Modulul II – Curs Masaj Reflexogen PLUS

NOU! Inscrie-te la cursurile din Bacau

Curs acreditat de Masaj Reflexogen – reprezinta unul dintre cele 3 module necesare pentru a primi calificarea de MASEUR, dar poate fi urmat si separat.

In PLUS fata de programa acreditata, vei primi IN ACELASI PRET:

MICROCURSUL “Starea de prezenta”

Vei invata despre: atentie, concentrare, intentie, intuitie, conectarea cu clientul. Afla mai multe aici.

Terapeutul ce stapaneste aceasta tehnica intra in posesia un „tablou de comanda” al intregului organism al clientului, de la care poate stimula reglarea tuturor organele si sistemelor din corp.

Originile ei se regăsesc în tradiţiile stravechi ale popoarelor, dintr-o perioadă de timp în care nu existau decât terapii naturale.

Vei observa cu uimire cum atingeri pe punctele reflexogene ale piciorului sau ale mainii declanseaza reactii la distanta, in intreg organismul. Vei invata o metodă de terapie manuală care permite o acțiune stimulativă si echilibranta asupra organelor interne, glandelor și asupra anumitor părți ale corpului aflate în relație de interdependență și interacțiune cu punctele/zonele corespunzătoare de pe suprafețele piciorului/mainii, stabilind o hartă a tuturor structurilor biologice ale corpului omenesc.

MICROCURSUL “Reflexologia palmara”

Vei invata punctele reflexe de pe palma si cum se lucreaza pe acestea. Afla mai multe aici.

In cadrul cursului acreditat de Masaj Reflexogen vei studia:

 • Teoria masajului reflexogen;
 • Aplicarea masajului reflexogen LA NIVELUL PICIORULUI si al MAINII.
 • Reflexo-diagnosticul;
 • Anatomia si fiziologia omului;
 • Comunicare. Psihologia pacientului;
 • Igiena si securitatea muncii;
 • Planificarea sedintelor de masaj si intocmirea documentelor de evidenta
 • Autopregatirea in vederea efectuarii masajelor;
 • Asocierea masajului reflexogen cu alte tipuri de terapii (presopunctura, hidroterapie, aromoterapie).

MICROCURSUL “Starea de prezenta”

Vei invata despre: atentie, concentrare, intentie, intuitie, conectarea cu clientul. Afla mai multe aici.
Actele necesare pentru înscriere – original (pentru verificare) si copie xerox :

 • certificat de nastere;
 • buletin/carte de identitate/ pasaport;
 • ultima diploma de studii, minim diploma de liceu (12 clase), diploma de bacalaureat nu este obligatorie;
 • certificatul de casatorie sau de divort, daca este cazul;
 • adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea ” clinic sanatos/apt pentru efort – pentru curs Maseur” in original ;
 • formular de inscriere – se completeaza la secretariatul nostru
 • prima rata pentru curs (minim 300 ron)
La inceperea fiecarui modul se va incheia un contract de studii pentru fiecare cursant in parte;
Actele se aduc la sediul nostru din Calea Calarasilor, nr.161, etaj 4 (Cladirea Traian Center, in apropiere de Facultatea Hyperion si Hala Traian), sau se trimit prin email/wapp.

Serii de cursuri in timpul saptamanii
O serie dureaza 7 săptămâni – 2 intalniri pe saptamana a cate 4 ore

Program: marti si joi, dimineata intre 09 – 13 sau seara intre 18 – 22.

Serii de cursuri in weekend
In cadrul unei serii, 3 weekend-uri, cu urmatorul program:

sambata: 10:00 – 19:00,

duminica: 9:00 – 16:00

Modulul de masaj reflexogen constituie unul dintre cele 3 module ce trebuiesc parcurse pentru a primi calificarea de MASEUR, dar poate fi urmat si separat.

Valoarea cursului REFLEXOGEN PLUS este de 1750 ron.

PRET SPECIAL, acum redus la 1500 ron.

Pretul include taxa de examinare de 100 lei.

*  Preturile sunt valabile doar pana la data de 22 iulie 2024, dupa care acestea vor creste. Rezerva-ti loc la preturile vechi pana in data de 30 iunie 2024, cu un telefon la 0773733114. *

 • Modulul poate fi achitat in maxim 3 rate, pana la finalul celei de a patra saptamani din cele sapte sau a celui de-al doilea weekend din cele trei.
 • Beneficiati de reducere de 500 ron fata de pretul integral daca parcurgeti in decursul unui an toate cele 3 module in cadrul scolii noastre. Reducerea se aplica la modulul 3.
 • La achitarea integrala a tuturor cele 3 module inca de la inceputul primului curs, se aplica o reducere de 400 ron.

Diploma dobandita la Curs acreditat de Masaj Reflexogen: Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului in care sunt inscrise competentele dobandite.

Atentie! Pentru obtinerea acestei diplome trebuie sa fii absolvent de liceu, cu sau fara diploma de bac. Daca nu indeplinesti aceasta conditie, nici o problema, vei obtine diploma Centrului BioFocus.

Cursul de masaj reflexogen constituie unul dintre cele 3 module necesare pentru a primi calificarea de MASEUR, dar poate fi urmat si de sine statator.

Pentru a obtine Diploma de Maseur este necesara parcurgerea tuturor celor 3 module de curs, cu durata totală de 28 săptămâni. Afla mai multe despre diploma de Maseur aici.

Cursuri Masaj Acreditate
Recunoscute National / International

Magia BioFocus nu prea poate fi descrisă în câteva cuvinte, trebuie să o trăiești ca să-i simți puterea. Echipa e formata din cei mai buni și mai calzi oameni pe care i-am întâlnit în viața mea. Cursurile sunt foarte bine structurate, iar trainerii sunt descriși cel mai bine de expresia “omul potrivit la locul potrivit”. Vă mulțumesc pentru că existați și pentru că, după ce v-am cunoscut, am devenit un om mai bun.

Melania Toma

Încep direct prin a spune că mi-am descoperit puterile pe care le dețin și energia pe care o transport zilnic, abilitățile de comunicare cu Universul, apoi cu pacientul. Incă sunt șocat de ce pot face și le mulțumesc sufletelor de la Centrul BioFocus pentru că am reușit prin aceste module să îmbin masajul și putere energetică.

Victor Andrei Constantin

Urmareste-ne si pe Facebook!

Daca doresti sa te inscrii la oricare dintre cele 2 Microcursuri, te rugam apeleaza 0773733114 pentru data desfasurarii si inscriere.

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.

S-ar putea să-ți placă și…