Modulul I – Curs Masaj Somatic PLUS la Bacău

CONCEPTUL ORIGINAL “SOMATIC PLUS”, a aparut din dorinta noastra de a te pregati de la inceput atat de bine si de complex, incat sa capeti increderea ca poti sa iti faci clienti chiar de la terminarea primului modul de curs!

Pe langa parcurgerea cerintelor programei acredítate pentru masajul somatic, am adaugat, IN ACELASI PRET, 4 cursuri care sa iti imbogateasca intr-un mod fericit pregatirea de baza.

PROGRAM DE WEEKEND
Pentru a va aduce mai aproape cursurile noastre, organizam de putina vreme cursuri si la Bacau, intr-o locatie primitoare si eleganta, Lotusul de Jad.

Programul SOMATIC PLUS contine toate cerintele programei acreditate:

 

 • Masajul SOMATIC de intretinere, relaxare, tonifiere si manevre de anticelulitic – 
 • Teoria masajului somatic de intretinere si relaxare;
 • Elemente de anatomia si fiziologia omului;
 • Aplicarea masajului de intretinere si relaxare : regional, general;
 • Ergonomia in practica masajului;
 • Autopregatirea in vederea efectuarii masajelor;
 • Asocierea masajului manual cu alte tipuri de terapii;
 • Comunicare si interactiune cu clientul;
 • Igiena si securitatea muncii;
si, IN PLUS:

CURS de MASAJ ANTICELULITIC

Vei invata tehnica si manevrele specifice masajului anticelulitic. Vei intelege care sunt cauzele celulitei si ce se poate face pentru a ameliorea ei. Primesti Diploma Centrului BioFocus, pe care sunt inscrise toate competentele dobandite.

MICROCURS “Aromaterapia in masaj - Combinatia vindecatoare”

Un curs superb in care vei invata si intelege: ce este aromaterapia, ce este un ulei esential, care sunt efectele uleiurilor esentiale asupra corpului fizic, mental si emotional, cum se aplica aromaterapia in masaj si care sunt efectele terapeutice, cateva retete de uleiuri de masaj 100% naturale, pe care ti le vei putea prepara in siguranta, inca de la inceputul practicii tale ca maseur.

MICROCURS “ Presiunile de echilibrare”

Presiunile de echilibrare, preluate din medicina traditionala chineza, pregatesc clientul pentru terapie, usurand in acelasi timp munca terapeutului.

CURS DE INDRUMARE “PRIMII PASI IN CARIERA DE MASEUR”

Fie ca doresti sa faci din masaj o meserie, fie ca doresti doar sa iti rotunjesti veniturile, am conceput special pentru tine acest curs ce contine toate informatiile necesare unui maseur, incepand cu: amenajarea cabinetului, materialele si consumabilele necesare, reguli de igiena si protectia muncii, notiuni de ergonomie in masaj, de comportament cu clientul si chiar de legislatie legata de infiintarea unei firme.

Aceasta combinatie unica de tehnici de masaj si metodele de predare si invatare eficienta folosite ajuta ca la finalizarea cursului Somatic PLUS, sa fii deja echipat cu o paleta mult mai larga de competente. De aici rezulta:

 • posibilitatea de a profesa cu succes masajul ca terapeut independent, dupa un interval de instruire intensiva foarte redus;
 • sanse de angajare si de castig crescute;
 • servicii mai bune pentru clientii pe care deja ii ai;
 • posibilitatea de a iti autofinanta pregatirea ulterioara in diverse tehnici de masaj;
 • in doar 7 saptamani vei constata producerea unui salt urias de cunoastere, autocunoastere, constientizare a propriei fiinte si a minunatei complexitati a organismului uman.

Am creat un PROGRAM SPECIAL DE WEEKEND pentru voi:

3 săptămâni

24-25 septembrie; 08-09 octombrie; 15-16 octombrie 2022

Sambata: 10:00 – 19:00, Duminica: 9:00 – 16:00

Locatie examen: BUCURESTI

Data examenului: 26 octombrie 2022

Actele necesare pentru înscriere – original (pentru verificare) si copie xerox :

 • certificat de nastere;
 • buletin/carte de identitate/ pasaport;
 • ultima diploma de studii, minim diploma de liceu (12 clase), diploma de bacalaureat nu este obligatorie;
 • certificatul de casatorie sau de divort, daca este cazul;
 • adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea ” clinic sanatos/apt pentru efort – pentru curs Maseur” in original ;
 • formular de inscriere – se completeaza la secretariatul nostru
 • prima rata pentru curs (minim 300 ron)
La inceperea fiecarui modul se va incheia un contract de studii pentru fiecare cursant in parte;
Actele se trimit pe email sau whatsapp,  iar adeverinta medicala in original se preda instructorului la prima intlnire.

Valoarea cursului SOMATIC PLUS este de 2100 ron.

 

PRET SPECIAL: 1700 ron.

 • Modulul poate fi achitat DOAR ONLINE, in maxim 3 rate, pana la finalul celui de-al doilea weekend din cele trei.
 • Beneficiati de reducere de 500 ron fata de pretul integral daca parcurgeti in decursul unui an toate cele 3 module in cadrul scolii noastre. Reducerea se aplica la modulul 3.
 • La achitarea integrala a tuturor cele 3 module inca de la inceputul primului curs, se aplica o reducere de 400 ron.

Diploma dobandita: Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului in care sunt inscrise competentele dobandite.

Atentie! Pentru obtinerea acestei diplome trebuie sa fii absolvent de liceu, cu sau fara diploma de bac. Daca nu indeplinesti aceasta conditie, nici o problema, vei obtine diploma Centrului BioFocus.

Cursul de Masaj Somatic constituie unul dintre cele 3 module necesare pentru a primi calificarea de MASEUR, dar poate fi urmat si de sine statator. Pentru a obtine Diploma cu Calificarea de Maseur este necesara parcurgerea tuturor celor 3 module de curs, cu durata totală de 28 săptămâni. Afla mai multe despre diploma de maseur aici.

Cursuri Masaj Acreditate
Recunoscute National / International

Un curs minunat, unde am cunoscut oameni si profesori calzi si empatici, bucurosi sa impartaseasca tot ce stiu si de unde nu ai cum sa pleci fara sa stii sa faci un masaj complet si corect. Am asteptat fiecare ora de curs cu nerabdare.

MORARU ANCA BOGDANA21.12.2018

Sunteți oameni extraordinari!
În afară de informațiile tehnice ale cursului, implicarea și dăruirea voastră către noi au produs deschideri frumoase și s-a format un grup de care imi voi aminti cu mare drag. Mulțumesc tuturor! Centrul de formare Biofocus își merită numele. Am fost la câteva cursuri de formare pe parcursul vieții si acesta face diferența: cursuri bine structurate, profesori implicați, spirit vii și suflete frumoase.
Mă înclin cu respect!

AIDA STANESCU
Reduceri!

Pretul real al modulului Somatic PLUS este de 2100 lei, redus la 1700 lei. 

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.
SKU: Nu se aplică Categorie: