Membrii echipei BioFocus – o familie unita – dorinta de cunoastere, de crestere permanenta si pasiunea de a impartasi ne-au adus impreuna, intr-o echipa ce functioneaza ca o familie unita. Mereu dispusi sa imbunatatim ceea ce suntem si ceea ce facem, ne-am pus in serviciul oamenilor dornici de cunoastere, ca si noi.

Ne-am propus ca impreuna sa educam piata client cu client, prin pregatirea excelenta, holistica, pe care o oferim cursantilor nostri. Ne dorim sa schimbam perceptia despre ceea ce inseamna un masaj de calitate si, prin fiecare cursant ce trece prin scoala noastra, sa crestem nivelul de constiinta si constienta de sine si fata de tot ce ne inconjoara.

Va asteptam cu drag, noi, membrii echipei BioFocus – o familie unita 🙂

Fondator, Formator Aromaterapie si EFT

Nausica Vintan

Dintotdeauna am fost fascinata de natura, in toate manifestarile ei.

La un moment dat, am aflat ca, dincolo de fata vizibila a lucrurilor se afla o alta, nevazuta, cel putin la fel de fascinanta ca cealalta, asa ca m-am cufundat in descoperirea ei.

In 1994, absolvirea cursului Silva Mind Control mi-a adus dovada clara a impactului constiintei umane asupra lumii vizibile.

De atunci, cateva zeci de alte cursuri si studierea a cativa metri cubi de carti pe teme de medicina energetica, homeopatie, aromaterapie, functionarea creierului, programare si reprogramare mentala, metode de invatare rapida, Photo Reading, psihologie, hipnoza, dezvoltare personala, fizica si medicina cuantica, spiritualitate, diverse terapii alternative, dezvoltarea si educarea copilului, parenting, si-au lasat fiecare amprenta si m-au modelat in “forma” in care sunt astazi.

Dupa ani lungi de inginerie, management si viata corporatista, a sosit momentul sa impartasesc toata aceasta cunoastere impreuna cu fiinte dragi mie, pasionate de aceleasi teme si, mai ales, de daruire – colegii mei – asa ca … s-a nascut BioFocus.

Fondator, Formator si Tehnician Maseur

Camelia Mihalachi

De formatie tehnica (inginer, programator), tot timpul am simtit nevoia de a ma intoarce catre mine. Mereu am fost atrasa catre terapiile alternative, dar cele mai dragi mi-au fost intotdeauna plantele – natura. De mic copil mergeam cu parintii si fratele meu pe dealuri, la cules plante medicinale. Astazi fratele meu este unul dintre putinii medici care practica si terapiile alternative, iar eu … am ajuns in aceasta minunata familie, Centrul BioFocus, unde va invit si pe voi

Tehnician Maseur si Formator cu experienta de predare din anul 2012 la scoli de masaj de renume. Practicant de masaj terapeutic, reflexoterapie, presopunctura, shia-tsu, masaj pe scaun.

Cunostinte aprofundate de plante medicinale, aromaterapie. Fac parte dintre cei putini care isi culeg singuri plantele de care au nevoie si isi prepara leacurile necesare – ceea ce va invit si pe voi.

Instructor outdoor (instructor pentru activitati in aer liber), cu experienta in activitati de team-building si leadership, jocuri pentru adulti si copii;

Ghid montan si iubitoare de drumetii, alpinism si escalada;

Pasionata de sport (sub orice forma), arta, traditii si folclor;

Cautator pe calea vietii …

Director Executiv, Tehnician Maseur

Georgiana Matei

„Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace si fericire”. – o zicere pe care am descoperit-o pe traseu spre Varful Ciucas. O zicere pe care o descopar in sufletul meu in fiecare zi.

Ma numesc Georgiana Matei si am cunoscut comunitatea BioFocus in 2015, pe la inceputurile scolii de masaj, eu facand parte din a doua grupa de cursanti. Cumva am crescut impreuna pentru o perioada. Dupa finalizarea cursurilor, o parte din inima mi-a ramas aici, astfel ca dupa cativa ani m-am intors in calitate de membru al echipei. Va multumesc oameni frumosi pentru ca m-ati primit!

In prezent sunt Director Executiv, insa ca OM sunt colega unor fiinte minunate de la care in fiecare zi invat lectii despre iubire, acceptare, armonie, echilibru si profesionalism.

Iar toate lucrurile magice pe care le facem impreuna la BioFocus, le facem cu ajutorul bunului Dumnezeu, asa ca „Imprieteneste-te dar cu Dumnezeu si vei avea pace si fericire”.

Responsabil inscrieri, Maseur

Camelia Speranta Baracel

Camelia Speranta, un suflet mare si curajos, care exploreaza neincetat profunzimile fiintei sale cu dorinta de a aduce lumina si blandetea cat mai mult la suprafata.
Dornica mereu sa invete si sa se perfectioneze, si-a gasit rapid locul in echipa. Absolventa a cursurilor de masaj somatic, reflexogen si drenaj limfatic, va deveni curand tehnician maseur.
E, deasemeni, o mare iubitoare de expeditii in natura si de plimbari cu bicicleta.
Secretar, Tehnician Maseur

Mihaela Petcu

Meticuloasa și organizată, cu ochi care descoperă toate greșelile din acte, Mihaela este secretarul perfect. Perseverentă, harnică și atentă ca totul să fie organizat perfect, a adus multe ordine și lumină în echipa noastră . Comunicativă și sociabilă, radiază optimism și bucurie în jurul ei.
O mamă minunată pentru fiul ei și pentru fiecare dintre noi, colegii ei ❤️
Adora florile și grădinăritul, excursiile, muzica și plimbările cu bicicleta .
Și noi o adoram pe ea 🙂
Formator Masaj Terapeutic, Drenaj Limfatic si Masaj Reflexogen, Tehnician Maseur

Cristian Popescu

“Masajul este o forma de comunicare non-verbala care exprima adesea mai multe decat o fac cuvintele. Dragostea fata de viata, fata de apropiati si de sine poate inflori sub atingerea blanda a terapeutului”.

