Laboratoarele Mességué, create de unul dintre cei mai mari fitoterapeuti din lume, oferă o gamă largă de uleiuri esențiale care respecta toate valorile ecologiei, naturii și sănătății.

Uleiurile esențiale sunt chemotipate (o forma de clasificare chimica, biologica si botanica ce desemneza molecula aromatica majoritar prezenta intr-un ulei esential). Doar cunoasterea chemotipului poate garanta calitatea terapeutica si securitatea utilizarii unui ulei esential.

Site Laboratoarele Mességué

Centrului BioFocus sprijina cu voluntari Asociația Climb Again, o organizație non-guvernamentală afiliată la Federația Română de Alpinism și Escaladă (FRAE). Încă din 2014, Climb Again organizează sesiuni gratuite de terapie prin escaladă, kinetoterapie și consiliere psihologică pentru copii și tineri cu dizabilități: deficiență de vedere, de auz, tulburare de spectru autist, tulburări neuromotorii, deficiențe asociate. Voluntarii nostri ofera masaj acestor copii speciali.

Site Asociatia Totul pentru tine

Asociatia Bucharest Running Club (abrc.ro) este organizatorul Bucharest Marathon, Bucharest Half Marathon and Bucharest 10km & Family Run. Centrul Biofocus este partener traditional la aceste evenimente sportive si  participa cu echipe de voluntari  ce fac masaj alegatorilor iesiti din cursa.

Site Bucharest Running Club

Clinica Geronto Life Med este o clinica privata de top de geriatrie gerontologie, ce si-a inceput activitatea in 2005, Cursantii nostri au posibilitatea de a se angaja si de a face practica-voluntariat in cadrul clinicii, in baza excelentelor relatii dintre noi si a unui contract de colaborare.

Site Geronto Life MEd

Asociatia ALPIN CLUB PRO-MONT are ca scop dezvoltarea şi practicarea ecoturismului, promovarea ecologiei şi turismului românesc, promovarea respectului pentru natură, ocrotirea mediului, cultivarea ataşamentului faţă de valorile reprezentate de viată, sănătate, a responsabilităţii şi a conştientizării rolului pe care fiecare membru al societăţii îl are în apărarea dreptului la o viaţă sănătoasă şi un mediu curat.

Centrul BioFocus participa la evenimente organizate de Pro Mont cu voluntari.

Site Asociatia Alpin Club PRO-MONT

Centrul de educatie pentru viata ARIMA furnizeaza tipurile de terapie necesare copiilor cu cerinte educationale speciale, dupa o evaluare prealabila.

ARIMA asigura un mediu proprice pentru dezvoltarea si cresterea copiilor, in siguranta, alaturi de oameni calificati si prietenosi, unde copiii vin cu drag in fiecare zi si  beneficiaza de tot ceea ce au nevoie, inclusiv de mancare sanatoasa si proaspata. “

Cursanti si absolventi ai cursurilor Centrului BioFocus desfasoara activitati de voluntariat la Centrul de educatie ARIMA, oferind masaj copiilor. 

Site Centrul de educatie pentru viata ARIMA

Asociatia Totul pentru Tine a aparut in 2014 si este o asociatie nonguvernamentala ce sprijina persoane cu disabilitati pentru reintegrare sociala.

Site Asociatia Totul pentru tine

Asociatia Viața Conștientă are ca ideal aducerea împreună a darurilor din Cheile Genelor, Alchimie, Visarea conștientă, Atingerea Originară OFT, Vindecarea prin Sunet și a multor altor revelații divine. Dorim să îți punem la dispoziție un spațiu în care să poți să te Experimentezi conștient la cel mai înalt potențial al ființării tale.

Site Asociatia Viata Constienta

Urmareste-ne si pe Facebook!