Formatori si instructori

Ne bucuram si suntem onorati sa avem ca si colaboratori apropiati profesori de marca in domeniile lor de activitate.

Fiecare are de daruit chintesenta multor ani de studiu cu pasiune si dedicare, experienta lucrului cu

mii si mii de clienti si cursanti, cunoastere adunata din toate colturile lumii.

Te invitam sa ii cunosti pe fiecare in parte!

Trainer cursuri de specializare pentru maseuri

Lia Chirita

Specialist in masaj cu peste 13 ani experienta in domeniu.
A studiat La Chisinau tehnica masajului clasic, masajul curativ la adulti si copii la Chisinau – profesor Ilie Scutelnic.
Apoi a urmat cursul de masaj rusesc la Moscova (Rusia) – profesor Vladimir Turceac.
La Kiev (Ucraina) a studiat masajul Thailandez clasic (la podea), masajul Thai al talpilor, masajul Thai pe patul de masaj – scoala Vat Po.
In anul 2012 a participat la Campionatul International de masaj din Republica Moldova (Chisinau).
Campion al Basarabiei la SPA masaj – 2012
In anul 2013 a participat la Campionatul International de masaj din Israel (Ein-Bockek).
In luna Iunie a anului 2018 a reprezentat Romania in cadrul concursului de masaj din Georgia.
Multiple specializari in:
– Masajul arabesc;
– Masajul facial indian;
– Masajul facial de remodelare;
– Liposuctie manuala;
– Masajul facial si corporal cu bete de bambus – profesor: Antonio Ceroni;
– Masajul Lomi-Lomi, Masajul Pantai Luar – profesor: Irina Guzeeva;
– Masajul egiptean – profesor: Ahmed Abdel Fatah
Autor al:
– Fitness masaj de remodelare corporala;
– Masajul cu bete de lemn;
In perioada 2014-2019 a sustinut peste 120 seminare pentru maseuri si cosmeticiene, peste 60 de traininguri despre diverse tehnici de masaj, in Iasi, Constanta, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Galati, Sibiu, Bucuresti.
Trainer cursuri de specializare pentru maseuri

Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate, devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.

Formator Medicina Traditionala Chinezeasca

Paul Hostiuc

Dupa absolvirea studiilor de “Kinetoterapie si motricitate speciala” in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, am studiat timp de trei ani Medicina traditionala chineza la Universitatea din Nanjing – China.

Acolo am avut sansa rara de a invata masajul terapeutic chinezesc Tui Na si acupunctura direct de la sursa lor multimilenara, de a le intelege si integra profund, datorita practicii din spitalele din Nanjing si a expunerii directe la cultura chineza.

Am absolvit si formarea de tehnician maseur la Centrul BioFocus, pentru a-mi largi intelegerea functionarii corpului uman.

Predau o paleta larga de cursuri de medicina traditionala chinezeasca: Introducere in medicina traditionala chinezeasca, mai multe metode de diagnoza si diverse tehnici de terapie specifice medicinii traditionale chinezesti .

Formator Fasciaterapie si Psihopedagogie perceptiva

prof. Petros Liolios

Mă consider un vizionar în acțiune și cred în potențialul care își găsește locul de exprimare. Creând condiții pentru ca fiecare individ să își descopere și pună în valoare talentul, sunt dedicat unui plan personal mai amplu, acela de a face oamenii să se simtă Prezenți și Liberi.
De mai bine de 40 de ani studiez, inclusiv în mediul academic, comportamentele sociale și individuale. Am luat contact cu Psihopedagogia Perceptivă printr-un concurs fericit de împrejurări în 2002.
Șansa de a experimenta beneficiile Fasciaterapiei Metoda Danis Bois (MDB), în calitate de student al lui Danis Bois, m-a determinat să-mi reevaluez viața. În calitate de prim practicant al Metodei Danis Bois în România și de partener CERAP, am devenit promotorul acestei discipline contribuind în același timp și la traducerea în română a textelor științifice de specialitate.
Formator tehnica Symmetry Ryoho

