CURS Masaj pe Scaun – 2 tehnici

Adresat maseurilor, dar nu numai, acest tip de masaj este foarte cautat in mediul office.

Te invitam la sediul nostru pentru a invata o tehnica de masaj ce se poate aplica cu usurinta in aproape orice conditii – masajul pe scaun.

INTR-O FORMULA IMBUNATATITA, MAI COMPLEXA, CURSUL CONTINE PARTE TEORETICA SI MULTA PRACTICA, in doua abordari diferite:

 1. Tehnica originala a masajului pe scaun, dezvoltata de David Palmer, bazata pe tehnica de masaj Shiatsu.
 2. Tehnici din masajul clasic, adaptate la specificul pozitiei clientului asezat pe scaun.

Fara creme sau uleiuri, nu necesită dezbrăcare, deci poate fi făcut oriunde: la birou, acasa, in mall sau in parc.

Terapeutul maseaza zona capului, a gâtului, umerii şi spatele, având acces şi la braţe. În realizarea lui se foloseşte o combinaţie de mai multe tehnici: presiuni de echilibrare energetica desprinse din Shiatsu, masajul profund – terapeutic, mobilizari articulare intalnite si in masajul Yumeiho, masajul de relaxare.

O sedinţă poate dura între 10 şi 30 de minute, cele mai uzuale fiind cele de 15 sau 20 de minute.
Datorita manevrelor alese astfel incat eficienta sa fie maxima intr-un timp scurt, rezultatele sunt exceptionale, avand efectul unui reset total.
Intr-un timp record, beneficiarul se simte proaspat, reincarcat cu enegie si detensionat in acelasi timp.

 • Masajul pe scaun este o tehnica pe care o poti invata si folosi cu succes chiar daca nu ai cunostinte aprofundate de masaj.
 • Poti aplica masajul pe scaun intr-o mare varietate de locatii si situatii.
 • Investitia intr-un scaun de masaj este mica.
 • Scaunul este portabil, astfel incat vei avea mereu la dispozitie o metoda de a iti rotunji veniturile si de a face bine semenilor tai.
 • Ca si terapeut, iti completezi cunostintele de masaj pe masa cu o tehnica ce iti acorda mai multe ocazii de a oferi masaj.
 • Cu fiecare tehnica invatata si stapanita, VALOAREA TA ca terapeut creste.

 

Ai nevoie doar de:

 • imbracaminte comoda;
 • papuci de interior.
Fondator, Formator si Tehnician Maseur

Camelia Mihalachi

De formatie tehnica (inginer, programator), tot timpul am simtit nevoia de a ma intoarce catre mine. Mereu am fost atrasa catre terapiile alternative, dar cele mai dragi mi-au fost intotdeauna plantele – natura. De mic copil mergeam cu parintii si fratele meu pe dealuri, la cules plante medicinale. Astazi fratele meu este unul dintre putinii medici care practica si terapiile alternative, iar eu … am ajuns in aceasta minunata familie, Centrul BioFocus, unde va invit si pe voi

Tehnician Maseur si Formator cu experienta de predare din anul 2012 la scoli de masaj de renume. Practicant de masaj terapeutic, reflexoterapie, presopunctura, shia-tsu, masaj pe scaun.

Cunostinte aprofundate de plante medicinale, aromaterapie. Fac parte dintre cei putini care isi culeg singuri plantele de care au nevoie si isi prepara leacurile necesare – ceea ce va invit si pe voi.

Instructor outdoor (instructor pentru activitati in aer liber), cu experienta in activitati de team-building si leadership, jocuri pentru adulti si copii;

Ghid montan si iubitoare de drumetii, alpinism si escalada;

Pasionata de sport (sub orice forma), arta, traditii si folclor;

Cautator pe calea vietii …

Formator masaj somatic, drenaj limfatic, masaj terapeutic

Alexandru Bojescu

Eu sunt Alexandru, economist prin formare, dar cu o puternica curiozitate si pasionat de tot ceea ce tine de om - trup, suflet si minte.
Aceasta pasiune m-a determinat sa cercetez metode holistice prin care diferite afectiuni pot fi ameliorate sau vindecate.
Am studiat Ayurveda - medicina traditionala indiana, precum si medicina traditionala chinezeasca, pentru ca apoi sa devin antrenor personal si sa studiez nutritie.
Toate aceste experiente mi-au deschis curiozitatea catre masaj, ca poarta de producere a transformarilor emotionale prin intermediul actiunilor asupra planului fizic.
In prezent sunt membru al echpei minunate de la Centrul Biofocus, alaturi de care vom indruma viitoarele generatii de maseuri.
De asemenea, imi doresc ca pe viitor sa cream un concept de terapie holistica, in care diferite metode de terapie sa fie imbinate pentru a putea asigura cele mai bune rezultate pentru pacientii care ne calca pragul.

Program:
Seria I:  4 – 5 aprilie 2023
Seria II:  29 – 30 septembrie 2023

PRIMA ZI, orele 18:00-21:00 – PROGRAM INTRODUCTIV,  ADRESAT DOAR PERSOANELOR CARE NU AU CUNOSTINTE DE MASAJ.

A DOUA ZI, orele 10:00-18:00 – CURSUL PROPRIU-ZIS

 • Pauza de masa intre orele 13:00 – 14:00

Pentru o mai buna organizare, rezervarea locului in sala se face pe baza unei plati in avans a minim 50 % din pretul cursului.

Persoanele care vor participa ca voluntari doua zile la evenimentele organizate de Centrul BioFocus cu diverse ocazii si la care vor practica acest tip de masaj, pot beneficia, la cerere, de scrisoare de recomandare pentru aceasta tehnica.

Pret:

 • 150 ron – CURSUL INTRODUCTIV PENTRU INCEPATORI – ESTE OBLIGATORIU PENTRU PERSOANELE CARE NU AU CUNOSTINTE DE MASAJ!
 • 600 ron – pretul cursului propriu-zis cu durata de o zi, pentru persoanele care nu au mai facut cursuri la Centrul BioFocus.
Ai 10% reducere dacă ești deja cursant Biofocus. Folosește codul afisat pe grupul privat de Facebook sau solicita-l la secretariat.
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichetă:

S-ar putea să-ți placă și…