Intalnirile de practica reiki se adreseaza atat celor care au primit initieri in reiki, cat si celor care nu au avut pana acum niciun contact cu reiki.

La aceste intalniri fiecare participant primeste un acordaj, un fel de initiere deschisa, chiar daca inca nu a primit initieri in reiki. Acesta ii permite sa se conecteze temporar la energia reiki si sa o canalizeze, realizand tratament sau autotratament, astfel avand posibilitatea de a face cunostinta cu reiki-ul.

Reiki este o artă de vindecare prin intermediul canalizării energiei universului cu ajutorul mâinilor, dar în același timp este și o practică de evoluție spirituală.

Aceste intalniri de practica ne ajuta sa facem cunostinta cu Reiki-ul, sa aprofundam bogatia pe care ne-o daruieste acesta, sa improspatam si sa ne crestem nivelul si calitatea energiei, sa ne revitalizam, sa ne regeneram si sa ne curatam fiintele.
Reiki este, in acelasi timp, si o modalitate prin care, incet-incet, ne redescoperim natura noastra adevarata.

Program
  • Meditatie;
  • Tehnici de crestere a energiei reiki;
  • Intrebari si impartasiri despre trairi, dificultati sau neclaritati ce pot apare in timpul autotratamentului sau tratamentului reiki, fie ca se ofera sau se primeste;
  • Acordaj deschis;
  • Practica tratament reiki pe grupuri, fiecare participant primeste si ofera tratament reiki.
Instructor facilitator

Andreea Iliescu

Maestru in metoda Komyo Reiki Do

Maestru in metoda Usui Reiki Ryoho,

Atat cursurile urmate cat si gradul de maestru sunt atestate de Federatia Spaniola de Reiki

Oricand veți fi sprijiniti în continuare în aprofundarea Reiki-ului prin întâlniri de practică, împărtașire a experiențelor, prin dialog despre nelămuriri sau dificultăți ce ar putea apărea. De asemenea veți putea parcurge cursurile până la gradul de maestru Reiki.

Rezerva un loc chiar acum!

Intalniri de practica Reiki

Cand?

Sambata, 09 noiembrie 2019

Interval orar: 16:00 – 18:30

Pret: 50 ron

INSCRIE-TE ACUM

Unde?

Adresa: Str. Calea Calarasilor nr.161, et. 4, sect. 3, Bucuresti

Pentru rezervare loc ne puteti contacta la: 0773 733 114.