Andrew Dwayne Ja Quenex

M-am născut în Statele Unite și, de foarte tânăr am fost atras de cultura asiatică.
Sunt 35 de ani de când am devenit maestru Reiki, pe care îl practic și îl predau în Statele Unite, Europa și Japonia.
De 25 de ani trăiesc în Japonia unde am venit inițial să aprofundez studiul Reiki și al limbii japoneze.
Lucrand ca terapeut într-o clinică de ortopedie, străin - vorbitor de japoneză, am intrat în contact cu multe tehnici dezvoltate în Japonia, total necunoscute lumii exterioare.
Așa am avut șansa unică de a fi acceptat ca student al domnului Yoshihiro Yamaguchi, Marele Maestru si coordonator al metodei Symmetry Ryoho.
M-am îndrăgostit rapid de această metodă datorită eficienței sale deosebite in alinierea cu blândețe a corpului într-un timp scurt.

În 2012 am vizitat România pentru prima oară și m-am simțit foarte atras de aceste locuri și de oamenii primitori si prietenoși. De atunci, vizitez România regulat și am aici mai mulți pacienți pe care îi tratez cu Symmetry Ryoho.

În 2017 am fondat Centrul Internațional Symmetry Ryoho, pentru a facilita răspândirea tehnicii în afara Japoniei .
Sunt singurul non-japonez care practică și predă Symmetry Ryoho în Japonia și în afara ei .

Mă bucur nespus să anunț că România este prima țară din afara Japoniei in care voi preda această minunata tehnică.

Formator oficial Maderoterapia Global

Ramona Mosincat

“Masajul este modalitatea perfectă pentru a scăpa de stres și de a ne încărca cu energie pozitivă”

Ma numesc Ramona Mosincat, sunt terapeut maseur, facilitator și formator în diverse terapii alternative și complementare.
Primii pași în aceasta meserie i-am făcut un 2010, fcand am absolvit cursul de calificare ca tehnician maseur.
Am urmat apoi cursuri de specializare în Thai Regal, Shiatsu, Presopunctura, Drenaj limfatic manual, recuperare coloana vertebrala, Access Bars, Tehnici energetice de eliberare emoționala, Maderoterapia, Remodelare corporala și Epilare definitiva.
Recent am devenit Formator oficial al Maderoterapia Global, dupa absolvirea a trei module de pregatire, inclusiv a cursului de Formator de formatori in maderoterapie.
Din punctul meu de vedere frumusețea consta într-un corp și o minte sănătoasă.
Timpul liber mi-l petrec cu familia mea, cu cei 2 copii care sunt lumina ochilor mei și cu soțul meu care este stâlpul meu de susținere

Formator curs terapie cu sunet

Elisabeta Ghelber

Formator acreditat CNFPA Romania.
Terapeut terapii complementare, certificare diverse cursuri.

Operator holistic și Instructor, cu certificat de calitate și calificare a serviciilor profesionale SIAF Italia:

Gong Master nivel avansat, Certificare eliberata de Massimo Piazza - Gong Master Segnor italia, SIAF Italia.

Gong Master nivel intenational, certificare eliberata de Don Conreaux - Grand Master Gong (SUA), inițiator al practicii Gong Bath Sound Healing/Terapie Vibrationala.

Formator cursuri de masaj si medicina traditionala chineza

Dan Bojoaga

Absolvent al Facultatii de Educație Fizică și Sport și a modulului de pregatire a personalului didactic, formator cu indelungata experienta, tehnician maseur si maseur sportiv.

"Motivația mea își are originea în dorința puternica de a răspunde nevoilor actuale ale semenilor noștri, care și-au pierdut încrederea în sistemele sociale si medicina moderna, uneori ineficienta.
Inca din timpul facultății am citit tot ce exista în rafturile bibliotecii universitare in materie de masaj si terapii alternative, am participat la diverse sesiuni informative si de comunicari stiintifice.
Ulterior, cunoașterea, aprofundarea și aplicarea curenta a metodelor holistice au devenit un mod de viață pentru mine. Am studiat ,,The Art of Cupping", la World Academy of Holistic Arts & Science cu dr. Adrian Petre MD DMD LAc. Am creat un curs propriu informativ predat în multiple sesiuni, ,,Presopunctura între utilitate și necesitate"
Sunt inamicul mediocritatii si imi doresc sa impartasesc cat mai mult din cunoasterea mea celor ce sunt deschisi sa invete si sa devina mai sanatosi."

