Skip to main content
Anunturi angajare

Anunt de angajare Bodyshape Transformation Centre

By iulie 22, 2019No Comments

Iti place sa ajuti oamenii sa obtina o stare de bine prin tehnici de masaj si terapii manuale?

Bodyshape Transformation Centre se extinde cu inca un centru in incinta companiei Group RENAULT si te vrem in noua echipa!

Daca te pasioneaza sa ajuti oamenii sa isi transforme corpul, sanatatea si increderea in sine – este oportunitatea pe care o cauti!
Descrierea jobului
Cerinte:
– certificare in domeniu (curs de masaj, scoala post-liceala, facultate de Kinetoterapie)
– experienta minim 3 luni (masaje de relaxare, anti-celulitic. reflexoterapie sau masaj sportiv)
– limbi vorbite: romana, engleza si/sau franceza

Ne dorim o persoana cu un aspect ingrijit, o atitudine pozitiva si cu abilitati dezvoltate de comunicare/ relationare, astfel incat sa oferim cea mai buna experienta posibila fiecarei persoane care ne calca pragul.

In cazul in care crezi ca esti persoana potrivita si vrei sa ne cunoastem, te rugam sa ne trimiti CV-ul pana la data de 21.07.2019, pe adresa de e-mail: office@bodyshapetransformation.com. Se iau in considerare doar CV-urile cu poza!

IMPORTANT! Activitatea ta se va desfasura la noul centru Bodyshape Transformation Centre, aflat in incinta companiei Group RENAULT – adresa: Strada Preciziei nr. 3G, sector 6, București (Zona: Militari – langa metrou Preciziei).
Descrierea companiei
Bodyshape Transformation Centre deruleaza un program de transformare corporala unic in Romania care imbina antrenamentele pline de energie, cu nutritia si coaching-ul pentru dezvoltare personala, intr-o atmosfera distractiva si motivanta.

Cu o experienta de 5 ani pe piata, Bodyshape a deschis cel de-al doilea centru in luna Iulie, dedicat in exclusivitate angajatilor Group Renault.

Mai multe detalii gasesti aici: www.bodyshapetransformation.com

Leave a Reply

Deschide discutia
Buna, iti multumim ca ai accesat site-ul nostru!
Cum te putem ajuta?