Curs Masaj Lomi Lomi Kahuna

Masajul Lomi Lomi Kahuna este un curs de specializare, destinat in principal maseurilor, kinetoterapeutilor, antrenorilor, persoanelor care au deja cunostinte de baza de masaj.

Daniela Dumitru  recomandă, înainte de participarea la curs, citirea cărții  “ZERO LIMITE” de JOE VITALE și Dr. IHALEAKALA HEW LEN

Cu o istorie de peste 35 000 ani, Kahuna provine din Hawaii si Polinezia si este o intreaga filozofie de viata, o aliniere prin intoarcerea la sine, prin iertare si transmutare. Principiile Huna îi ajută pe oameni să experimenteze viața la un nivel mult mai profund și împlinitor.

Terapia are la baza un principiu extrem de simplu si natural,  “ho’oponopono”, care inseamna “ a indrepta lucrurile, corectand erorile”. Toate acestea stau la baza masajului Lomi Lomi.

In hawaiiana, huna inseamna  “secret”, iar kahuna inseamna  “pastrator al secretului”, “expert”, “magistru”, echivalent al samanului, vraciului, preotului.

Prin Lomi-Lomi – terapia “mainilor iubitoare”, terapeutul kahuna urmareste ca prin fiecare atingere sa realizeze  conectarea si/sau reconectarea intre  corp – inima – spirit.  Conexiunea nu poate fi decat afectiva, prin empatie, terapeutul transmitand permanent principiile Huna si  urmarind cu pasi limpezi traseul principiului: “Fii in prezent, ca sa te poti transforma!”.

Toate acestea stau la baza terapiei prin masaj Lomi Lomi – Kahuna.

 • Vom înțelege importanței introducerii în viață a principiilor Huna;
 • Vom lucra asupra atitudinii terapeutului (kahuna) în fața emoțiilor transformate în dureri fizice;
 • vom conștientiza sistemul de chakre și câmpurile energetice umane, vom “comunica” cu acestea;
 • vom lucra in toate planurile, facand conexiuni la senzorial si extrasenzorial;
 • vom deprinde folosirea mișcarilor din natură ca manevre de baza în terapia Lomi Lomi Kahuna. Vom transforma ergonomia în mișcări naturale, menite să ajute terapeutul să simta “dansul interior”;
 • Deprinderea terapiei Lomi Lomi Kahuna se face in trei pasi:
  • pasul 1 – Primești (ești beneficiar),
  • pasul 2 – Privești (ești observator),
  • pasul 3 – Dăruiești (ești complet).
 • Vom invata notiunile profunde din “Terapia Iertarii” si le vom include in tehnica de masaj Lomi Lomi, acestea putand fi apoi introduse si in alte tehnici de lucru.
 • Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste!

Ai nevoie de:

 • imbracaminte comoda,
 • prosop si/sau cearsaf
 • papuci,
 • masajul se efectueaza direct pe o husa de vinilin care acopera patul, pusa la dispozitie de catre organizatori
 • uleiurile de masaj si alte materiale necesare vor fi puse la dispozitia cursantilor de catre organizatori.
Trainer invitat

Daniela Dumitru

Trainer internațional și formator profesional, Daniela Dumitru este un nume de referinta in lumea terapiilor spa, ce a predat cursuri în centrele din Evian les Bains, Budapesta, Paris, Dakar, dar și în câteva centre spa din România.

De formatie initiala asistentă medicală, apoi ca terapeut spa, Daniela a acumulat de-a lungul anilor, cu pasiune si dedicatie, o serie impresionanta de acreditări in tara si strainatate, devenind o autoritate in materie de terapii faciale si corporale spa, majoritatea de origine asiatica.

* Daniela este profesionistul pe care dorești să-l întâlnești. Am avut ocazia să-i cunosc și celelalte valențe alături de dăruirea față de profesie : simplitatea , modestia, onestitatea și un lucru cu totul special, disponibilitatea de a împărtăși celor din jur, fără rezerve, cunoștinte dobândite cu efort în multe ore de studiu și practică. * 

 

Eliza Manea, Marina Regia Residence

Seria I:  21, 22 si 23 aprilie 2023

Seria II:  15, 16 si 17 septembrie 2023

Orele 10:00-19:00, pauza masa 13:00-14:00

Pret: 1200 lei

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din pretul cursului.

Se primeste Diploma de participare din partea Centrului Biofocus, cu semnatura si insemnele doamnei Daniela Dumitru.

Daca vrei sa afli si despre alte evenimente asemanatoare pe care le organizam, da click aici sau suna-ne la 0773733114! Urmareste-ne si pe Facebook!

Pret: 1200 lei.

Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.

S-ar putea să-ți placă și…