Formator masajul pediatric

psiholog Alexandra Teodoroiu

Ma numesc Alexandra Teodoroiu.
Sunt mama de fetita, iar fiica mea este principalul beneficiar al cunostintelor mele despre masaj pediatric. Sunt o marturie vie a faptului a masajul se poate face in siguranta si in momentele sensibile sau vulnerabile din viata.
Din 2019 sunt instructor de masaj infantil acreditat international de International Association of Infant Massage (IAIM) - scoala infiintata de Vimala McClure in 1980.
Sunt psiholog clinician și psiho-oncolog, dar cu ani in urma, drumul meu catre sufletul omului a plecat de la nevoile lui somatice, motiv pentru care cea dintai profesie a mea a fost cea de terapeut maseur, cu numeroase specializări, concentrându-ma in ultimii ani pe sectorul matern si pe cel pediatric.
Formator cursuri de meditatie si reiki, Maestru reiki in sistemul Komyo ReikiDo

Andreea Iliescu

Sunt doar un om printre oameni.

Candva am lucrat ca inginer, pentru vreo 9 ani, pana la sfarsitul anului 2010, cand pentru mine nu a mai avut sens acel fel de a trai.

In 2005 am facut cunostinta cu qigong - ul, o prietena draga mie mi-a daruit de ziua mea un curs de qigong la scoala qilingong a maestrului Lin Kai Ting.

In 2011 a intrat in viata mea masajul, iar in 2014 viata mi-a oferit in dar calea reiki-ului, iar treptat practica masajului s-a estompat.

In 2011 si 2012 au aparut in viata mea fiinte precum Eckhart Tolle, Mooji, Sri Vasudeva, care au avut un impact major asupra mea.

Din 2016 am intrat in contact si cu invatatura oferita de maestrul Cezar Culda.

Am descoperit multe invataturi care mi-au fost si imi sunt de folos si din ortodoxism (poate si datorita prezentei catorva preoti in familia mea) si buddhism.

Candva, prin 2007, Viata a inceput sa aduca in fata mea o paleta de situatii „foarte provocatoare”. Singurul lucru care m-a ajutat sa raman "la suprafata”, a fost meditatia. In timp, meditatia a inceput sa imi atinga fiinta in moduri nebanuite si neinchipuite vreodata de mintea mea. In 2014, acestei calatorii interioare s-a alaturat si reiki-ul. Meditatia si reiki-ul s-au impletit cumva in viata mea ca un mod de trai ce a oferit si ofera fiintei mele o cale de cunoastere si de vindecare.

Treptat am descoperit ca viata chiar poate fi o binecuvantare si nu o lupta pentru supravietuire. Si sunt foarte recunoscatoare tuturor celor care m-au ajutat, m-au sprijinit si mi-au daruit din invatatura dansilor.

Daca permitem, „Viata” ne-ar putea purta in cel mai minunat si intelept mod si ne-ar putea imbogati fiintele dincolo de orice asteptare.

Ne-am propus ca prin clasele de meditatie si de reiki de la BioFocus sa incercam si sa reusim sa devenim constienti de obstacolele din noi care blocheaza sau incetinesc aceasta „curgere a vietii” si de a gasi moduri de a ne elibera de ele. Iar ca si consecinta, fiintele noastre sa fie preluate si purtate de "Intelepciunea Tainica”…

Fie ca Lumina fiintelor voastre sa fie mereu vie, sa sporeasca si sa va poarte spre desavarsire, mereu spre dimensiuni din ce in ce mai subtile … si ...

Fie ca aceasta „Intelepciune Tainica” sa va binecuvanteze fiecare zi din viata!

Maestru reiki in sistemul Usui Shiki Ryoho

Marcel Niță

Mi-am început călătoria în lumea terapiilor complementare în 1996, când am început să urmez cursurile Societății române de radiestezie, Fundația de inforenergetică Sf. Apostol Andrei, întemeiată de Comandorul Dumitriu Claudian.
Am fost profund transformat și impresionat de cunoașterea voastă adunat în această școală.
În 1999 am avut șansa să descopere vechi pentru un elev al Maestrului Dumitru Hristenco și am primit acordajele de maestru în anul 2000 .
Am fost uimit de simplitatea și eficiența sistemului Reiki prin care, în urma acordajelor, terapeutul accesează sursa vitală universală de energie și o transmite pacientului în interesul și spre binele lui.
Din acel moment am simțit cum energia curge prin palmele mele continuă . am început cu autotratamentul apoi cu tratamentul familiei, al prietenilor și vecinilor.
Din 2001 predau Reiki și, de-a lungul anilor, am avut nenumărate experiențe fericite cu pacienții și cursanții mei, uneori chiar cazuri spectaculoase de vindecare.
Sunt de părere că acest dar minunat, Reiki, poate aduce enorm de mult bine în viețile oamenilor și ca el trebuie împărtășit cu cat mai multă lume, spre binele suprem al tuturor.
Medic specialist neurolog, cu specializare in homeopatie

