Workshop de Ergonomie in masaj

Atelierul practic este destinat in principal maseurilor si terapeutilor in terapii manuale.

Meseria de maseur este extrem de implinitoare, dar munca este departe de a fi usoara.

Sanatatea maseurului este extrem de importanta, ea trebuie intretinuta constant si tratata cu toata atentia!

Dupa unul sau mai multe masaje este posibil sa te simti obosit, dezenergizat, incapabil sa mai oferi un masaj de calitate sau sa te mai bucuri de restul zilei. In timp, se pot instala dureri cronice sau acute de muschi si articulatii, care te pot impiedica in extrem sa iti mai faci meseria.

Este esential pentru un maseur sa invete sa isi amenajeze corect spatiul de lucru, sa se pregateasca psihic si fizic inainte de fiecare sedinta, sa lucreze in postura corecta, folosindu-si eficient greutatea proprie, sa isi adapteze postura si respiratia la fiecare tehnica, pentru ca toate acestea sa il serveasca si protezeje la maximum.

Toate aceste tehnici sunt incluse si predate in cursul de ergonomie in masaj.

 • Cum sa amenajezi corect spatiul de lucru;
 • Cum sa te pregatesti de terapie;
 • Notiuni de biomecanica;
 • Notiuni de kinestezie;
 • Cum sa te adaptezi la efort in terapia manuala;
 • Cum coordonezi eficient respiratia cu miscarile;
 • Cum sa aplici mai eficient tehnicile cunoscute;
 • Vom exersa practic tehnicile cunoscute, facand corectii acolo unde este cazul.
 • Se explica si se fixeaza notiunile teotetice necesar a fi cunoscute de catre terapeuti
 • Se lucreaza efectiv la constientizarea fizica proprie si la a simti diferenta, efectul executiei corecte a tehnicilor pe propriul corp.

Seria I:  10 februarie 2023

Seria II: 17 martie 2023

Seria III: 5 mai 2023

Seria IV: 19 octombrie 2023

Seria V: 27 octombrie 2023

Seria VI: 23 noiembrie 2023 – Program: 17:00 – 21:00

Seria VII: 24 noiembrie 2023 – Program: 10:00 – 14:00

 

Pentru o buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim jumatate din suma .

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus

Formator masaj terapeutic si drenaj limfatic, tehnician maseur

Cristian Popescu

“Masajul este o forma de comunicare non-verbala care exprima adesea mai multe decat o fac cuvintele. Dragostea fata de viata, fata de apropiati si de sine poate inflori sub atingerea blanda a terapeutului”.

Cristi a urmat cursurile Universitatii Naționale de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Kinetoterapie si practica masajul de 9 ani.
Preda masajul reflexogen, drenajul limfatic si masajul terapeutic, este indrumator de lucrari de diploma pentru tehnicienii maseuri si este autorul cursului de Ergonomie in masaj.

Talentul pedagogic deosebit si seriozitatea pregatirii sale teoretice sunt dublate de o bogata experienta practica, acumulata intr-o clinica de geriatrie-gerontologie.

TESTIMONIALE

„Multumesc cu recunostinta pentru tot ce mi-ai transmis, Cristi! E greu de descris in cuvinte. Am baut din Harul Divin alaturi de tine si am invatat ce ne face fericiti! Multumesc tuturor instructorilor Biofocus pentru toate lectiile transmise mie de orice fel, cu stiinta sau fara stiinta, cu voie sau fara voie, va multumesc pentru ca v-ati asumat acest rol si va rog pe toti sa ma iertati daca v-am suparat vreodata cu ceva! Va doresc Sarbatori fericite cu multa implinire sufleteasca!”

„Ești superb, Cristi…in tot ce faci cu atâta pasiune! Mulțumesc pentru implicare, ghidare, energie și împărtășirea cunoștințelor atât de folositoare! Multumesc pentru munca si efortul de a ne invata sa devenim cat mai buni!”

 • imbracaminte comoda,
 • doua prosoape mari,
 • papuci de interior

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici! Urmareste-ne si pe Facebook!

Pret: 300 ron

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.

S-ar putea să-ți placă și…