a maestrului Lin Kai Ting.

In 2011 a intrat in viata mea masajul, iar in 2014 viata mi-a oferit in dar calea reiki-ului, iar treptat practica masajului s-a estompat.

In 2011 si 2012 au aparut in viata mea fiinte precum Eckhart Tolle, Mooji, Sri Vasudeva, care au avut un impact major asupra mea.

Din 2016 am intrat in contact si cu invatatura oferita de maestrul Cezar Culda.

Am descoperit multe invataturi care mi-au fost si imi sunt de folos si din ortodoxism (poate si datorita prezentei catorva preoti in familia mea) si buddhism.

Candva, prin 2007, Viata a inceput sa aduca in fata mea o paleta de situatii „foarte provocatoare”. Singurul lucru care m-a ajutat sa raman "la suprafata”, a fost meditatia. In timp, meditatia a inceput sa imi atinga fiinta in moduri nebanuite si neinchipuite vreodata de mintea mea. In 2014, acestei calatorii interioare s-a alaturat si reiki-ul. Meditatia si reiki-ul s-au impletit cumva in viata mea ca un mod de trai ce a oferit si ofera fiintei mele o cale de cunoastere si de vindecare.

Treptat am descoperit ca viata chiar poate fi o binecuvantare si nu o lupta pentru supravietuire. Si sunt foarte recunoscatoare tuturor celor care m-au ajutat, m-au sprijinit si mi-au daruit din invatatura dansilor.

Daca permitem, „Viata” ne-ar putea purta in cel mai minunat si intelept mod si ne-ar putea imbogati fiintele dincolo de orice asteptare.

Ne-am propus ca prin clasele de meditatie si de reconectare corporala de la BioFocus sa incercam si sa reusim sa devenim constienti de obstacolele din noi care blocheaza sau incetinesc aceasta „curgere a vietii” si de a gasi moduri de a ne elibera de ele. Iar ca si consecinta, fiintele noastre sa fie preluate si purtate de "Intelepciunea Tainica”…

Fie ca Lumina fiintelor voastre sa fie mereu vie, sa sporeasca si sa va poarte spre desavarsire, mereu spre dimensiuni din ce in ce mai subtile … si ...
fie ca aceasta „Intelepciune Tainica” sa va binecuvanteze fiecare zi din viata!

„Am simțit la clasele de meditație că prima mea „acasă” e corpul meu. E ca și cum aș fi fost oarecum “homeless” până acum…

E minunat să intru în casa sufletului meu, care e mereu aici, cu mine, caldă, curată, iubitoare, primitoare. De-acum mă pot uita la lumea de afară prin ochi, ca prin ferestre, fără să mai aștept nimic.”

Valentina Nae

CUNOASTERE
Meditatia este un mod prin care putem patrunde in aspecte din ce in ce mai profunde ale fiintelor noastre.

NOI – DINCOLO DE MISCARE
Exista aspecte in fiintele noastre dincolo de miscarile din noi, asa cum le stim –
ganduri, sentimente si stari, senzatii fizice.

OBSERVARE
Avem in noi un instrument foarte valoros: atentia sau observarea. Dezvoltarea acestei abilitati de a observa miscarile din noi (ganduri, trairi, senzatii,) ne ajuta ca, incet-incet, sa nu ne mai identificam cu ele si, astfel, poate sa apara constientizarea unui spatiu intre noi si aceste miscari.

DEZIDENTIFICARE SI ALEGERE
Prin dezidentificare de aceste miscari din noi (ganduri, trairi, senzatii) si prin descoperirea spatiului dintre noi si miscari, apare la un moment dat capacitatea de a alege ce ganduri sau trairi sa  implinim si ce sa evitam sa manifestam. Mai apare si posibilitatea de a constientiza ce este dincolo de miscari.

PURIFICARE SI VINDECARE
Cand incepem sa alegem din ce in ce mai des sa implinim ganduri si trairi constructive si benefice, atat noua, cat si celorlalti, fiintele noastre incep sa se curate de energii de frecvente joase , APARE purificarea. Treptat, se transforma calitatea vibrationala a campului fiintelor noastre in mod benefic. Aceste modificari declanseaza corectii si la nivelul structurilor fizice ale fiintelor noastre, putand astfel sa apara vindecare si regenerare.

Dar meditatia, ca si orice altceva, nu se poate cunoaste prin vorbe, asa ca va invitam la practica.

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114.

Urmareste-ne si pe Facebook!

Pret: 350 lei.

Pentru detalii si programare, te rugam apeleaza 0773733114 sau completeaza formularul de mai jos:

  S-ar putea să-ți placă și…