dr. Adrian Bratu

Medic specialist neurolog, sef de sectie neurologie la Spitalul Municipal din Onesti, cu specializare in homeopatie, apiterapie, fitoterapie, medicina energetica, doctorul Adrian Bratu spune despre el:

“Iubesc oamenii, iubesc ceea ce fac. Intr-adevar, fiecare dintre noi este 100% responsabil de starea proprie de sanatate. In fiecare moment facem constient o alegere si suntem responsabili de consecintele ei, fie ca vrem sau nu vrem.

Medic fiind la Spitalul Municipal din Onesti, am observat de-a lungul a mii de cazuri care mi-au trecut prin maini plusurile si minusurile medicinii alopate si cat de frumoase sunt rezultatele atunci cand aceasta se combina cu terapiile alternative de diverse forme.

Va astept la evenimentele organizate de Centrul BioFocus Bucuresti si la cabinetul de medicina naturista din Onesti. Telefon: 0740238266.”

Instructor QiGong, tehnician maseur, facilitator respiratie constienta

Octavian Petrescu

Pasionat de buddhism, meditatie, practicant si facilitator de Respiratie Constienta, a calatorit mult in tara si in strainatate, drumurile deschizandu-i-se catre diversi Maestri, care l-au ajutat in etapele cautarii sale de Sine.

Instructor acreditat la școala deci Qigong a maestrului Lin Kai Ting, Octavian a facut un stil de viata din aceasta tehnica straveche si valoroasa.

Octavian este si tehnician maseur, instructor formator pentru cursurile de masaj somatic si masaj reflexogen si practica mai multe tipuri de masaj.
Perspectiva largă oferită de toate aceste experiențe și arii de expertiză, face din Octavian cea mai potrivită persoană pentru a înțelege nevoile terapeuților și totodată pentru a veni cu soluții pentru ele.

Formator Cheile genelor, OFT

Alexandra Chiru

Biochimist, pasionată de genetică, am căutat mereu să găsesc sursa tuturor bolilor și suferințelor de pe pământ.

Genele păreau sursa primordială a tuturor afecțiunilor de pe pământ, iar soluția părea să fie tot în gene. Am făcut cercetare în Japonia, studiind celule stem umane, IPS (celule stem umane induse) și tot felul de lucruri complicate legate de ADN. Am lucrat după protocolului PhD. Shinya Yamanaka și am urmarit cercetările legate de recuperarea și regenerarea ADN-ului. Am găsit câteva răspunsuri, dar paradoxul este că am găsit cu mult, mult mai multe întrebări…care și până în ziua de azi au rămas să fie descoperite…poate de alți căutători.

După ce am realizat că rezultatul experimentului poate fi influențat de intensitatea cu care privitorul își îndreaptă atenția către experiment, așa cum spunea PhD Amit Goswami, am înțeles că realitatea este cu mult mai vastă decât am crezut.

Prima întâlnire cu terapia holistică a fost Reiki în Japonia. Acolo, într-un templu budist am înțeles importanța hranei adecvate și a practicii spirituale zilnice. Am simțit scufundarea în scopul imens, abandonul în momentul prezent și iertarea.

Am studiat diferite tipuri de masaj, reiki, reflexoterapie și presupunctură, terapii cu plante și pietre, terapie CranioSacrală, nutriție, visare conștientă, coaching Adlerian, OFT, Cheile Genelor, psihologie transpersonală și cine știe câte altele… căutând să aflu ceva nou, sperând să găsesc esența…

Yogi Alchimist

Sha Hadim

Am petrecut ceva timp în India studiind și practicând în locuri sacre cu maeștri și inițiați în știința yoga.

