Centrul Biofocus are placerea de a va invita la o intalnire interactiva / discutie cu Marius Ghidel, autorul cartii ``Shangri-La – Frumusetea fara margini a Divinului – Calea catre fericire`` si ``Frumusete in dar``.
INTRAREA LIBERA
shangri-la
Cateva dintre subiectele atinse

…  o farama din simtirea, cunoasterea si modul de viata ale lui Marius Ghidel:

Despre iubire, vindecare prin iubire si cum sa daruiesti totul ca sa primesti totul.

“Fa totul pentru ceilalti, pe tine sa te uiti.”

“Ne întâlnim mereu cu gândurile noastre în fata. Oprești armele, criticile din tine, și nu mai are cine sa te atace. Oamenii ne ataca cu armele din noi. ”

“Dacă în noi este numai apreciere și multumire, atunci oamenii nu pot, practic nu pot decât sa ne iubească.”

Profesor Dan Farcaș despre Marius Ghidel, omul care are amintiri de la începutul Universului.

Marius posedă însușirea de a accesa memoria universală într-un mod aparte.El poartă în minte amintirea întregii istorii a universului, pe care o vede ca pe o lungă desfășurare de imagini și idei, având sentimentul că poate fi prezent, ca martor ocular la oricare din evenimentele trecute.

Maria Timuc, jurnalist si poet, autoarea prefatei cartii Sangri-La, despre Marius Ghidel:

“Când Marius Ghidel vorbește despre „ a face totul doar pentru ceilalți, pe tine să te uiți”, cred că vorbește despre abandonul Eului, despre a da totul altora pentru ca tu să primești totul. Cred in acest principiu , dar în forma aceasta, căci știu – la rândul meu – că energia darurilor curge în acest ritm: să dai orice vrei să ai, fie iubire, fie înțelegere, fie atenție, fie bani, fie îngăduința sau orice altceva vrei să primești. “

Detalii organizatorice

INTRAREA ESTE LIBERA

miercuri, 17 aprilie 2019

orele 18:00-21:00

Cei ce se vor simti imbogatiti spiritual si uman in urma acestei intalniri, pot alege sa faca o donatie sau sa cumpere cartea Shangri La, vol. I si II.

Rezerva un loc chiar azi!

De vorba cu Marius Ghidel