Tehnica RENASTERII prin RESPIRATIE

Cati dintre noi isi mai amintesc de faptul ca respira? Foarte posibil ca am uitat de acest act primordial care ne leaga de viata in sine, in toata splendoarea si frumusetea ei. Daca respiratia s-ar opri brusc, oricine ar constientiza imediat cat de importanta este prezenta ei tacuta. Deci cat de importanta este de fapt si cata atentie ii oferim?

Respiratia constienta este un proces care se desfasoara sub îndrumarea unui practician calificat in respirație.

Folosind respirația într-un ritm ghidat și controlat, palavrageala neîncetata a minții se atenueaza, energiile blocate din corp reincep sa circule cu putere, antrenand in curgerea lor tot felul de reziduri  emotionale neconstientizate pana atunci. In doar câteva minute esti puternic ancorat in corpul tau,  devii conștient de o multitudine de senzatii fizice si incep sa apara la suprafata emotii stocate inconstient in corp.

Ele vin cu sau fara constientizarea momentului aparitiei lor, dar pleaca vindecand traume si credinte limitative acumulate de-a lungul vietii.

In plus, renasterea prin respiratie, este abilitatea de a respira energie, nu doar aer.  Prin ea invatam sa respiram de la propria noastra respiratie. Ea aduce vindecarea prin actul constient de a fi prezent si relaxat.

Respiratia aduce relaxarea, iar aceasta este vindecatorul suprem.

 

Respiratia Energetica Constienta sau Tehnia Renasterii prin Respiratie, este o metoda de a respira descoperita in anii ’60 de Leonard Orr, care sustine ca respiratia corecta inlatura boala si durerea.

Acesta a retrait experienta nasterii sale utilizand aceasta metoda de “respiratie conectata”, in care inspirul este urmat de expir, fara pauza intre ele. Acest proces gentil  permite intregului corp sa se inunde cu energie.

 

BENEFICIILE RESPIRATIEI CONSTIENTE:

 • Inveti sa respiri AER  dar si ENERGIE;
 • Dezvolti abilitatea de a te relaxa chiar si in mijlocul unei furtuni emotionale;
 • Inveti sa accepti mai usor lucrurile asa cum sunt;
 • Capeti abilitatea de a te dezlega de puterea mintii, care are tendinta de a ne controla experientele;
 • Inveti sa iti cureti si echilibrezi corpul energetic;
 • ELIBEREZI BLOCAJE
 • Inveti sa trimiti energie in fiecare celula din corp,
 • Inveti sa contactezi resurse interne, sa iti dezvolti potentialuri ascunse;
 • Iti recuperezi si revendici constiinta sufletului;
 • ELIBEREZI CORPUL de TRAUMA;
 • Eliberezi frica de viata si durerea luptei pe care nasterea ne-o imprima;
 • Lucrezi cu alte frici si traume primordiale: dorinta inconstiennta de moarte, trauma sociala, trauma religioasa, karma din vieti trecute, trauma familiala.

SESIUNEA de RESPIRATIE CONSTIENTA va fi sustinuta de Trainer OCTAVIAN PETRESCU.

Aceasta sesiune se va tine la sediul CENTRULUI nostru, Duminica, IN DATA DE 22 ianuarie 2017, incepand cu orele 16:30. Durata intregii sesiuni este de doua ore si jumatate.

PRETUL acesteia este de 70 RON/ participant.

Pentru cursantii CENTRULUI BIOFOCUS, pretul este de 60 RON/ participant.

Va rugam sa anuntati decizia dumneavoastra de a participa printr-un email la office@centrulcentrulbiofocus.ro sau completand formularul de mai jos:

Numele (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Adresa de email

Prin trimiterea acestui formular sunt de accord ca datele mele sa fie utilizate conform termenilor si conditiilor Centrului BioFocus