Cristi a urmat cursurile Universitatii Naționale de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Kinetoterapie si practica masajul de 9 ani.
Preda masajul de intretinere si relaxare, masajul reflexogen, drenajul limfatic si masajul terapeutic, este indrumator de lucrari de diploma pentru tehnicienii maseuri si este autorul cursului de Ergonomie in masaj.

Talentul pedagogic deosebit si seriozitatea pregatirii sale teoretice sunt dublate de o bogata experienta practica, acumulata intr-o clinica de geriatrie-gerontologie.

Formator Masaj Somatic, Reflexogen, Drenaj Limfatic si Masaj Terapeutic

Razvan Popa

„My lifestyle determines my deathstyle!”

Eu sunt Răzvan, de profesie inginer, pasionat de biologie, cu un doctorat în teorie evoluționistă aplicată, privilegiat pentru că am descoperit masajul și beneficiile subtile, profunde, ale terapiei prin atingere.

Absolvent al Centrului Biofocus, tehnician maseur, astăzi membru al unei echipe minunate alături de maeștrii mei.

Sunt colecționar de oameni frumoși.

Iubesc drumețiile cu bicicleta.

Formator Masaj Somatic

Monica Popescu

Numele meu este Monica Popescu iar scopul si misiunea mea este de a face oamenii fericiti.

Intreaga mea experienta de viata de pana acum, a fost si este despre iubire in toate formele ei de exprimare. Despre tot ce este frumos vazut prin ochii mei, despre încrederea in oameni si în capacitatile lor, despre cunoastere, crestere si evolutie si descoperirea adevaratei puteri din interiorul nostru. Despre o pasiune devenita profesie si curajul de a transforma in realitate chiar si cele mai marete vise.

Astazi, fiind tehnician maseur de meserie, pot spune ca tot ceea ce este conceput din pasiune si determinare, creeaza un drum catre descoperirea unor oameni minunati, talentati care odata ce se dedica si cred cu adevarat in misiunea lor, devin adevarati vindecatori nu doar de fizic ci si de suflet.

De aceea, eu ca si trainer si terapeut ma consider norocoasa si determinata sa dau tot ce am mai bun din cunostintele si experienta pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, sa inspir, sa sustin si sa ofer cursantilor mei toata încrederea si îndemanarea de care au nevoie, pentru a deveni adevarati profesionisti si deschizatorii drumului spre iubire, sanatate si vindecare.

Formator Masaj Somatic, Masaj Reflexogen, Drenaj Limfatic, Masaj Terapeutic, Masaj pe scaun

Alexandru Bojescu

Eu sunt Alexandru, economist prin formare, dar cu o puternica curiozitate si pasionat de tot ceea ce tine de om - trup, suflet si minte.
Aceasta pasiune m-a determinat sa cercetez metode holistice prin care diferite afectiuni pot fi ameliorate sau vindecate.
Am studiat Ayurveda - medicina traditionala indiana, precum si medicina traditionala chinezeasca, pentru ca apoi sa devin antrenor personal si sa studiez nutritie.
Toate aceste experiente mi-au deschis curiozitatea catre masaj, ca poarta de producere a transformarilor emotionale prin intermediul actiunilor asupra planului fizic.
In prezent sunt membru al echpei minunate de la Centrul Biofocus, alaturi de care vom indruma viitoarele generatii de maseuri.
De asemenea, imi doresc ca pe viitor sa cream un concept de terapie holistica, in care diferite metode de terapie sa fie imbinate pentru a putea asigura cele mai bune rezultate pentru pacientii care ne calca pragul.
Formator Masaj Somatic

Gabriel Holoc

Eu sunt Gabriel, absolvent al facultății de Educație fizică și Sport, cu specializare în kinetoterapie si al cursurilor de masaj ale Centrului Biofocus.
Sunt o fire perseverentă și îmi place să excelez în domeniile de care sunt pasionat, masajul fiind unul dintre ele.
Mi-au trecut prin mâini mai bine de 2000 de clienți. Sunt în continuă dezvoltare, am urmat cursuri de specializare, am participat la concursuri de masaj și nu mă voi opri aici.
Masajul reprezintă pentru mine modul în care pot ajuta cel mai mult oamenii. Lucrez împreună cu clienții mei la descoperirea și eliminarea cauzelor care au dus la apariția anumitor probleme de sănătate, fizice sau psihice. Ceea ce mă bucură cel mai mult este faptul că lumea a început să vadă masajul ca fiind o necesitate și nu un capriciu.

Daca vrei sa ne cunosti si sa participi la cursurile noastre, pentru detalii da click aici sau suna-ne la 0773733114! Urmareste-ne si pe Facebook!