Am studiat și practicat alchimia cu alchimiști indieni și europeni precum Tony Ceron, Swami Jee și alții.
Consider în acest moment al vieții mele, că nu are importanță cum se numește ceea ce practici, important este efectul pe care îl au asupra conștiintei tale metodele sau științele pe care le practici.

Practica mea are ca obiectiv înţelegerea profundă a Vieții.
Mă interesează obținerea și menținerea conștiintei profunde în activățile zilnice și pentru asta Trăiesc.
Dintre toate practicile și specializările pe care le-am parcurs în ultimii 30 de ani, cele mai importante sunt:
• Practicant Yoga din anul 1990
• Inițiat în Kriya Yoga, Rishikesh (India) – 2007; București – 2010 și Puri (India) –2014, pe linia Sri Yukteshvar
• Inițiat în Powa (Transferul Conștiinței) de către Lama Ole, Maestru pe linia Kagyu – 2001
• Curs Alchimie internă – Școala Longmen (Poarta Dragonului), Maestrul Școlii fiind Wang Liping – 2011
• Inițiat în Alchimie europeană, de către Tony Ceron, alchimist european – 2012
• Inițiat în Shivaismul Kashmirian și diverse ramuri yoga de către Andre Riehl, discipol al mai multor maeștri celebri, Jidhu Krishnamurti, Ma Ananda Moi, Lakshmanjoo – 2014
• Inițiat în Shivaismul Kashmirian de către Dr. Mark Dyczkowski, care trăiește și lucrează în India de aproape patruzeci de ani si este unul dintre cei mai importanți învățați ai lumii in Tantra și Kashmiri Trika Shaivism.
Atât un învățat, cât și un practicant, a fost inițiat de maestrul indian Swami Laksmanjoo în anul 1976. El are o diplomă de licență de la Banaras Hindu University și un doctorat la Universitatea Oxford, unde a cercetat shivaismul din Kashmir sub îndrumarea profesorului Alexis Sanderson.
• Profesor de yoga din 1991.
• Profesor de ştiinte ezoterice (Arhetipuri Angelice, Arborele Vieţii, precepte fundamentale de Alchimie) din 2009.
• Fondator al brandului alchimic KIGAM.
Motto-ul vieţii mele:
”Lumina divină în viaţa cotidiană”

Aromaterapeut, formator educatie prenatala, doula

Ramona Marcoceanu

Sunt aromaterapeut certificat din 2017, format la Scoala de Aromaterapie Stiintifica AromaArmony, creator pasionat de cosmetice home-made pe baza de uleiuri esentiale,
Cautarea adevarurilor spirituale m-a fascinat si condus catre intelegerea holistica a sanatatii omului. Terapiile alternative si metodele blande si participative sunt adevaruri traite personal, care s-au finalizat pana acum cu specializari de tehnician maseur, formator, terapeut in terapii alternative cu specializare in nutritie, educator prenatal si doula la nastere.
Sunt preocupata de dezvoltare personala continua, pasionata de sustinerea gravidelor si ingrjirea copiilor, de modul de viata cat mai constient, armonios, de starea de bine a mea si a celor din jur, de lucrurile ce imi aduc bucurie si implinire sufleteasca, si implicit, de sanatate si de metode alternative de mentinere a ei.
Astfel am ajuns in lumea fascinanta a uleiurilor esentiale, pe care le consider instrumente absolut magnifice pentru pastrarea, mentinerea si restabilirea starii de bine fizice si mai ales emotionale.
Profesor invitat, drenaj limfatic

conf. dr. Gabriela Raveica

Dr. Gabriela Raveica este conferențiar universitar dr., Director al Departamentului de Kinetoterapie și Terapie Ocupațională – Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății – Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău.
Medic și cadru didactic universitar din 1995, doamna doctor a urmat o formare in Drenajul limfatic manual, Metoda Leduc, in 1999.
Este formator atestat drenaj limfatic din anul 2016 si autoarea singurului program de masterat in drenaj limfatic existent in Romania.
Instructor in trezirea constiintei

Mihaela Aurelia Lazarec

Chiar daca am venit – ca prima formatie – spre alta zona de manifestare in ceea ce priveste serviciul meu in slujba comunitatii (lumea cifrelor), asta nu m-a impiedicat sa-mi manifest natura si vocatia didactica.
Ceea ce onoreaza expresia a gasit mereu rezonanta cea mai inalta si implinitoare in mine.
Odata cu accesul permis mie in Akasha am inceput sa practic o forma de Terapie prin Cuvant. O forma de discutie intima, congruenta cu starea de Flux, in felul in care mi se dezvaluie si mi se reveleaza el mie. Este felul in care inteleg sa contribui, la Drumul tau din varianta in varianta, spre Cea Mai Inalta Versiune a lui Cine Esti Tu Cu Adevarat! Implicit si cine sunt Eu, desigur! Aici e frumusetea, bucuria si implinirea mea din context! Iubesc deplin pe Namaste!
Instructor yoga

Costica Cojocaru

Instructor yoga, practicant yoga de peste 3 decenii, fondator al asociatiei Euruditus Animo, fotograf profesionist, Costica Cojocaru spune despre sine:

"Sunt un om simplu, ca și tine, ce și-a permis o perspectivă diferită, mereu în căutarea unui inedit care să aducă acel wow în ființă.

Viața, însă, ca orice profesor pregătit, mi-a oferit perspectiva ei în fel și chip, dar mereu mi-a sugerat cât se poate de direct doar atât:

Transformă-te pe tine însuți mai întâi de toate!

Această căutare, nerostită la început, mi-a oferit oportunități fascinante și întâlniri cu oameni remarcabili. Astfel am ajuns în acest punct în care voi urmări să-ți împărtășesc un pic din tot ceea ce cunosc.

Iar în rest, ține minte: e doar poveste, sau experiență de viață prin care poate și tu ai să treci cândva."

Medic, chirurg cardiovascular

dr. Bianca Vitan

Pasionată încă de mic copil de arta vindecării m-am pregătit temeinic pentru a putea ajuta astăzi cât mai mulți oameni.
Am pornit pe acest drum din Brașov, orașul meu natal. O parte din studii le-am urmat în Germania la Universitatea de Medicină din Würzburg și am realizat stagii de pregătire la Clinica Charite din Berlin. Ulterior am ales să mă întorc acasă și m-am alăturat colegilor din București, la Spitalul Fundeni.
In toți acești ani am înțeles că arta vindecării este cu mult mai mult decât medicina, iar cheie succesului se află în integrarea practicii mele alături de terapia naturistă, totul având ca scop atingerea echilibrului și menținerea stării de
sănătate pentru ființa umană.
Cred ca țelul nostru, ca și medici, este să ajutăm ființa umană și să o îndrumăm spre calea autocunoașterii, fiindu-le totodată un “bun prieten la nevoie”.
Instructor Tai Chi si Chi gong

Marius Stan

Am intalnit sistemul Universal Tao in anul 2001.

In 2007 si 2008 am participat la doua cursuri de 7, respectiv 6 saptamani in Tao Garden, Thailanda, devenind Instructor Certificat de catre Maestrul Mantak Chia in anumite practici energetice din cadrul acestui sistem.

In tara am studiat Tao cu Adrian Cranta si Costin Vasile, precum si alte ramuri de Chi Kung cu Maestrul Lin Kai Ting si Maestrul Cezar Culda.

SPA trainer & coach

Octavian Bernard

Am absolvit Facultatea EFS - Kinetoterapie și Motricitate Specială, unde am deprins bazele masajului și ale anatomiei umane .
Am descoperit lumea terapiilor spa în 2007 și am rămas în domeniu până în prezent.
În aproape 16 ani de practică, am avut prilejul sa colaborez cu centre Spa de renume din Romania si din Statele Unite.
Am petrecut 5 ani în jurul lumii, alaturi de un spa de renume in America, unde am avut posibilitatea de a ma forma ca terapeut, trainer si spa manager si am coordonat o echipa internationala de terapeuti minunați.
Din 2019 am luat decizia de a mă întoarce acasă, pentru a pune în practică tot ce am învățat, iar în ultimi ani am avut ocazia să descopăr un set vast de elixire magice create de Kigam Esential, care m-au inspirat in a crea terapii personalizate si uleiuri de masaj unice.

Daca vrei sa ii cunosti si sa participi la cursurile lor, da click aici pentru detalii, sau suna-ne la 0773733114!

Urmareste-ne si pe Facebook!